Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Romanii au talent (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97824)

KrissKringle 07 Apr 2011 16:53

De acord cu capodecina.Are versuri mediocre care nu iti inspira nimic,sunt sute de rapperi "simpli" din punct de vedere liric ca el deci nu e nimic special.Totusi cred ca merita putin respect ca si-a luat inima-n dinti si a venit la emisiune dar in mare parte a ajuns in finala pentru ca a aflat lumea ca nu mai are parinti ;)

capodecina 07 Apr 2011 18:07

Originally Posted by crin3l:

dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva)

Degeaba ai tupeu daca nu ai nimic fresh...

Vezi tu... cheia succesului in muzica e sa manipulezi... prin texte, clipuri. Ca sa faci bani tre` sa faci multe compromisuri, ti-l dau exemplu pe Puya. De la stilul care il facea cu Sisu inainte... din `98, 2000 s.a.m.d. si a facut 0 bani. Iar de cand o da pe "maneaua" asta e full de bani, de ce? Pentru ca asta prinde. Omul a ales sa faca bani mai presus de muzica. De cate ori ai auzt tu sa cante La Familia pe telefoanele mobile la pustani si de cate ori auzi acum piesele astea "fresh"? La greu. De ce? Pentru ca prinde. La noi in Romania se cere cantitate, nu calitate iar lumea inghite tot.

De-asta clipurile unor trupe de C***T, care au aparut peste noapte, au 2 texte, refrenul de 10x si doua bagaboante care dau din tzatze.

Si exemplele continua. Este boy-band-ul asta, de merrge pe Kiss Fm de 40x pe zi... Deepside Dj sau cum or fi... de sunt 3 sau 4 in trupa. Pai frate... e varza daca s-a ajuns ca la o piesa sa lucreze 4 producatori.:)) Si ma cam mir ca ei sa aibe habar sa lucreze la butoane... Daca au album scos (habar nu am, nici nu ma intereseaza) trage o geana... la producator. Sunt sigur ca nu ei sunt...

KrissKringle 07 Apr 2011 19:40

Originally Posted by capodecina:

Originally Posted by crin3l:

dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva)

Degeaba ai tupeu daca nu ai nimic fresh...

Vezi tu... cheia succesului in muzica e sa manipulezi... prin texte, clipuri. Ca sa faci bani tre` sa faci multe compromisuri, ti-l dau exemplu pe Puya. De la stilul care il facea cu Sisu inainte... din `98, 2000 s.a.m.d. si a facut 0 bani. Iar de cand o da pe "maneaua" asta e full de bani, de ce? Pentru ca asta prinde. Omul a ales sa faca bani mai presus de muzica. De cate ori ai auzt tu sa cante La Familia pe telefoanele mobile la pustani si de cate ori auzi acum piesele astea "fresh"? La greu. De ce? Pentru ca prinde. La noi in Romania se cere cantitate, nu calitate iar lumea inghite tot.

De-asta clipurile unor trupe de C***T, care au aparut peste noapte, au 2 texte, refrenul de 10x si doua bagaboante care dau din tzatze.

Si exemplele continua. Este boy-band-ul asta, de merrge pe Kiss Fm de 40x pe zi... Deepside Dj sau cum or fi... de sunt 3 sau 4 in trupa. Pai frate... e varza daca s-a ajuns ca la o piesa sa lucreze 4 producatori.:)) Si ma cam mir ca ei sa aibe habar sa lucreze la butoane... Daca au album scos (habar nu am, nici nu ma intereseaza) trage o geana... la producator. Sunt sigur ca nu ei sunt...

Word up!

crin3l 08 Apr 2011 17:31

Is 99% de acord cu tine capodecina. 1% e din cauza lui Adrian, care sper sa nu fie doar un pusti cu potential(pe care eu sunt sigur ca il are) si sa reuseasca sa si-l valorifice.

mvpsebi 08 Apr 2011 20:50

Bai ce melodie a cantat Alma Boiangiu ? :o :x

miercuri 08 Apr 2011 21:45

Originally Posted by mvpsebi:

Ea si cu the beatboxing kid mi s-a parut ca s-au prezentat cel mai bine.

mvpsebi 08 Apr 2011 23:01

Originally Posted by miercuri:

Ea si cu the beatboxing kid mi s-a parut ca s-au prezentat cel mai bine.

Si Rebeca mi'a placut mult..merita un loc in finala, fara dubii ! :)

Ami85 09 Apr 2011 00:58

danonino, dar Pro Tv-ul asta a facut dintotdeauna, nu te-ai obisnuit inca? :)

crin3l, o tentativa de Survivor a avut mai demult Kanal D, Rataciti in Panama se numea.

klaudya_e 09 Apr 2011 09:06

cum au zis carcotasii: Rataciti in pana mea
M-am uitat si eu de curiozitate sa vad cat seamana cu survivor dar nu am rezistat mai mult de 10 min

capodecina 09 Apr 2011 09:20

Originally Posted by klaudya_e:

M-am uitat si eu de curiozitate sa vad cat seamana cu survivor dar nu am rezistat mai mult de 10 min

Eu cred ca daca nu ar fi fost "vedetele" alea obosite, emisiunea s-ar fi bucurat de succes.

crin3l 10 Apr 2011 11:34

Originally Posted by klaudya_e:

Idem. Slaba de tot emisiunea. Am asteptat-o cu atat entuziasm si interes, incat am ramas foarte dezamagit. Nu m-as inscrie niciodata la un concurs de genul.

crin3l 10 Apr 2011 11:35

Jewel - Foolish Games. Totusi interpretarea unei concurente de la Megastar 1 (Deea), mi-a placut mai mult decat cea a Almei.

t0nka 13 Apr 2011 17:15

stie cineva cum se numeste melodia cantata de Alin Stanis?

shadowofnight 25 Apr 2011 19:51

Talentul romanesc a plecat in Anglia. :)

http://www.youtube.com/watch?v=z62zr...ntertainmen t

S-ar putea sa il fi vazut deja, dat fiind ca e Most Popular la categoria Entertainment.

miercuri 25 Apr 2011 23:36

Mi-am amintit de ce imi era sila de ProTV.

fubulica 25 Apr 2011 23:42

O emisiune ce parea promitatoare s-a dovedit precum celelalte emisiuni de la PRO TV, una aranjata....marketing-ul in tara asta primeaza...ori asta ori traim intr-o tara de prosti (asta e sigur)...ROMANII AU TALENT ...castigator dintre cei talentati este "talentul" cu o poveste periculoasa in spate. Mi-aduc aminte de "Dansez pt tine" prima editie, in care o tipa participa pentru a-i reface chipul prietenului ei deformat de la un accident pe partia de sky...ca mai tarziu dupa o luna, sa-i revad in mall in Bucuresti, stand la cafele impreuna...el binenteles era "deformat". Kkt de televiziune si de tara

buticut 25 Apr 2011 23:43

N-am nimic cu baiatul (ma bucur ca nu a castigat Narcis, chiar incepuse sa ma scoata din sarite vocea lui), dar sincer as interzice concurentilor sa mai vorbeasca de viata lor personala. Nu ar fi castigat fara acel sob story. Intr-adevar, e tragic ce i s-a intamplat, dar...sa fim seriosi. Conteaza ce faci, nu ce ti s-a intamplat. Asa e si la Dansez Pentru Tine, se voteaza cauza si nu cel mai bun dansator. Eu tineam cu Balance .

Noroc cu Sexy Pavel Bartos :)), finala a fost mai suportabila datorita lor.

Apropo, voua nu vi s-a parut suspecta camera care tot focusa pe Narcis, cand anuntau primii trei clasati? Fix cand a insistat pe Narcis, l-au numit.

Romanii au talent, da' nu-i vedem noi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AzoO3BpCj70

Cristina_ 25 Apr 2011 23:50

Nu va suparati dar nu pot sa inteleg cum va uitati la asa emisiuni.Totul mi se pare aranjat , cine trebuie sa castige.Cand aud de emisiunea Romanii au talent imi vine in cap Big Brother, emisiuni vrajalea doar pt audienta.Cel mai probabil Romanii au talent ,o sa mai fie intr-o alta serie pana cand lumea isi va da seama ca nu este decat o pierdere de timp.

millennium 26 Apr 2011 00:59

Rusine!!!!!!!!!!!!!!

Suntem o natie de 2 lei , ipocrita si care nu apreciaza si nu stie ce e ala un talent! trebuie sa pleci din tara sa fi remarcat. dar trebuie sa facem si ceva faptic nu numai sa dam din gura si sa scriem pe forumuri. Narcis nu te supara, ai (sper) sa faci banii astia, pana la urma nu erea vorba de bani ci de faptul ca romanul cel mai talentat a fost... unul care nu trebuia , nu ca nu merita, nu a fost concursul cine e mai amarat , cine are mai multi mort, ne meritam soarta. Sincer eu in locul lui Tutu rupeam premiul in 2 si ii dadeam 50% lui Narcis" uite frate ia si tu jumate ca eu nu merit, dar poate trebuie sa ii imparta cu cine stie cine...

Gebeleizis 26 Apr 2011 04:38

Sincer, am ramas un pic dezamagit de rezultatul votului. Nu prea cred ca rapperul merita sa castige. Personal, eu i-am simpatizat pe trupa Balance.

All times are GMT +2. The time now is 04:06.