![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by c.ghevara:
inseamna ca esti o persoana cunoscuta... cineva tot esti... ;)) |
Originally Posted by omudindulap:
nu mai, nu asta spuneam... ca nu conteaza asta... ziceam asa... ca pare familiarizat cu lucrurile pe aici... eu imediat (peste mult timp) am o luna si inca nu le stiu pe toate... sa ma fi vazut, insa, in prima zi cum bajbaiam... cateva zile nici nu am postat nimic... ;) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
=)) =)) =)) Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?! Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. :P |
@dragonfly
Ah! Am intrat pe rar pe Cinemagia, că informaţiile le luam de pe imdb. Doar pentru filme româneşti. Iar pe forum, club etc n-am intrat niciodată. Am câteva zile libere şi am avut timp mai mult să mă uit în jur. Am fost curios să văd cam câte filme am văzut la viaţa mea, pe care le mai ţin minte (încă mai am de bifat). Şi nu-mi place să scriu fără diacritice. Asta-i tot. :) |
hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire si gandire(facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur. dar pana la urma, tot sper sa aflu cine se ascunde in spatele avatarului. (asta desigur, daca o sa doresti si tu. respect intimitatea si dreptul de a-ti ascunde identitatea) pana atunci, ia mai zi-ne ceva interesant despre snobism... ;)) |
@dragonfly
"hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire (facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur." E un stil foarte cunoscut, pentru că l-au adoptat incredibil de mulţi oameni. Şi, probabil, nu din snobism. :) Te rog frumos, dacă trebuie, te somez ca după "cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire"... să adaugi "şi în gândire"! >:) |
Eu inca stau si ma intreb de unde-a scos-o Libelula p-aia cu 'sinus nobilitate'. Sau poate era o gluma, iar atunci: =))
|
depinde... una e vorba alta e fapta... dar daca vrei, uite... am modificat.... ;) chiar daca in ziua de azi, fara suparare, dar cei care ajung la 50 de ani nu mai stiu sa gandeasca cu capu...( persoanele de fata si de pe forum se exclud... ;)) ) |
Originally Posted by Judex:
cota mai bine... ;) si vei afla... ;) |
Originally Posted by Judex:
Eh, am indus-o în eroare ridicând problema nasului. :) |
=)) hai ca esti tare... ma prapadesc... =)) oricum faza cu nasu e chiar originala. te face sa privesti lucrurile din alta perspectiva... ;) |
@judex
Îţi traduc eu ce-ţi scria dragonfly "cota mai bine" Cota =coată un regionalism, mai mult transilvănean, care înseamnă "caută". @dragon Cred că ţi-a scăpat :) |
Libelulo, ce sa caut, gramatica limbii latine?
|
nu neapărată: cată |
Originally Posted by paul_aramis:
:-? A scris "cota" - e mai plauzibil să fi scăpat "a"-ul, decât să fi pus "o" în plus şi să fi scăpat "a"-ul. :D Elementary my dear Watson ;) Am putea şti doar dacă o întrebăm... |
Dar mai bine, nu. :"> |
dacă o fi din Transilvania nu ştiu. da' prin partea mea de transilvanie, se foloseşte a căta (şi dacă tot zici că eşti aici pentru filme româneşti, ia'n vezi cum zice bacele Traian cătă Romi: cată sau cotă?) |
Originally Posted by paul_aramis:
La domiciliu, scrie Cluj-Napoca. Tot, "elementary, dear..." Asta cu Traian e tare. Eh, aşa a vrut muşchii scenaristului (regizorului) sau o fi fost din aceeaşi zonă cu tine :) |
Goodbye cruel world!
Mă retrag în hangar. See you! Vă doresc o seară bună! |
All times are GMT +2. The time now is 23:41. |