Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Eurovizion? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96821)

shadowofnight 16 Mar 2010 20:56

Aici e piesa Germaniei, sper sa o vezi. In cazul in care nu o vezi, e o tipa teribil de enervanta care se sparge in figuri. Si, tocmai am remarcat ca o cheama meyer :)).

P.S. M-am amuzat teribil cititnd post-ul tau :)) "solistul are privire de violator"....:))

miercuri 16 Mar 2010 21:07

Originally Posted by shadowofnight:

Aici e piesa Germaniei, sper sa o vezi. In cazul in care nu o vezi, e o tipa teribil de enervanta care se sparge in figuri. Si, tocmai am remarcat ca o cheama meyer :)).

P.S. M-am amuzat teribil cititnd post-ul tau :)) "solistul are privire de violator"....:))

Pai chiar are :))
Si intr-adevar enervanta nemtoiaca cu anti-dansul ei si accentul infiorator in engleza. in alta interpretare n-ar fi fost asa rea piesa.

shadowofnight 16 Mar 2010 21:17

Acum ca ai mentionat asta...chiar are o privire cam dubasa...desi, daca ma intrebi pe mine, cea mai terifianta privire e a tipului din Elvetia. Te hipnotizeaza si te impietreste:-S. Intocmai ca Meduza.

Referitor la UK, ma intreb de ce nu au trimis-o pe Susan Boyle. :-?

shadowofnight 04 Apr 2010 17:03

Mi-am adus aminteee de Euroviziooon;;):)).

Ultimele cantece:

Azerbaijan - Piesa e catchy, dar tipa nu poate canta si mi-e antipatica.
Franta - Aoleu, 'football song'.:|
...

Cred ca mai sunt cateva pe care trebuie sa le ascult, dar nu stiu care...eventual voi revini cu un edit.

vave 04 Apr 2010 17:04

Nu cred că mai am răbdare să mai ascult alte aberaţii. Probabil că o să mă uit când va fi, cum am mai spus... OSLOOOOOOOO! :x

RomaniaMare 05 Apr 2010 21:06

Nu stiu cum credeti voi,dar eu nu cred in Eurovision.In ultimii ani s-a transformat intr-un concurs,in care latura politica joaca un rol prea principal si destructiv.
A ajuns sa conteze mai mult relatiile dintre vecini sau legaturile etnice dintre tari decit calitatea melodiilor.
Astfel,scadinavii se voteaza intre ei,tarile ex-URSS(cu exceptia Georgiei si statelor baltice)-intre ei,balticii se voteeza unii pe altii,Romania voteaza Moldova,si invers,Azerbaijan pe Turcia,si viceversa,Grecia pe Cipru s.a.m.d.
Rusia oricit de proasta melodie nu ar trimite la concurs oricum iese in primii 5,la fel si Suedia sau Norvegia.
Parca anul trecut a fost mai echilibrat si mai obiectiv,dar pina nu o sa faca organizatorii vre-o reforma de votare profunda,pt mine Eurovizionul este un capitol inchis.

vave 25 May 2010 20:50

Începe... în scurt timp. :P

RomaniaMare 25 May 2010 22:14

Originally Posted by vave:

Începe... în scurt timp. :P

Anul asta nici nu o sa ma uit...O sa ma uit a doua zi la stiri...cam banuiesc top 10...

miercuri 25 May 2010 23:32

Plicticoasa semifinala asta, moldovenii si sarbii au fost de departe cei mai pestriti in sensul clasic kitshos al Eurovisionului, urmati indeaproape de grec.

marius_em 27 May 2010 22:59

Bravo Ovi si Paula!
Suntem in finala!
Chiar imi place melodia de anul asta.

shadowofnight 27 May 2010 23:11

Imi pare rau de tipa din Suedia . :( Probabil ca a avut emotii. :-?
Dar totusi, Turcia? Georgia? Tot nu pot sa imi amintesc ce cantec au avut ei...
Anyways....

marius_em 27 May 2010 23:24

Turcia e tare.

SoX 28 May 2010 00:38

Originally Posted by marius_em:

Bravo Ovi si Paula!
Suntem in finala!

Asa de naspa am ajuns si in ceea ce priveste Eurovizion-ul?

P.S. Ce soarta au avut moldovenii? :D

Ipu 28 May 2010 02:24

Poate cineva să ne explice de ce piesa ”Drip Drop” este atât de apreciată? Chiar și casele de pariuri o creditau cu prima șansă de a se califica din a doua semifinală a concursului.

miercuri 28 May 2010 03:43

Originally Posted by marius_em:

Turcia e tare.

au cam cea mai decenta piesa din concurs.

illotempore2002 28 May 2010 08:15

Eu nu inteleg de ce se uita lumea la acest concurs de slagare numit Eurovision.

Ipu 28 May 2010 08:34

1. Păi (mai ales noi ăștia din Răsăritul Europei) ne uităm pentru că sunt rare ocaziile în care putem să concurăm cu șanse cu restul Continentului - în afară de festivalurile de film și de foarte puținele competiții internaționale din sporturi la care suntem competitivi, nu prea avem la ce ne compara cu Occidentul. Mai cu seamă în Europa de Est, televiziunile participante cheltuiesc mult pe publicitate, pe videoclipuri, pe logistica legată de concursul prorpiu-zis, iar telespectatorii devin interesați. Alături de alegerile euro-parlamentare, acest concurs de muzică ușoară reprezintă una dintre puținele ocazii în care pe europeni îi interesează părerea noastră.
2. Mulți găsesc că e amuzant și interesant să alegi din marea varietate de stiluri muzicale, de stiluri de interpretare, de stiluri vocale, coregrafice etc., pe care acest șou ți-o oferă, dar și să poți auzi artiști de a căror existență n-ai avea altfel cum să afli.

marius_em 28 May 2010 09:46

Cel mai mult mi-au placut Ucraina, Turcia si Romania. Ucraina chiar m-a impresionat, e si bunaciune blonda, canta bine, si au o melodie ce nu prea se incadreaza in stilul eurovision.

Illo, lumea se uita din acelasi motiv pentru care se uita la un film. Divertisment. Daca nu-ti place, nu te uita. E un show gandit cu curul, dar are cateva ingrediente care te tin in suspans, si unele piese sunt bune. De ce e rau sa vezi ce se canta prin alte tari, altele decat SUA sau UK?

Ipu, nici eu nu inteleg ce e cu Drip Drop. Si coregrafia aia, de genul slap that booty, e penibila pe ritmul ala. Plus ca Drip Drop se asociaza in mintea mea cu BTS. Avea Eminem ceva pe subiectul asta, si mi-a ramas imprimat pe creier. Fucking Eminem.

illotempore2002 28 May 2010 09:48

Pai nu ma uit oricum, asta se intelege, cred.
Pt ca am impresia ca la eurovision canta toti artistii ratati care in tarile lor nu au reusit sa faca nimic cu arta lor, pt ca sunt prea slabi. de aia zic ca e un show penibil. Gen Festivalul Callatis =))

shadowofnight 28 May 2010 11:01

Hmm...de fapt eu ma refeream la Danemarca, m-am incurcat:P. Dar am mai ascultat inca o data si piesa Turciei - nu mi se pare cine stie ce.

Originally Posted by Ipu:

Poate cineva să ne explice de ce piesa ”Drip Drop” este atât de apreciată?

Nu cred ca am intalnit pana acum vreo piesa cu refren de 2 - 3 cuvinte care sa-mi si placa. Finalul mi-a adus aminte de asta. :))

Cred ca preferata mea e Irlanda. Armenia vad ca tine mortis sa ma dezamageasca. Si Cipru si-a schimbat piesa cumva? Tin minte ca nu mi-a placut cand am ascultat-o prima data si cand am auzit-o ieri mi-a placut. :-?
Alte piese care imi plac sunt cele ale Romaniei, Belgiei si Armeniei (oarecum).

All times are GMT +2. The time now is 20:31.