![]() |
tante gloria, duduie, doamna, shtii ce ii scrie pitbull lui als prin pemeuri??
Quote:
|
dar vad ca practicile securiste capata amploare :)
denunturi, informari, violarea corespondentei, darea in gat, analiza grafologica, amenintari cu bata dupa ceafa, etc. :) |
efectiv NU STIU CE SA MAI CRED.
Cine spune adevaru'? cine minte? care este rezolvarea? s-a luat decizia corecta... ? |
Originally Posted by Gospin:
de ce iti pasa? Ambii sunt barbati, si destul de mari sa-si rezolve singuri problemele (chiar si cu pumnii, in ultima instanta). Conflictul e premisa progresului, e clar ca ambii pot aduce un aport important de opinii, si cinemagia ar castiga daca prezenta ambilor nu ar fi exclusa. Dar daca ei au o problema unu cu altul, pana la urma e treaba lor, si eu refuz sa iau vreo parte, mai ales ca argumentele fiecarei parti sunt susceptibile de ura irationala. |
Daca de la un conflict virtual dintre 2 tabere s-a ajuns la amenintari cu folosirea violentei fizice in viata reala, atunci e grav fratilor!
|
Imi pare rau, dar iar sunt fortata sa-l banez pe manwithamoviecamera. amenintari pe forum, jignirea unor useri („gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als„) etc. - 4 zile
keepwalking o face pe corinka „turnatoare„, apoi continua sa o jigneasca in acelasi fel. prin urmare si pe el il banez - 2 zile La intrebarea V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia? eu inca nu am raspuns, dar o fac acum, si sper ca aceasta sa ramana si concluzia acestui topic. Si, totodata, pozitia oficiala. As vrea sa revina Leo pe Cinemagia, dar acel Leo care scria pe forum despre filme... Trebuie sa mai mentionez ca nu a existat nicio conspiratie intre mine si Pitbull, cum sugereaza Leo, legata de banarea lui Pitbull. A fost pur si simplu decizia mea. Si Pitbull a gresit, cum a gresit si Leo. Am motivat - deja - de ce unul a primit mai multe zile decat celalalt. |
draga halebardule, nu ma vei determina sa pun aici un printscreen cu mesajul privat al lui Leo catre pitbull.
vad ca tot postezi aici acel reply al lui pitbull la mesajul lui leo. si te strofoci sa sugerezi ca ... ce anume? |
...Iar pitbull banat pentru ca a pretins (chiar daca doar intr-un mesaj privat catre leo, care anterior il persiflase) ca si-a negociat cu mine banarea!
|
LOL, Pitbull it's that true? /:)
|
Redau un foarte mic fragment din mesajul lui leo catre pitbull, si-n acelasi timp imi dau primul avertisment ca o fac, desi ambii mi-au trimis mail cu textul integral al mesajelor private pe care si le-au adresat unul altuia. Ma voi autobana daca voi repeta asta, sau la prima incalcare a vreunei reguli a acestui forum. Insa, in situatia de fata, trebuie puse fata in fata ambele mesaje. halebardul a tot postat prinscreen-uri ale mesajului lui pitbull si pe acest forum, si pe un altul. Asa ca ma vad nevoita sa pun si eu (dar doar un mic fragment - prima propozitie practic).
iata ce i-a scris Leo lui Pitbul - deci LOL mie mi se rupe, k orcum intram p forum cind & cind, dar pt tine... ouch!, that must hurt real bad ;P + k esti atit de clueless incit nu ti-ai dat seama k ASTA a fost scopul meu all along & k te-am manipulat cum am vrut k sa-ti dai in petic - dar deh, TU ai fost fraierul care s-a laudat cu asta PE FORUM :))) |
mie nu-mi vine sa cred ca cei doi oponenti in aceste adorabile schimburi de mesaje au peste 50 de ani. si ca altii de vreo 40 se desfata scurmand rahatul...
cred ca e momentul sa punem punct acestui topic, lucrurile sunt extrem de clare acum |
Datorita lui StefanDo, hale va ramane in memoria colectiva cinemagista ca the muckraker.
Totodata, cred ca punctul la care se referea StefanDo se poate pune numai inchizand topicul. |
All times are GMT +2. The time now is 12:36. |