![]() |
Originally Posted by Chambord:
|
L-aţi uitat pe hăl mai important - The Killer Inside Me:>
|
Mi-am cumparat cartea pe care e bazat :D
|
Originally Posted by Windom:
Pe asta si pe Greenberg le-am sarit INTENTIONAT :)) PS: Autorul "Exit thru the giftshop" e Banksy si nu Bansky (cum l-am scris eu). Multumesc celui care m-a corectat (nu spui tzinee, persoana importanta :D ) |
Nu ne place Winterbottom sau sintem prea sensibili?;;)
|
Suntem prea sensibili :))
Windom, dupa ce vezi filmul, te rog, nu uita sa-mi spui daca te-a satisfacut din vreun punct de vedere. Iti spun eu de acum ca NU. Oamenii care l-au vazut zic ca e pretty useless. |
Ceva imi spune ca macar o anumita secventa o sa ma satisfaca>:) (in ce masura, asta ramine de vazut). O sa revin cu impresii dupa vizionare.<):)
|
aia cu pipi, probabil :P
oricum, cred ca ai vazut deja secventa respectiva, fundul dalbei nu apare de mai multe ori in film ;) si, intr-adevar, pretty useless este o descriere buna pentru TKIM |
Originally Posted by StefanDo:
Mi-ai promis ca ala e doar un preview si ca desfatarea e de mai lunga durata (atit legat de sex, cit si de "mingiieri").:-q Legat de partea cu "the golden showers", e vorba de Jessica sau iar ma amagesti?>:) |
nu, e vorba de hudson si nu e nimic sexual in chestia aia
e mai mult sex in film, dar mult mai soft. de fapt in anumite momente TKIM arata ca un 9 songs pentru publicul larg: lumina difuza, montaje cu diverse pozitii si... una furtiva lagrima! :)) |
Damn, ma asteptam la Baise-moi 2...:-<
|
Originally Posted by Chambord:
http://www.telegraph.co.uk/news/ukne...-its-real.html |
O sa ajunga Sotheby's sa vanda ziduri semnate Banksy colectionarilor de arta, care le vor plasa la loc de cinste in saloanele lor :P
Cre'ca o sa-mi iau si io unu. Il pun in balcon :D Sa se vada din strada ! :)) |
Ca tiganca aia din Strehaia care si-a oprit mertanul langa un market de pe marginea soselei si le-a zis patronilor ca vrea sa cumpere cutia aia imensa din curte care facea reclama la Dero. :-?
|
Si Bal - castigatorul Ursului de aur pare misto, extrem de vizual - as i like movies 2 b
|
the killer inside me, premiera in romania pe 8 octombrie
|
|
All times are GMT +2. The time now is 12:52. |