![]() |
Da, dar emisiunea e interesanta intr-adevar. Pe scurt : o gasca de destepti usureaza de bani diverse persoane prin diverse metode si apoi se autodemasca si ii roaga pe pagubiti sa accepte ca ceea ce au patit sa fie aratat in emisiune, toata treaba capatand astfel un scop educativ.
|
Toate emisiunile din care aflu ceva interesant si util, in special cele de pe Discovery Channel și National Geographic.
|
In puii mei(dupa parerea mea cea mai buna emisiune de divertisment a momentului).;)
|
Top Gear
|
Real Hustle -> Discovery Channel
Top Gear -> Discovery Channel Trasnitii -> Prima TV |
Originally Posted by DegX:
|
Originally Posted by FANELvaloros:
este o poza de pe internet din cate vad nu este ea...poate fi o femeie cu sotz si copii;) |
DegX e buna de tot
|
Originally Posted by FANELvaloros:
la profil scrie ca e barbat;) |
Apropo Tv,cand reusesc sa o prind.
|
Eu recomand Lumea lui Banciu de pe B1 tv, zi de zi de la ora 23
|
Cine vrea sa devina milionar? - Kanal D/ ORT
Top Gear - BBC Banged Up Abroad - National Geographic Channel Ora de business cu Moise Guran -TVR |
The Deadliest Warrior - intr-un timp dadeau episoade, aleatoriu alese, pe Sport.ro, in schimb, am preferat sa vizionez cele 3 sezoane pe internet, pastrand o oarecare continuitate !
|
mie-mi place Pe picior mare de pe TVR2.
|
Man vs Wild de pe Discovery
|
test
|
In puii mei
|
Stuntbusters.Mi-a placut cum au facut crash testul intre un Cadillac din 1962 si unul din 2002.
|
Cronica Carcotasilor
|
Sinteza zilei - Antena3
Penitenciar USA - National Geo. Cum se fabrica - Discovery Megauzine - National Geo. Tabu - National Geo. Planeta la control - National Geo. |
All times are GMT +2. The time now is 21:17. |