Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Despre tzoale (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96862)

Liviu- 13 Jun 2010 10:27

Copil sunt, dar diferenta de viziune nu e datorata acestui lucru :P

Judex 13 Jun 2010 10:55

Ba da, trust me - been there done that. :P

E Galbena!!! :-O
Losing my religion. =))

danonino 13 Jun 2010 11:12

Originally Posted by miercuri:

Uite inca un link de wiki uitl, sa te mai racoresti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_objectification
Daca tu crezi ca principalul interes al unei femei in viata e sa iti incante tie ochiul, esti complet pe langa. Sau esti un troll foarte perseverent, ceea ce am suspectat de la bun inceput.

=)) Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada.

ooo, da. Eram sigur. Sincer iti spun: ma asteptam sa vina o femeie sa bage asta cu "numai la sex/ nu conteaza personalitate etc".

Stii ce? Exact asta vreau: sex, cel putin initial. Inainte sa ies afara nu imi spun "vreau sa imi gasesc jumatatea/sotia/o fata de care sa ma indragostesc". :"> Ar fi extrem de penibil.
Ies afara, pe strada o femeie, prima oara ma uit sa vad cat de buna e, adica tzatze, cur, picioare, lipsa burtii. La o a doua privire ma intereseaza imbracamintea, parul (cum e aranjat), mainile (mai sunt niste maimute care nu se epileaza si au antebratele acoperite de blana), unghiile sa fie facute, bijuteriile sa existe dar sa nu fie ostentative. Astea sunt detalii care conteaza, astea deosebesc o femeie pe care vrei doar sa o futi (daca are par pe maini iese din discutie, nu pune ea bratele de maimuta pe mine:-& ) si sa o expediezi, si una pe care vrei sa o futi si nu numai, vrei sa o pastrezi pentru cate poti afisa cu o femeie stilata astfel, crescandu-ti valoarea tie, ca barbat.

Vorbesc despre majoritate. Minoritatea ma intereseaza mai putin, intrucat ca reprezatantele lor sunt mai putine.

In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte.

ooo, da. Sunt un troll. Sunt platit cu norma intreaga.:| Sunt cel mai perseverent. "Nu esti de acord cu mine, du-te dracu'!" aplic-o in continuare daca te face fericita.

Windom 13 Jun 2010 11:36

Originally Posted by danonino:

=)) Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada.

Total de acord, mai ales in cazul femeilor frumoase. Tendinta asta s-a proliferat mai ales in ultima perioada. Aspectul e totul, doamne feri sa se uite cineva chioris la mine pentru ca nu arat ca Tutankamon. In cazul celor pe care nu prea le ajuta fatza/fizicul, lucrurile stau nitel altfel. Acolo s-ar putea sa dai de un pic de inteligenta daca ai rabdare sa forezi nitel. Iar sexul se rezolva, eventual, cu o punga pe cap.>:)

danonino 13 Jun 2010 11:45

Originally Posted by Windom:

Total de acord, mai ales in cazul femeilor frumoase. Tendinta asta s-a proliferat mai ales in ultima perioada. Aspectul e totul, doamne feri sa se uite cineva chioris la mine pentru ca nu arat ca Tutankamon. In cazul celor pe care nu prea le ajuta fatza/fizicul, lucrurile stau nitel altfel. Acolo s-ar putea sa dai de un pic de inteligenta daca ai rabdare sa forezi nitel. Iar sexul se rezolva, eventual, cu o punga pe cap.>:)

una dintre cele mai inteligente faze din film
http://www.youtube.com/watch?v=Erse8...has_verified=1

Industria produselor de machiaj a progresat mult, orice urata devine decenta folosind o galeata de machiaj.

Judex 13 Jun 2010 12:01

Gata, feteleor, a luat-o. E ok?
Vreti sa va spun in ce era imbracata inainte?
=))

Liviu- 13 Jun 2010 12:01

In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte.

You're joking, right? Si chiar de ar fi percepute, trebuie sa fii tu la randul tau prost ca sa percepi astfel, sa nu stii sa faci diferenta intre perceptie si realitate. Iar daca persoana cu perceptia e proasta, cui ii pasa de perceptia ei? Altor persoane proaste presupun...

miercuri 13 Jun 2010 12:08

Si sunt atatea alte femei care nu isi alimenteaza self esteemul din fluieraturile muncitorilor de pe strada.
Vad ca misoginismul e iarasi in floare pe forum, la fel si generalizarea crasa.

Liviu- 13 Jun 2010 12:25

Originally Posted by miercuri:

Si sunt atatea alte femei care nu isi alimenteaza self esteemul din fluieraturile muncitorilor de pe strada.

O foarte buna prietena de-a mea se imbraca doar in blugi, tricou larg, tenesi si eventual sapca, in conditiile in care inainte se imbraca mai elegant. Normal ca am intrebat-o cum de a avut loc schimbarea asta si mi-a zis ca ii e mai comod in hainele astea, nu trebuie sa piarda nu stiu cat timp cu alesul hainelor, cu potrivitul lor pe culori etc. Printre alte motive a fost si cel cu fluieraturile pe care nu le suporta. Si fata mi se pare foarte frumoasa si asa cum e imbracata (desigur, o chestie de gusturi), plus ca e o placere sa vorbesti cu ea. Nu stiu, poate e greu de acceptat ca sunt multe feluri de oameni pe lumea asta...

danonino 13 Jun 2010 12:25

Originally Posted by Liviu-:

You're joking, right? Si chiar de ar fi percepute, trebuie sa fii tu la randul tau prost ca sa percepi astfel, sa nu stii sa faci diferenta intre perceptie si realitate. Iar daca persoana cu perceptia e proasta, cui ii pasa de perceptia ei? Altor persoane proaste presupun...

tine psihologie.
Cauti si vrei sa gasesti calitati persoanelor de care esti atras. Nu vrei sa recunosti ca iti place de o proasta lipsita de haz, tu cauti sa ii acoperi lipsurile pentru a-ti respecta standardele din capul tau.

Liviu- 13 Jun 2010 12:27

1. Nu te-am facut prost. Poate era greu sa-ti perceapa mintea faptul ca vorbeam in general.

2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot. Pshilogia respectiva tine de prosti si idioti...

3. Scoate morcovul ala din cur odata si invata sa porti un dialog civilizat.

danonino 13 Jun 2010 12:34

1. Nu te-am facut prost. Poate era greu sa-ti perceapa mintea faptul ca vorbeam in general.

2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot.

Ma incalzeste asa ca, il las acolo

Tu ai uitat pe ce lume traiesti. Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele. Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.
Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.

Liviu- 13 Jun 2010 12:44

Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele.

Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.

Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.

O duci la extreme acum. Dar probabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.

Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.[/u]

Am mai spus intr-o observatie in topicul IB, deci caracteriza doar oamenii din discutia respectiva, ca nu e nimeni prost. Tocmai ca suntem persoane inteligente, dar o mare prostie pe care o poate face un om inteligent, si pe care o faci tu din cate observ, e sa creada ca el e singurul.

Windom 13 Jun 2010 12:53

@danonino ai un avertisment pentru injuria de mai sus. Editeaza tu, daca nu vrei sa o fac eu si incearca sa porti o discutie nitel mai civilizata de acum incolo.

danonino 13 Jun 2010 13:06

Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele.

Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.

Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.

O duci la extreme acum. Dar propabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.

Asta a fost epica.
Tu cauta exceptii, sa ma anunti cand gasesti una buna.

bremen1980 13 Jun 2010 13:08

http://www.youtube.com/watch?v=Au02p...eature=related

FreakDoll 13 Jun 2010 13:08

Judex, ne'am dat seama ce'ți poate capul, nu trebuie să te dai în stambă pe'aici în fiecare zi .
Nu ne interesează pe noi că nu te interesează pe tine .
Comentează alte thread'uri mai interesante pentru tine și lasă'ne pe noi să vorbim despre ce ne place .

Liviu- 13 Jun 2010 13:13

Asta a fost epica.

Nu te dezminti, continui in acelasi ton obraznic. Stiu, e greu sa accepti o greseala de scriere. Eu, cel putin, sunt sigur ca o sa dorm linistit, chiar daca o sa o am pe constiinta toata viata.

Tu cauta excepti

Asta e tot din categoria epice, nu? Doar ca e ceva mai putin epica. Sunt sigur ca poti mai mult ;)

sa ma anunti cand gasesti una buna.

Cateva mesaje mai sus, ca doar nu ma refeream la o persoana imaginara.

:))

danonino 13 Jun 2010 13:19

O foarte buna prietena de-a mea se imbraca doar in blugi, tricou larg, tenesi si eventual sapca, in conditiile in care inainte se imbraca mai elegant. Normal ca am intrebat-o cum de a avut loc schimbarea asta si mi-a zis ca ii e mai comod in hainele astea, nu trebuie sa piarda nu stiu cat timp cu alesul hainelor, cu potrivitul lor pe culori etc. Printre alte motive a fost si cel cu fluieraturile pe care nu le suporta. Si fata mi se pare foarte frumoasa si asa cum e imbracata (desigur, o chestie de gusturi), plus ca e o placere sa vorbesti cu ea. Nu stiu, poate e greu de acceptat ca sunt multe feluri de oameni pe lumea asta...

Ea, amica ta?

Da, am gresit, am corectat.

FreakDoll 13 Jun 2010 13:20

2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot. Pshilogia respectiva tine de prosti si idioti...

În general, când vezi că o persoana are niște ani în plus ai alte așteptări de la ea . Dar vad că mai sunt și cazuri surprinzătoare, gen tu și gen ei .Ești mai mic, din câte am înțeles, dar îmi place cum gândesti :-bd Și, ai dreptate, anumite persoane nu sunt capabile să poarte o discuție în contradictoriu și să dea dovadă de respect și înțelegere . Știi cum e calul care nu vede decât în față ? Voila .

All times are GMT +2. The time now is 17:41.