![]() |
Originally Posted by keepwalking:
nu numai ca povesteste filmu', dar mai pune si de la el. |
Originally Posted by Pitbull:
|
hellsteed,
alta explicatie nu am vizavi de acel unghi de filmare "subiectiv", dar din spate. sigur, se pot gasi altele, mai savante decat cea emisa de catre mine, dar avem printre noi un expert in ditirambi, momentan ingropat pana peste cap de mucii in fasole sloboziti de cristian tudor popescu, gionloc, eu, altii, omenirea intreaga. |
Originally Posted by rvn:
Normal că nu-ţi închipui cum e să lingi un prezervativ, dacă partenerul tău nu foloseşte prezervativ atunci când i se face sex oral. Tocmai de aceea, igiena dentară e importantă, şi îţi recomand să foloseşti periuţa de dinţi, şi înainte, şi după. :P Nu puteai să mă laşi în pace? |
mucii este buni. ce facem cu emanatiile tale(laturi si caca)? astea sunt otravitoare, intr-adevar! |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by c.ghevara:
nu, nu puteam sa te las in pace. pe langa faptul ca asa ceva n-am mai citit(nici auzit!) ca se poate practica in realitate, iti recomand sa folosesti tu, ceva mai original(altceva decat periuta de dinti): peria de curatat wc-ul. si cu detartrantul aferent. |
You're hopeless... =)) =)) =)) =)) =))
Citat din tine: "mucii este buni." =)) =)) vezi de ce ai nevoie de periuţă şi pastă de dinţi! Poţi şi cu detartrant dacă ai constatat că e mai eficient. |
cred ca ar fi mai bine sa inchid topicul
|
Evident!
|
Originally Posted by StefanDo:
chiar ma intrebam cand ai de gand sa intervii. pacat. era distractiv... eu asa monument de prostie, sincera sa fiu, n-am mai auzit. c, daca tu ai modul asta original de a face sex oral, atunci e clar: in cazul asta, nu-i dau nevestei tale(sau amantei) nici o sansa. se va duce saraca....mancand nori! acuma inchide! am avut si eu "drept la replica replicii replicilor"...nu numai c. |
Stefan, tu stii mai bine, dar te rog să observi, mergând pe firul chestiunii, că nu am iniţiat această discuţie, ba chiar am evitat-o. Dar dacă cineva mi se adresează direct, consider că ar fi nepoliticos să nu răspund. :D
Rvn, fă-ţi un serviciu! Ocoleşte-mă, ignoră-mă, fă-te că nu exist, sau, cel puţin, nu mă mai provoca. >:) |
Originally Posted by c.ghevara:
ca altfel, ce? |
pa
|
All times are GMT +2. The time now is 01:12. |