![]() |
Originally Posted by Judex:
Daca poti sa imi dai un link util,am sa apreciez gestul. |
|
Oricum,chiar daca ar fi existat atunci,avea calitati/proprietati diferite fata de berea cum o stim in ziua de azi. |
|
|
Forza Romania!
http://www.youtube.com/watch?v=OqxeQ...eature=related |
barbatii recurg intotdeauna la afrodisiace..
berea si fotbalul sunt doar doua dintre ele. |
rvn, de ce ai spune una ca asta ? :(
E ca si cum un eu as spune ca doua dintre afrodisiacele femeii sunt shopping`ul si telenovelele. Dar nu spun :D |
eu zic sa ne mutam in topicul ala despre care am tot vorbit, ce zici, te bagi?
|
acum, dupa o zi atat de plangacioasa, o baie fierbinte, fierbinte...
|
e normala si e faina ;) si eu cand ma uit pe poze (doar ca nu prea des) am un sentiment foarte placut
|
Originally Posted by Dragomara:
Mie-mi place mai mult singur (doamna vrea romantisme, dulcegarii), e mai linistitor.. E perfect normal sa atzatzi (diacritice lipsa) anumite sentimente prin stimulul vazului, si eu o mai fac... Sunt de considerentul ca orice lucru care mie imi face placere, imi creaza o stare de bine se incadreaza perfect in normalitate...:) |
watching SG1, getting BJ's. preferably both at the same time.
|
perversule:"> ;) :D
|
Acum, Pixie Lott cu un cover foarte misto dupa Kings of Leon - Use Somebody...:)
Canta femeie, canta, incanta-ma...:"> |
nu ma relaxeaza nimic ...
Sunt o persoana stresata zi de zi si nu am timp de relaxare ... poate doar atunci cand dorm mai uit de probleme...
|
Un film bun, o muzica buna :)
|
...aerul curat, o padure, mersul cu masina cu geamurile deschise vara si-ascultand The Underdog Project, Remember, la maxim...aa...un film puternic cu un fel de tyler durden ori joker in prim plan...sa revad thrillere de calibru...sa incerc sa fiu protagonistul acelor thrillere cu diversi nemernici...sa merg in soare pe canicula..mm, o conversatie super-desteapta si civilizata cu o tanara draguta inconstienta de calitatile sale...sa rezolv situatii-problema in care nimeni nu-mi da vreo sansa...sportul si....acest mesaj..nu stiu, poate mai sunt si alte chestii.
|
acum, o melodie arabeasca...:">
|
sa citesc la fereastra, cand ploua, pe muzica lui chopin si cu un pahar de vin rosu :D:D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:17. |