![]() |
Sah si nigga nu sunt sporturi extreme! De spanzuratoarea ati auzit? Sau de x si 0?
Revenind la topic... De curand am revazut un film mai vechiut:" 21 grams".Benicio del Toro interpreta rolul unui fost puscarias.... A vazut cineva filmul asta? Astept parerea voastra despre el! |
Eram ironic aducind in discutie sahul and calling the man a nigga. Si ca sa fiu on topic: 21 Grams e un film ce te loveste drept in moalele capului, nu cred ca exista cinefil care se respecta sa nu-l fi vazut.
|
windom,orice om are lacune! dar, tot o ironie a fost si la mine gluma cu sporturile extreme...
deci, 21 grams zici ca te-a impresionat? |
Mie imi place titlul filmului. Si filmul mi-a placut destul de mult, dar l-am vazut o singura data cu destul de mult timp in urma si am uitat cea mai mare parte din el. Oricum, legat de titlu, mi-am adus aminte de profesoara de psihologie din toamna care intr-o discutie intre 6 ochi despre existenta lui Dumnezeu insista cam mult pe cele 21 de grame care s-a zice ca le pierdem cand murim, 21 de grame care ar reprezenta greutatea sufletului. Interesanta idee, improbabila cum ar fi ea, dar profesoara respectiva imi parea cam confuza in idei, cu atat mai grav cu cat are undeva intre 35-40 de ani si mai e si psiholog. In schimb credinta ei parea foarte puternica, la partea cu explicatul ii venea mai greu.
|
pai,liviu, ce-ar fi sa-l downloadezi , te uiti la el si pe urma discutam?
|
Eu un film cu un impact emotional extrem de puternic (il pot asemana cu La Stanza del Figlio din punctul asta de vedere) si cu performante actoricesti de exceptie. Iñárritul meu favorit. Ignorat pe nedrept la Oscaruri, dar ne-am obisnuit deja...
|
da! Sean Penn a fost dintotdeauna un perfectionist! si nu prea l-am vazut in filme proaste...
sper sa nu intram iar in polemica asa cum am facut cu Cage.... |
Nope, Penn e unul dintre favoriti, si, pentru a fi on topic, sa amintim si prestatia sa din Dead Man Walking. De fapt, nu cred ca am vazut un film in care sa joace prost...
|
da, asta cam asa e,dar e chestie de gusturi pana la urma!
mie fizicul lui nu-mi place! are ceva anost,respingator ! dar intotdeauna l-am privit ca pe un mare actor! si apropos de filme mari,windom: brubacker iti trezeste vreun sentiment? |
Originally Posted by Liviu-:
A fost facut un experiment serios care a dovedit acest fapt. Indiferent de greutatea pe care o aveau subiectii sau de oricare alte diferente dintre ei, in clipa mortii toti pierdeau fix 21 grame. Repetand experimentul si in cazul animalelor, s-a constatat ca greutatea lor ramane invariabila cand mor. Chiar e interesant :) |
Nu stiu cat de serios a fost, nu m-am documentat pe tema asta, dar poftim ce zice pe wiki despre titlu:
Quote:
Repet, nu m-am documentat in niciun fel, deci daca stii ceva informatii serioase te rog sa le impartasesti. |
eu intrebam de brubacker si voi ati divagat de la subiect!
|
E loc pentru toti :P In plus, se pare ca intrebarea era indreptata spre Windom, nu vrem sa deranjam :D
|
era pentru windom,dar a dat bir cu fugitii! asa ca, daca tot sunteti prin preajma...spuneti-va parerea!
|
A trecut prea multa vreme de cind am vazut Brubauker pentru a-mi mai exprima sentimentele legate de film. Redford mi-a placut (aproape) intotdeauna.
P.S. Nu ti-am raspuns pentru ca ai editat ulterior mesajul care, initial, nu imi era adresat mie in mod special.;) |
ba da,windom! initial tie ti-a fost adresata intrebarea! nu citi printre randuri!
Redford? a fost mai mult celebru decat genial! |
in momentul asta pe tvr cultural ruleaza filmul " O lumina la etajul 10"....filmul romanesc din perioada anilor 80 este greu de digerat la ora asta...si totusi Irina Petrescu si Gheorghe Dinica sunt niste actori pe care iti face placere sa-i revezi indiferent de timp,de ora,de loc...
Irina Petrescu interpreteza rolul unei foste detinute care incearca cu demnitate sa-si refaca viata...Etajul 10 are multe semnificatii(se stie ca la acest nivel niciodata nu urca liftul sau apa rece si calda)dar actrita,destul de matura in film,abordeaza personajul cu finete si tact:nimic nu conta din toate astea ci doar libertatea,mai dulce alinare ca oricand! |
Sper ca prin interventia asta sa vin cu ceva util, mentionand un Papillon, in care Dustin Hoffman & Steve McQueen aduc filmului calificativul "excelent", Escape from Alcatraz, de data asta laurii culegandu`i Clint Eastwood, mult mai recentul The Count of Monte Cristo si asta ar fi un prim top 3.
Un alt soi de inchisoare am vazut si in Phone booth, o inchisoare a circumstantelor, ce se abate mult de la imaginea generica a barelor de fier si a prizonierilor infierbantati de prezenta feminina a detectivului care ancheteaza spre un happy end ;) |
yes,abureala! Dustin Hoffman s-a intrecut pe sine in acest film! stii,sunt multi "grei"la Hollywood :de Niro,Pacino,Nicholson,Hanks...
Intotdeauna preferatul meu a fost Dustin Hoffman,nu stiu sa explic de ce..cred ca prima data l-am vazut in Kramer...si de-atunci a ramas asa! a facut niste roluri extraordinare in cariera sa dar Luis Dega ramane intr-adevar unul dintre cele mai reusite... si...bine ca n-ai zis de Alcatrazul cu N. Cage ca...iesea un scandal monstru, cu windom in special! |
All times are GMT +2. The time now is 18:40. |