![]() |
L'emmerdeur, Ventura si Brel, super misto, dar parca exista si un remake.
|
da, sunt doua remake-uri. unul american cu Jack Lemmon si Walter Matthau, si inca unul francez din 2008. le-am vazut pe toate. dar cel mai mult imi place originalul cu Jacques Brel si Lino Ventura.
randul vostru! |
Foarte vag imi amintesc varianta americana. Desi sint 2 actori valorosi nu se ridica la nivelul originalului.
Cred ca e rindul lui redmen. In cazul in care el nu da pe-aici destul de des, cred poate continua jocul cine vrea. |
"You see, we go to a lot of funerals. I go to... uh... to funerals and hospitals... and some weddings. You might say that's what I do. I visit sick people.... mothers, fathers, sisters, brothers, uncles...uh... nephews, aunts. I don't have any relatives myself but... but Jack does."
|
legat de filmul de mai sus
relatie frate-sora, secventa preferata- ea aduce in casa lui animale de la o ferma, cheie- "i wanna live with daddy" |
Love streams? :-S
|
Daaa :)
|
A trecut ceva timp de cand l-am vazut, dar scena cu animalele e greu de uitat. :P
It's rainin' frogs! Hallelujah! |
Magnolia?
|
Yep.
|
A story of life and love in the actual arctic
|
Lovers of the Arctic Circle? :D
|
nunu
|
Explain 'actual arctic'. :-?
|
Si eu tot cu Julio Medem as fi votat.
Into the wild? |
There is no love into the wild...
|
Nanook of the North says me.
|
Probabil ca ai dreptate Win, pentru ca eu nu l-am vazut, il tot pun la coada de citiva ani, daca daca tu-mi zici sa-mi petrec orele alea vazindu-l poate-l vad chiar foarte curind.
|
Nici eu nu l-am vazut dar stiu ca Anei i-a placut. :)) And 'actual arctic' makes sense now...actually.
|
da, Nanook este
|
All times are GMT +2. The time now is 05:45. |