Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Concurs de cronici (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97440)

rvn 29 Sep 2010 10:22

Originally Posted by keepwalking:

! Şi, pana mea, baeţaşu iese cu gagica, se duc la o piţa, halesc ei ce halesc şi, să vezi drăcie, gaborii îl saltă pe şosea!

nu numai ca povesteste filmu', dar mai pune si de la el.

Pitbull 29 Sep 2010 10:23

Originally Posted by Pitbull:

@Hellsteed:
"Părere" = eufemism pentru lături?

cum era el lunguiet si ras, cam aducea a "cap de p...."

Nici eu nu credeam sa mi-o confirme atat de la fix!

keepwalking 29 Sep 2010 10:28

hellsteed,
alta explicatie nu am vizavi de acel unghi de filmare "subiectiv", dar din spate.
sigur, se pot gasi altele, mai savante decat cea emisa de catre mine, dar avem printre noi un expert in ditirambi, momentan ingropat pana peste cap de mucii in fasole sloboziti de cristian tudor popescu, gionloc, eu, altii, omenirea intreaga.

c.ghevara 29 Sep 2010 10:36

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by c.ghevara:

Dacă sexul neprotejat a fost... oral.

am vrut să fiu off-topic >:)

ai vrut degeaba!n-ai reusit.
nu stiu ce-ai vrut sa zici cu asta, dar chiar nu-mi inchipui cum e sa lingi un prezervativ...

Normal că nu-ţi închipui cum e să lingi un prezervativ, dacă partenerul tău nu foloseşte prezervativ atunci când i se face sex oral. Tocmai de aceea, igiena dentară e importantă, şi îţi recomand să foloseşti periuţa de dinţi, şi înainte, şi după. :P
Nu puteai să mă laşi în pace?

rvn 29 Sep 2010 10:38

dar avem printre noi un expert in ditirambi, momentan ingropat pana peste cap de mucii in fasole

mucii este buni. ce facem cu emanatiile tale(laturi si caca)? astea sunt otravitoare, intr-adevar!

Pitbull 29 Sep 2010 10:38

@Hellsteed:
"Părere" = eufemism pentru lături?

cum era el lunguiet si ras, cam aducea a "cap de p...."

Nici eu nu credeam sa mi-o confirme atat de la fix!

Adevarul doare, ce sa-i faci... Doare-al dracu´...

rvn 29 Sep 2010 10:47

Normal că nu-ţi închipui cum e să lingi un prezervativ, dacă partenerul tău nu foloseşte prezervativ atunci când i se face sex oral. Tocmai de aceea, igiena dentară e importantă, şi îţi recomand să foloseşti periuţa de dinţi, şi înainte, şi după. :P
Nu puteai să mă laşi în pace?

nu, nu puteam sa te las in pace. pe langa faptul ca asa ceva n-am mai citit(nici auzit!) ca se poate practica in realitate, iti recomand sa folosesti tu, ceva mai original(altceva decat periuta de dinti): peria de curatat wc-ul. si cu detartrantul aferent.

c.ghevara 29 Sep 2010 11:07

You're hopeless... =)) =)) =)) =)) =))

Citat din tine: "mucii este buni." =)) =)) vezi de ce ai nevoie de periuţă şi pastă de dinţi! Poţi şi cu detartrant dacă ai constatat că e mai eficient.

StefanDo 29 Sep 2010 11:53

cred ca ar fi mai bine sa inchid topicul

Pitbull 29 Sep 2010 12:03

Evident!

rvn 29 Sep 2010 12:05

Originally Posted by StefanDo:

cred ca ar fi mai bine sa inchid topicul

chiar ma intrebam cand ai de gand sa intervii.
pacat. era distractiv...
eu asa monument de prostie, sincera sa fiu, n-am mai auzit.
c,
daca tu ai modul asta original de a face sex oral, atunci e clar: in cazul asta, nu-i dau nevestei tale(sau amantei) nici o sansa. se va duce saraca....mancand nori!

acuma inchide! am avut si eu "drept la replica replicii replicilor"...nu numai c.

c.ghevara 29 Sep 2010 12:07

Stefan, tu stii mai bine, dar te rog să observi, mergând pe firul chestiunii, că nu am iniţiat această discuţie, ba chiar am evitat-o. Dar dacă cineva mi se adresează direct, consider că ar fi nepoliticos să nu răspund. :D

Rvn, fă-ţi un serviciu! Ocoleşte-mă, ignoră-mă, fă-te că nu exist, sau, cel puţin, nu mă mai provoca. >:)

rvn 29 Sep 2010 12:12

Rvn, fă-ţi un serviciu! Ocoleşte-mă, ignoră-mă, fă-te că nu exist, sau, cel puţin, nu mă mai provoca. >:)

ca altfel, ce?

StefanDo 29 Sep 2010 12:12

pa

All times are GMT +2. The time now is 01:12.