![]() |
Colin Firth in shorts, cu o ghitara, si cantand I can still recall our last summer... ! Pentru mine fu cireasa de pe tort. Il iubeam si inainte, dar dupa faza aceea... il ador!!!
Jeremy Irons... in tinerete, in floarea varstei, acum...daca in momentul acesta ar veni la mine si mi.ar spune Strip, n.as ezita nici o milisecunda. Nu il iubesc ptr frumusete (care e cam atipica) ci ptr rolurile pe care le.a facut (si sper sa le mai faca). E convingator in toate. Si n.as putea alege unul singur k preferat. Woody Allen...ma face sa rad pana la lacrimi, cu psihozele lui. Inteleg d c femeile au fost atrase de el. Cum sa nu iubesti o asa minte? Si balbaiala... adorabila. Cat despre Aleksander... oho, don't get me started. Tall, blonde, green eyes, muscles. Si o voce care iti patrunde fiecare fibra. Am vazut cateva din rolurile anterioare (franturi, k e mai greu sa gasesti un film din perioada suedeza), l.am vazut in Generation Kill, dar Eric the Northman il prinde manusa. |
Si la Jeremy Irons vocea e cu totul deosebita, cand eram mica si am vazut Lion King nu stiam ca Jeremy Irons e Scar, dar i-am tinut minte vocea! Si mai apoi am descoperit cine e!
Filmele mai de tinerete ale lui Skarsgard sunt pe youtube majoritatea. Dintre rolul din Generation Kill si cel din True Blood l-as alege parca pe cel din Generation Kill, mainly pentru ca in True Blood inca nu a aparut asa de mult, dar vad ca recupereaza. Oricum face alegeri destul de eclectice and I like that! |
Cred k a avut un mentor bun - pe tatal sau. Dar el incearca sa isi faca un nume singur. Si reuseste, k talent are cu carul.
|
Johnny Depp , Orlando Bloom , Al Pacino , Robert de Niro , George Clooney , Robert Pattinson , Antonio Banderas , Brad Pitt , Tom Cruise , Keanu Reeves ..
|
Scriu aici doar cîteva nume mari, la întîmplare:
Bill Murray, Steve Martin, Lino Ventura, Richard Burton, Cary Grant, Tommy Lee Jones, Clint Eastwood, Gene Hackman, Jean Paul Belmondo, Dustin Hoffman, John Cusack, Jeff Goldblum, Edward Burns, Owen Wilson, Roberto Benigni, Jean Reno, Daniel Auteuil, Sophie Marceau, Jennifer Aniston, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton, Winona Ryder, Juliette Binoche, Julie Delpy, Agnès Jaoui ... şi mulţi alţii şi multe altele... :) |
Nu am vazut nici pe departe multe din prestatiile a multor actori dar atat cat am urmarit pot spune ca m-au impresionat in mod placut de fiecare data urmatorii ( carora le-am vazut majoritatea aparitiilor in filme): Edward Norton, Al Pacino, Robin Williams, Marion Cotillard, Audrey Tautou, Philip Seymour Hoffman, Russel Crowe, Helena Bonham Carter, Audrey Hepburn, Naomi Watts, Tom Hanks & Tim Roth...
|
1. Robert Downey Junior
2. Kiefer Sutherland 3. Uma Thurman 4. Keanu Reeves 5. Adam Sandler 6. Charlize Theron 7. Will Smith 8. Robert De Niro 9. Vin Diesel 10. Johnny Depp |
Spacey, pentru rolurile facute in "Se7en", "The Usual Suspects" si "American Beauty".
|
Vin Diesel , Jum Carey , Adam Sandler , Bruce Willis , Tom Cruise , Cameron Diaz , Jhonny Deep , Ben Stiller( nu e chiar actorul meu preferat dar merge) , Nicholas Cage si :) etc...
|
1.Bradley James
2.Holly Grainger |
1. Johnny Depp
2. Patrick Dempsey 3. Adam Sandler 4. Will Smith 5. Chris Evans |
actorii mi preferati
Originally Posted by Danyela:
actorii mei preferati sunt miley cyrus,jonas brothers avril lavingn lil mama hannah montana demi lovato si selena gomez |
Originally Posted by BIANCA100:
ar trebui să te hotărăşti: ori miley cirus ori hanna montana. recomandă-mi şi mie un film cu lil mama. |
Originally Posted by BIANCA100:
=)) =)) =)) OK! Mi-am luat porţia de râs pe azi. (Era să mă înec cu un covrigel, precum George W. Bush) Nu am neapărat actori preferaţi, dar aş putea zice că am văzut mai multe filme cu Johnny Depp, Humphrey Bogart, Emile Hirsch decât cu Christian Bale de exemplu. Încă nu am găsit un actor care să mă convingă să văd orice film în care a jucat el. |
1.Jason Statham/Johnny Depp
2.Kate Winslet 3.Helena Bonham Carter 4.Toma Caragiu 5.Mihai Bendeac |
Hihi, tare Bianca. :))
Acum ceva vreme imi placea mult o actrita numita Bettina Zimmermann. ![]() Yummy, nu? :x |
Robin Williams, Jack Nicholson
|
1.Jennifer Love Hewitt
2.Patricia Arquette 3.Lindsay Lohan |
Originally Posted by PinkSheep:
iote-o:D ![]() ![]() |
dar de ce e asa grasa?:-O
|
păi cică a ajuns la concluzia că nu are corp de film şi s-a pus pe regim. da' a greşit pastilele ş-a luat de alea cu efect invers. sau pe dos.
|
intrebare: tanti asta e una dintre ciumpalacele americane care au un sex tape pe net sau ma insel?
|
Originally Posted by paul_aramis:
WTF?:-O Si eu care credeam ca si-o mai fi revenit in ultimul timp. :-O Ce prostie a facut cu viata ei. Era o vreme la inceput cand o placea lumea ca era roscata rebela, cu un corp sanatos si plin de forme. Si nici cu cariera nu statea prost. |
Originally Posted by Kramer:
Eu n-am auzit inca, dar cine mai stie?:| |
N-are nici un sex tape, e doar another child actor care si-a distrus cariera adulta.
|
Ce nasol ... si mie imi placea cum juca in Mean Girls ... Ce-a fost si ce-a ajuns
|
David Michael Hasselhoff
|
Originally Posted by Mikala:
Uite exact asta am uitat sa spun mai sus. Ce-a ajuns... |
De fapt nici ea nu stia ce vroia pana la urma
|
Originally Posted by Knnabis:
nici mie,bravo tie . mai ales garner.arata ca dracu da cand ranjeste fasolea la tn iti pica fata de scarba. cat despre holmes.nu-mi place ca este cu cruse.in rest OK;) |
Pai,sa vedem.
1).Adam Sandler(Pentru ca e mega haios si joaca foarte bine) 2)Jason Statham(Pentru ca joaca foarte bine) 3).Seth Rogen(Pentru ca e foarte haios). 4).Will Smith(Pentru ca joaca bine) 5).Eli Roth/Christoph Waltz(Pentru ca rolul lui din Inglourious Basterds m-a bagat in scaun/Pentru ca o sa ia Oscar-ul pentru Inglourious Basterds.Nu pentru altceva.) |
Originally Posted by miercuri:
şi vocea lui Malkovich ... gives me a :P |
Originally Posted by marcusARCUS:
Mie nu mi-a placut de Eli Roth. Mi s-a parut a cincea roata la caruta. A facut over-acting, si de multe ori mi s-a parut penibil. Plus ca a fost ridicol cum a fost machiat, sa-i scoata atat de mult ochii in evidenta. |
Eli Roth e fun in IG, dar rolul e aproape cameo.
@Deleted - da si vocea lui Malkovich, cu tremuriciul ala afectat :x |
Originally Posted by marius_em:
|
Bruce Willis
|
Anthony Hopkins
Tom Hanks Al Pacino ! |
Actori: Jeremy Irons, Gene Hackman, Ralph Fiennes, Sean Penn, Vincent Gallo
Actrite: Kristin Scott Thomas, Naomi Watts |
Johnny Deep
actorul meu preferat este Deep mi-a placut foarte mult cum a jucat in cele 3 filme (Pirates of the Carraibean)...............
__________________________ [Viata e un joc cu o grafica buna!] |
Originally Posted by fanty:
păcat doar că nu a jucat în ele ... |
True. Ionica Adincu' nu e creditat in nici unul din cele 3...:-<
|
Edward Norton\m/ , Will Smith, Brad Pitt, Johnny Depp, Adam Sandler..poate mi-a mai scapat vreunul.
|
Wentworth Miller - a jucat mult prea bine rolul sau din serialul Prison Break.
|
Originally Posted by Andreeaaa:
multi imi plac...insa...be it...Al Pacino, Rober De Niro, Anthony Hopkins, Morgan Freeman, Danzel Washington...:!! |
a mai jucat si in altceva?:-/
nu pot spune ca ma impresioneaza catusi de putin acest actor, dar mi-l aduc aminte si din The Humain Stain. |
Era sa te intreb cand a jucat el in The Human Stain :)) . Ei bine, Anthony Hopkins si Gary Sinise l-au eclipsat.
|
Originally Posted by Avalhon:
Ce fac alcoolul si drogurile din om.... |
-Anthony Hopkins
-Al Pacino -Kevin Bacon -Martin Lawrence -Mel Gibson -Clint Eastwood -Kevin Spacey -Tom Hanks -Morgan Freeman -Johnny Depp -John Travolta -Jean reno -Robert Redford -Helen Hunt -Juliane Moore -Kate Winslet -Demi Moore -Winona Ryder -Christina Applegate |
Johnny Depp
Hugh Laurie Adam Sandler si dintre actrite imi place doar Charlize Theron :D :D |
Al Pacino
Gerard Butler Paul Newman Cate Blanchett Scarlet Johansson Daniel Craig Poate i-am uitat pe unii |
All times are GMT +2. The time now is 00:32. |