Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce e lumea asa snoaba uneori ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97332)

omudindulap 11 Aug 2010 16:42

Originally Posted by dragonfly_drk:

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi...

Sa ce? Sa vorbeasca? Da, suspect..:|

dragonfly_drk 11 Aug 2010 16:43

Originally Posted by c.ghevara:

@Pitbull

:-O Clonă? Nu vreau să fac pe vergina, dar nu sunt prea familiar cu forumurile. Dar am o brumă de creier care îmi indică că o "clonă" ar putea fi o a doua, a treia etc identitate, asumată, a cuiva. Care ar fi gheşeftul clonării? >:) Întreb cu seriozitate şi (probabil, sigur) cu naivitate.

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi... poate prea mult... ;)

Ţi se pare. Încă mai bâjbâi când postez. Par să mă pricep, pentru că ştiu cum să spun ceea ce vreau să spun, îmi place să cred că am petrecut cu folos primii şapte ani din viaţă, fără să fiu băţos şi... cam atât. Mai e nevoie de ceva pentru un forum? ;)

inseamna ca esti o persoana cunoscuta... cineva tot esti... ;))

dragonfly_drk 11 Aug 2010 16:47

Originally Posted by omudindulap:

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi...

Sa ce? Sa vorbeasca? Da, suspect..:|

nu mai, nu asta spuneam... ca nu conteaza asta... ziceam asa... ca pare familiarizat cu lucrurile pe aici... eu imediat (peste mult timp) am o luna si inca nu le stiu pe toate... sa ma fi vazut, insa, in prima zi cum bajbaiam... cateva zile nici nu am postat nimic... ;)

c.ghevara 11 Aug 2010 16:49

@Pitbull

:-O Clonă? Nu vreau să fac pe vergina, dar nu sunt prea familiar cu forumurile. Dar am o brumă de creier care îmi indică că o "clonă" ar putea fi o a doua, a treia etc identitate, asumată, a cuiva. Care ar fi gheşeftul clonării? >:) Întreb cu seriozitate şi (probabil, sigur) cu naivitate.

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi... poate prea mult... ;)

Ţi se pare. Încă mai bâjbâi când postez. Par să mă pricep, pentru că ştiu cum să spun ceea ce vreau să spun, îmi place să cred că am petrecut cu folos primii şapte ani din viaţă, fără să fiu băţos şi... cam atât. Mai e nevoie de ceva pentru un forum? ;)

=)) =)) =)) Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?!
Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. :P

c.ghevara 11 Aug 2010 16:55

@dragonfly

Ah! Am intrat pe rar pe Cinemagia, că informaţiile le luam de pe imdb. Doar pentru filme româneşti. Iar pe forum, club etc n-am intrat niciodată. Am câteva zile libere şi am avut timp mai mult să mă uit în jur. Am fost curios să văd cam câte filme am văzut la viaţa mea, pe care le mai ţin minte (încă mai am de bifat). Şi nu-mi place să scriu fără diacritice. Asta-i tot. :)

dragonfly_drk 11 Aug 2010 17:06

@Pitbull

=)) =)) =)) Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?!
Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. :P

hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire si gandire(facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur.

dar pana la urma, tot sper sa aflu cine se ascunde in spatele avatarului. (asta desigur, daca o sa doresti si tu. respect intimitatea si dreptul de a-ti ascunde identitatea)

pana atunci, ia mai zi-ne ceva interesant despre snobism... ;))

c.ghevara 11 Aug 2010 17:15

@dragonfly

"hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire (facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur."
E un stil foarte cunoscut, pentru că l-au adoptat incredibil de mulţi oameni. Şi, probabil, nu din snobism. :)
Te rog frumos, dacă trebuie, te somez ca după "cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire"... să adaugi "şi în gândire"! >:)

Judex 11 Aug 2010 17:18

Eu inca stau si ma intreb de unde-a scos-o Libelula p-aia cu 'sinus nobilitate'. Sau poate era o gluma, iar atunci: =))

dragonfly_drk 11 Aug 2010 17:18

@dragonfly

"hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire (facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur."
E un stil foarte cunoscut, pentru că l-au adoptat incredibil de mulţi oameni. Şi, probabil, nu din snobism. :)
Te rog frumos, dacă trebuie, te somez ca după "cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire"... să adaugi "şi în gândire"! >:)

depinde... una e vorba alta e fapta... dar daca vrei, uite... am modificat.... ;)
chiar daca in ziua de azi, fara suparare, dar cei care ajung la 50 de ani nu mai stiu sa gandeasca cu capu...( persoanele de fata si de pe forum se exclud... ;)) )

dragonfly_drk 11 Aug 2010 17:19

Originally Posted by Judex:

Eu inca stau si ma intreb de unde-a scos-o Libelula p-aia cu 'sinus nobilitate'. Sau poate era o gluma, iar atunci: =))

cota mai bine... ;) si vei afla... ;)

c.ghevara 11 Aug 2010 17:23

Eh, am indus-o în eroare ridicând problema nasului. :)

dragonfly_drk 11 Aug 2010 17:26

Eh, am indus-o în eroare ridicând problema nasului. :)

=)) hai ca esti tare... ma prapadesc... =)) oricum faza cu nasu e chiar originala. te face sa privesti lucrurile din alta perspectiva... ;)

c.ghevara 11 Aug 2010 17:30

@judex

Îţi traduc eu ce-ţi scria dragonfly "cota mai bine" Cota =coată un regionalism, mai mult transilvănean, care înseamnă "caută".

@dragon
Cred că ţi-a scăpat :)

Judex 11 Aug 2010 17:33

Libelulo, ce sa caut, gramatica limbii latine?

paul_aramis 11 Aug 2010 17:45

@judex

Îţi traduc eu ce-ţi scria dragonfly "cota mai bine" Cota =coată un regionalism, mai mult transilvănean, care înseamnă "caută".

nu neapărată: cată

c.ghevara 11 Aug 2010 17:51

Originally Posted by paul_aramis:

@judex

:-? A scris "cota" - e mai plauzibil să fi scăpat "a"-ul, decât să fi pus "o" în plus şi să fi scăpat "a"-ul. :D Elementary my dear Watson ;) Am putea şti doar dacă o întrebăm...

c.ghevara 11 Aug 2010 17:52

@judex

:-? A scris "cota" - e mai plauzibil să fi scăpat "a"-ul, decât să fi pus "o" în plus şi să fi scăpat "a"-ul. :D Elementary my dear Watson ;) Am putea şti doar dacă o întrebăm...

Dar mai bine, nu. :">

paul_aramis 11 Aug 2010 18:02

@judex

dacă o fi din Transilvania nu ştiu. da' prin partea mea de transilvanie, se foloseşte a căta (şi dacă tot zici că eşti aici pentru filme româneşti, ia'n vezi cum zice bacele Traian cătă Romi: cată sau cotă?)

c.ghevara 11 Aug 2010 18:10

@judex

dacă o fi din Transilvania nu ştiu. da' prin partea mea de transilvanie, se foloseşte a căta (şi dacă tot zici că eşti aici pentru filme româneşti, ia'n vezi cum zice bacele Traian cătă Romi: cată sau cotă?)

La domiciliu, scrie Cluj-Napoca. Tot, "elementary, dear..." Asta cu Traian e tare. Eh, aşa a vrut muşchii scenaristului (regizorului) sau o fi fost din aceeaşi zonă cu tine :)

c.ghevara 11 Aug 2010 18:12

Goodbye cruel world!
Mă retrag în hangar. See you! Vă doresc o seară bună!

All times are GMT +2. The time now is 23:41.