![]() |
:)) ce ai cu saraca Megan Fox ? E si ea o mica "Diva", plina de silicoane si botox!
In legatura cu celelalte "celebritati" sunt total de acord cu tine ! Un actor din cadrul celor romani pe care nu-l pot suporta este marele , celebrul , "arhiepiscopul" Acasa TV, grandiosul si nu in ultimul rand luptatorul pentru libertate : CABRAL ! |
Originally Posted by Medicate:
Eşti diabolic>:) |
:)) nu-l suport pe omul ala ...
|
Originally Posted by Radu1711:
Jennifer Aniston,Jennifer Lopez,Hugh Grant,Chuck Norris,Sean Penn și mai sunt alții. |
Originally Posted by cremaxx:
Ok,recunosc,mai mult ca om(personalitate,comportament) decît ca actor.Ca actor,în ultimii 10 ani nu a propus nimic nou. |
jennifer garner inainte de oricine. figura osoasa, ascutita, cum au iliteratele astea corporatiste, in ale caror priviri ignorante sticleste ambitia.
scott glenn ar fi al doilea pe lista. mai sunt si altii, dar astia imi strica placerea de fiecare data cand ii vad. |
Frumoasa descriere ....
Un alt actor foarte enervant ar fi prea maritul : 50 Cent :)) nush ce mi-a venit sa-l adaug aici , dar tin minte ca ... acum cativa ani am vizionat Get rich or die tryin' .... un film foarte prost cu un protagonist de nivelul filmului. |
Steven Seagal S.U.X.
NU-l suport pe STEVEN SEAGAL. Pana acum 2 ani am locuit in Grecia, si mi-a fost dat sa-l intalnesc pe rebutul de Seagal in Volos, venit sa filmeze alta pelicula de kko in oras. A filmat 2 zile si o noapte in port, si cateva scene in centru. Facuse rada portului ca dupa razboi, cu mii de cutii, frunze de palmier, si alte prostii. Sunt curios ce-a iesit, insa n-am cautat filmul, si nici n-am intentia s-o fac. La cate basini are omul asta in cap, nu inteleg cum de mai are 2-3 fani pe lume. :-& :-&
|
Sunt multi actori nesuferiti. Steven Seagal, Chuck Norris, etc. au fost pe val acum cativa ani, cand filmele in care jucau se difuzau de zeci de ori la televizor si impresionau copii si adulti deopotriva. Acum, nici macar in Romania nu mi se pare ca mai au foarte multi fani.
A venit timpul lui Robert Pattison sa salveze lumea, din pacate. |
Originally Posted by Medicate:
PS:Nu sunt fan 50 Cent. |
Originally Posted by otonis:
Tu măcar știi cine îi Seagal? Dă o vizită pe wiki și apoi mai vorbim! |
[quote=RomaniaMare]
Originally Posted by otonis:
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea. |
[quote=otonis]
Originally Posted by RomaniaMare:
|
Pentru primul meu mesaj pe forum am ales sectiunea asta... Sunt actori pe care nu ii suport totusi il ador pe Jack Nicholson desi in copilarie ma enerva la culme, intre timp i-am vazut filmele si m-am indragostit de el si privirea lui diabolica cu sprancenele aferente dupa ce am vazut The Witches of Eastwick. :D
|
Originally Posted by OanaAlexia:
Nu te supăra pentru corectare. |
orlando bloom si keira knightley!!!
|
Originally Posted by RomaniaMare:
Ideea e ca rar se intampla sa nu ma uit la un film pentru ca nu imi place un anumit actor si am spus ca NU il suportam pe Nicholson pana acum 5 ani sa zic. De altfel pana si preferatii mei se pot transforma in nesuferiti timp de 90 de minute daca nu au ales bine un rol. ;) |
Taylor Lautner, Megan Fox, Robert Pattinson, Steven Seagal :-&
|
Robert Patison , Kristen Stwart ( sau cum s-o scrie :)) ) Chuck Norris , Steven Segal , Megan Fox
Nicolas Cage , Chuck Norris , Steven Segal NU isi schimba expresia fetei niciodata Chuck Norris http://3.bp.blogspot.com/_WVW1w3-R5J...uck-Norris.jpg |
KEVIN BACON-desi actor bun , ma enerveaza figura lui chiar si daca ar juca in rol de inger;
nici JACK NICHOLSON nu-mi place , sprincenele alea ridicate ii dau o tenta de perfidie. MERYL STREEP cind se prosteste -cade pe spate in filmele romantice ,de parca ar fi scolarita, mi se pare de prost gust (exceptie in Out of Africa, acolo... da face un rol serios, de zile mari). WOODY ALLEN-daca se poate considera actor (ha ), are o fata clara de prost -, de mirare ca poate fi asa destept cu mecla aia de perdant subnutrit. Sarah Jessica Parker si Jennifer Aniston-ambele ma enerveaza ca se cred mari dive, mai ales ANISTON -nu inteleg ce au vazut la ea de e in topul femeilor "fatale", mie mi se pare o femeiusca oarecare , gasesti cu miile ca ea pe malurile Dimbovitei.Cel putin "Seara , Jessica ...parca" e urita de vomeaza si porcul .Iar ca actrite, sint slabute cele doua . HUGH GRANT- insipid ,superficial si fata de timplar -ucenic. |
All times are GMT +2. The time now is 04:29. |