![]() |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Dar poate ca nu e 'put in danger' ca si atunci cand a fugit, poate vin The Shadows dupa el...sau poate cade la pat, bolnav. Sau poate intra in el o fantoma, cum a facut Jim, si Melinda se chinuie sa o scoata afara. Desi ma indoiesc ca il vor exorciza, asa ca ultima varianta cade. But don't you love how the possibilities are endless? :x
Mdeah, nici eu nu inteleg de ce dau numai 2 pe luna...dar mai sunt numai 4 episoade:D:(. Ce te face sa crezi ca ei nu stiu ce puteri are Aiden?:P |
|
Nu sunt prea optimist:)).
Da, din sezonul asta. Sper ca mai fac cateva. Hmm....mdeah...e posibil sa ai dreptate. Dar, cum spui si tu, Melinda is the one....sper ca nu o omoara la finalul sezonului ca sa-l face pe Aiden the one:-O:-S. Desi nu cred ca asta se va intampla... |
Să moară şi Melinda şi Aiden şi să rămână Jim, iar el să regreseze înapoi în Sam. =))
Asta apropo de posibilităţi şi de imaginaţia mea defectă. :P |
Originally Posted by vave:
Yeah, pentru ca sezonul 6 sa ne spuna povestea cutremuratoare a Deliei si a lui Ned care incearca sa ii invie. :)) Daca cineva e sa moara la finalul sezonului, Eli e ala. :P>:) |
Sau să se afle că de fapt lumina nu mai e un loc sigur şi toţi au plecat de acolo şi să îţi revină Andrea. :P
De idei creţe nu duc lipsă. :D |
DAAAAAAA:x:x:x:x:x Apropo de reveniri, eu la inceput am crezut ca Rick Payne pleaca in Amazon sau unde a plecat pentru 2-3 episoade, abia inspre finalul sezonului, cand am vazut ca nu mai vine nicicum inapoi mi-am dat seama ca l-au scos din serial.
Yeah, me neither. :P Ultima idee de acest fel, tocmai mi-a venit: Ma duc sa dorm, mi-e somn. :P :-h |
Şi eu speram să nu fi plecat de tot, dar nu a fost aşa. Aşteptăm să vedem ce mai urmează.
|
Mersi la fel. :)
|
Am început aseară să mă uit la Charmed, şi astfel am aflat cum se numeşte cartea lor de incantaţii: Book of Shadows. Ce zici de asta? :P
l.e. Hai începe-l şi tu că mă mănâncă dejtele să scriu despre el. :P |
Coincidenta:)). Inca nu-l incep, vreau sa ajung la zi cu episoadele din Fringe inatai, mai am de vazut 6 sau 7. :P Apropo, un citat dragut din ultimul episod: Eli: I don't know what they'll think about that Chinese vase I packed... Melinda: Not the blue one, from my store. Eli: I had to bring something. Why, was it expensive? Melinda: Go on, I'm breathing deeply, at least you got your foot in the door. *rolls her eyes* =)). Mi s-a parut teribil de amuzant.:D |
Coincidenţă nu prea cred. :P
Amuzant e, dar nu îl văd prea teribil. :P Cred că una dintre replicile preferate spuse de Eli este asta: Don't you know?! You never open the closet door until you make sex. |
Pey cum sa nu fie coincidenta?:))
Doar nu insinuezi ca ei s-au luat dupa Charmed...=((. Din ce episod e replica aia? Nu mi-o amintesc. |
Nu îmi amintesc bine episodul, dar era vorba despre Melinda şi Sam. :P
|
Un serial pe gustul meu. Am ajuns pe la sezonul 4 si chiar am intentia sa imi descarc restul de episoade. In prezent ma uit la "Gosip girl" (season 3), am terminat "Heroes"(sooper serial) si chiar eram in pana de idei. Asa ca mersi, mi-ati dat ceva de facut in timpul liber.
|
Te aştept[ăm] să revii cu păreri despre serial. :)
P.S. Noi cam folosim spoilere. :-? |
stai ca ma trezesc si eu :)) acum am gasit topicul :X si chiar imi place acest serial :X defapt e bestial!
Am ajuns la sezonul trei :X si il adorr :X |
Hai cu noutăţile triste, shadowofnight. :P
Oricum ultimele episoade văzute parcă încep să o ia pe drumul cel bun, iar cel mai recent e chiar interesant. Cu Melinda care o ia uşor razna sau pe acolo. :D Plus că Aiden cam are de suferit, lucru ce nu poate decât să mă bucure. >:) |
Mda...
Poate totusi il vor lua cei de la ABC. Cat despre episodul final, aici e un preview. Arata bine. Saraca Melinda. De ce te bucura faptul ca Aiden are de suferit? |
All times are GMT +2. The time now is 08:43. |