Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actorul/actrita preferat(a) si dc ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96855)

Lino 14 Oct 2010 12:40

Mie unul imi place de Brad Pitt . Mi se pare un actor foarte versatil si in plus arata si bine , deci e un pachet total . Si cu asta fiind spuse comentariul se apropie de final. Va multumesc !B-)

chuckyfan 14 Oct 2010 16:24

Doug Bradley pentru rolurile lui Pinhead din Hellraisere(cunoscatorii cunosc;) )

copila_satanista 07 Dec 2010 09:27

Da, chiar jos palaria... Pacat ca fiind atat de bun in rolul lui Al, nu prea a reusit sa obtina si alte roluri, in special si pentru ca lumea il asocia prea mult cu acesta. Chiar, am tot zis sa vad si eu "Modern Family".

legolas05 30 Dec 2010 13:20

Actrita mea preferata: LIV TYLER....pentru ca este frumoasa si imi place cum joaca in filme apoi GEMMA ARTERTON si NATALIE PORTMAN.....

Actorul meu preferat...de fapt sunt 2:ORLANDO BLOOM si JOHNNY DEPP......pentr ca au jucat bine in foarte mult filme

regizorul 02 Jan 2011 19:30

Anthony Hopkins

imi place tot la el stilul in care vorbeste cum se misca cum se comporta e un geniu care intra in pielea personajului si te face sa te simti de parca traiesti in film un adevarat geniu pt mine este cel mai bun actor fara egal

NmpN 09 Jan 2011 23:28

Actorul preferat- Gerard Butler- A devenit actorul preferat dupa ce am vazut 300 . Insa si in comediile in care a jucat s-a descurcat bine.
Actrita preferata-Natalie Portman-O actrita foarte buna care poate juca in orice gen de film dupa parerea mea .

psihologu 24 Jan 2011 09:15

Sean Connery - un adevarat gentleman....
Robert De Niro-un actor complet
Andy Garcia- actor si regizor cu un talent aparte
Tommy Lee Jones-o figura legendara a filmilui
Al Pacino-actorul cu 1000 de fete
Denzel Washington-,un talen desavarsit

MadalinaGabriela 24 Jan 2011 09:35

Jared Leto: este pur si simplu extraordinar; canta, regizeaza, joaca toate la un nivel foarte onorabil. Priviti Requim for a dream ,Chapter 27 si noul Mr. Nobody si ii veti vedea valoarea:D
P.S: Arata untr-un fel superb;))

Anne Hathaway este o dulceata de ...femeie:)) . Joaca foarte bine si im place ca nu a cazut in plasa "perfectiunii" din cetatea filmului:D

Leonardo Dicaprio: el mi se pare unul dintre cei mai buni actori in viata si... punct (.)

Theodor2011 25 Feb 2012 13:14

Actori preferati:Russell Crowe,Christian Bale,Jack Nicholson.Actrite preferate:Jennifer Love Hewitt,Gina Philips,Sophia Bush:)

Iulya_Roman_Newfannny 03 May 2012 00:28

Dan Bordeianu
Jensen ackles
Johnny Depp

Presedintele 03 May 2012 00:40

Esti cretin.

ARGINTUL 03 May 2012 00:45

:-*
Originally Posted by Presedintele:

Esti cretin.

si tu

KarGo 25 May 2012 17:42

Will Smith....

Pentru Ca Imi Place Cum Joaca :)) Are De Toate Omu' =))

bianca_roca 13 Jun 2013 23:36

Când vine vorba de actori, categoric îl aleg pe Bradley Cooper. Când vine vorba de actriţe, Amber Heard este pe primul loc. Nu pot alege între aceşti doi actori, deoarece talentul lor este imens, filmele în care joacă sunt foarte interesante, iar prezenţa lor în filmele respective mă binedispune.

All times are GMT +2. The time now is 11:35.