![]() |
@Manusa
stai linistit, eu astept AVATAR din vara, si nimic... |
Originally Posted by Manusa:
Manusa - premii: Shutter Island + Bonnie Scotland + The Dark Knight + 2012 Dvd-urile au fost distribuite pe 14 dec. Motiv intarziere: cei de la Pro Video au trimis comanda gresit (la 2012 am primit varianta simpla in loc de cea pe 2 discuri). Manusa, ar trebui sa primesti instiintarea pana la inceputul saptamanii viitoare cel tarziu pentru ridicarea coletului. |
Daca tot se aduc lamuriri, rogu-te frumos Gloria, spune-mi despre AVATARUL meu...
|
Multumesc, voi astepta :)
|
Originally Posted by fresie:
Poate primesc o lamurire. Cred ca am asteptat destul (aproape un an de la comanda - mai-iunie 2010) venirea unui raspuns. Se mai uita cineva la comenzile prevazute cu „In asteptare stoc”? |
Desi raspunsuri nu se primesc in acest topic, vreau doar sa va aduc la cunostinta ca in ultima transa de dvd-uri trimise am primit un dvd zgariat in ultimul hal, parca se jucase o pisica cu el si dvd-player-ul meu nu l-a putut citi. Dvd-ul cu pricina este http://www.cinemagia.ro/filme/love-me-tender-6560/. Asa cum se primesc penalizari pentru contributii, ar trebui sa va asumati si penalizarile pentru premii necorespunzatoare acordate.
|
La http://www.cinemagia.ro/filme/black-beauty-559289/ am primit doar doua puncte din maxim 20 pentru adaugarea sinopsis-ului. Este cumva o greseala sau doar cu atat a fost apreciat !?!
|
Daca adaug mai mult de 30 de imagini la galeriile actorilor care nu au nici o poza se acorda doar 30 de pct, peste 30 de pct, sau nici un punct?
|
Se accepta doar 30 de poze si primesti doar 30 de puncte:)
|
deci o lamurire va rog ca sunt nou ca activitate pe site: deci numai daca facem completari la filme actori adaugam poze facem biografii si alea alea putem face punctajul necesar pentru DVD ?
punctele pt voturi nu se iau in considerare? merci |
Originally Posted by simi1989:
Nu! |
Punctele
Salut. am si eu o intrebare am pus cateva sute de poze si niste review la actori si am primit doar 6 puncte in total, daca se poate un admin sa se intereseze putin. ms:)
|
Un raspuns daca se poate nu pot astepta 1 saptamana un raspuns chiar daca pentru uni pare putin
|
Am o problema in legatura cu sectiunea "comanda dvd". Am dat din greseala comanda dvd si era acel exemplu cu ex:The Twilight Saga: New Moon http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/...oua/5213p.aspx. Este ceva de facut se poate redresa greseala? Help me pls.
|
Eu sper sa fie o rezolvare pt ca m-am zbatut sa adun acele puncte si dintr-o greseala ....le risipesc aiurea. Intradevar prostia se plateste dar sper ca in cazul acesta sa fie o rezolvare.
|
O sa verificam maine sa vedem daca se mai poate face ceva.
|
multumesc si sper sa se poata :)
|
ti-a fost anulata comanda gresita, poti reface comanda.
|
multumesc mult :)
|
Sunteţi nişte neserioşi,nu respectaţi pe cei care vă ajută eu mă simt jignit
|
All times are GMT +2. The time now is 03:40. |