Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   SONDAJ: Top 10 Filme 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96421)

Lili1982 09 Dec 2009 15:00

1. Inglourious Basterds
2. The Hangover
3. Milk
4. Watchmen
5. Star Trek
6. Ice Age 3
7. Up
8. Frost/Nixon
9. The Proposal
10.The Reader

Raman in continuare cu acest top postat si in cealalta sectiune cu mentiunea ca poate fi usor modificat dupa ce vad Avataru' :D !

Trebuie sa refac top-ul pentru ca ieri am vazut Avatar, asadar versiunea finala a anului 2009 este:

1. Avatar
2. Inglourious Basterds
3. Milk
4. The Hangover
5. Ice Age 3
6. Up
7. Star Trek
8. Watchmen
9. Frost/Nixon
10.The Reader

Cameron merita din plin sa ocupe prima pozitie a topului cu al sau Avatar ! Tema din Inglourious am vazut-o si in alte filme (e drept ca nu cu un scenariu de exceptie ca cel de fata) si de aceea cade pe 2... Cameron a iesit la interval cu ceva pur si simplu AVATARISTIC ! :D

miercuri 09 Dec 2009 15:20

Originally Posted by marius_em:

Eu zic sa facem ca la Forumula 1, primul loc -12 p, locul 2 -10p, 3 -8p, 4 -7p...
Restartam totul, sau ramane ce s-a postat pana acum?

la F1 sunt 1 - 10p, 2 - 8p, 3 - 6p 4 - 5p ;)

Chambord 09 Dec 2009 15:42

Originally Posted by StefanDo:

nu mai bine pui tu intrebari de-astea pe mesaj privat? :)

mi-e rushine sa o deranjez pe privat :"> :P dar hai sa incerc:
kino, poti sa imi raspunzi pe privat la intrebarea de mai sus, te rog ? well, only if u don't mind.

10x

marius_em 09 Dec 2009 15:45

Originally Posted by miercuri:

Eu zic sa facem ca la Forumula 1, primul loc -12 p, locul 2 -10p, 3 -8p, 4 -7p...
Restartam totul, sau ramane ce s-a postat pana acum?

la F1 sunt 1 - 10p, 2 - 8p, 3 - 6p 4 - 5p ;)

Corect. Ma gandeam, de fapt, la Eurovision. :)

miercuri 09 Dec 2009 16:06

I am not reliable cand vine vorba de topuri din astea. Eu inca nu am reusit sa vad toate filmele pe care voiam sa le vad in 2007. Nu stiu cand o sa postez aici :P

StefanDo 09 Dec 2009 16:18

daca nu poti strange un top 10 (in 2009 e greu chiar si daca ai vazut toate filmele :( ) topicul asta macar o sa-ti spuna cu ce sa incepi recuperarea :)

marius_em 09 Dec 2009 16:23

I am not reliable cand vine vorba de topuri din astea. Eu inca nu am reusit sa vad toate filmele pe care voiam sa le vad in 2007. Nu stiu cand o sa postez aici :P

Cum se traduce "reliable"... Ii stiu sensul, dar nu-i gasesc nici un corespondent in romana, decat "statornic", care-mi suna arhaic.
Vreau sa se introduca cuvantul "reliabil" in DEX. :)

miercuri 09 Dec 2009 16:36

[quote=marius_em]

I am not reliable cand vine vorba de topuri din astea. Eu inca nu am reusit sa vad toate filmele pe care voiam sa le vad in 2007. Nu stiu cand o sa
Cum se traduce "reliable"... Ii stiu sensul, dar nu-i gasesc nici un corespondent in romana, decat "statornic", care-mi suna arhaic.

nici eu nu cred ca avem un adjectiv, dar sensul se poate traduce :) eu as zice "de incredere" daca l-as avea de tradus.

@Stefan - am vazut cred ca peste 10 filme din 2009, dar pe majoritatea nu-mi vine sa le includ in top :P au mai ramas suficiente pe lista "de vazut", dar anul asta tot lasa impresia ca e cam slab in comparatie cu alti ani. nu stiu cum o sa scoata Academia 10 nominalizari meritate la best film.

Gospin 09 Dec 2009 17:02

Here it goes, daca e vreo greseala, nu ezitati!
1.Inglorious Basterds
2.Michael Jackson This is it
3.Up
4.Milk
5.Ice Age 3
6.Spread
7.The curious case of Benjamin Button
8.Seven Pounds
9.Slumdog Millionaire
10.Saw VI

corinka 09 Dec 2009 23:24

1. Inglorious Basterds – Quentin Tarantino
2. The Reader – Stephen Daldry
3. Vicky Cristina Barcelona – Woody Allen

4. Politist, adjectiv – Corneliu Porumboiu

5. Blindness – Fernando Meirelles
6. Frost/Nixon – Ron Howard
7. Il y a longtemps que je t’aime – Philippe Claudel
8. The Wrestler – Darren Aronofsky
9. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs – Carlos Saldanha
10. A Christmas Carol – Robert Zemeckis

Randurile lasate libere au menirea de a arata cat de tare se detaseaza unele filme de celelalte din top, adica imaginati-va o cursa de atletism la care participa 10 sportivi: primii 3 (Tarantino, Daldry si Allen) conduc detasat, urmeaza Porumboiu singuratic, dupa care vine "plutonul".

Mentionez ca am ratat cateva filme precum Los Abrazos Rotos, Gomorrah sau Coraline, dar voi edita ulterior. Nu putem introduce in top si filme vazute la festivaluri in Romania, chiar daca nu au avut inca premiera oficiala?

Federico 09 Dec 2009 23:42

Top principal

1.Inglourious Basterds
2. Politist,adj.
3. Frost/Nixon
4.Il y a logtemps que je t’aime
5. Un Conte de Noel
6. Gomorra
7. Revolutionary Road
8.Milk
9.The Wrestler
10.Bad Liuetanant: Port of Call New Orleans

Top secund

1.Antichrist(Lars von Trier)
2.(500) Days of Summer

.

Pitbull 10 Dec 2009 02:42

In functie de context. De obicei îl traduc cu: "serios", "responsabil", "creditabil"... In cazul de fatä, propun "demnä de încredere".

Judex 10 Dec 2009 05:14

Originally Posted by Pitbull:

In functie de context. De obicei îl traduc cu: "serios", "responsabil", "creditabil"... In cazul de fatä, propun "demnä de încredere".

In contextul de fata propun 'nu te poti baza pe mine...'

Cinemania 10 Dec 2009 07:58

1. Inglourious Basterds
2. Poliţist, adjectiv
3. Gomorrah
4. District 9
5. Revolutionary Road
6. JCVD
7. Drag Me to Hell
8. RocknRolla
9. Seven Pounds
10. Avatar

Chambord 10 Dec 2009 08:03

cine draku a unit topicurile si a eliminat regulile din OP ?!
in cazul asta predau stafeta calcularii punctajelor la final. StefanDo fusese de acord sa lasam topicuri separate pt a fi mai usor de urmarit listele si reactiile la ele.

pe cineva l-a "palit" harnicia in moalele capului. whatever, voi contribui doar cu topurile, in rest: good luck (:|

marius_em 10 Dec 2009 08:31

Da, e cam haotic acum. eu apar cu 2 top-uri, unul dupa regulile noi, si unul dupa cele vechi.

Im.Kino 10 Dec 2009 08:32

@Cinemania - Unde a fost In the Loop la cinema? Regula spune ca in topul oficial sunt doar premiere romanesti... Altfel iese harababura.

Cinemania 10 Dec 2009 09:01

Originally Posted by Im.Kino:

@Cinemania - Unde a fost In the Loop la cinema? Regula spune ca in topul oficial sunt doar premiere romanesti... Altfel iese harababura.

a fost la cinema...da' nu la noi...true :D

am schimbat

1. Inglourious Basterds
2. Gomorrah
3. Drag Me to Hell
4. RocknRolla
5. Revolutionary Road
6. The Reader
7. Gran Torino
8. Marley & Me
9. The Hangover
10.Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

HATER 10 Dec 2009 09:27

Originally Posted by Cinemania:

Originally Posted by Im.Kino:

a fost la cinema...da' nu la noi...true :D

am schimbat

1. Inglourious Basterds
2. Gomorrah
3. Drag Me to Hell
4. RocknRolla
5. Revolutionary Road
6. The Reader
7. Gran Torino
8. Marley & Me
9. The Hangover
10.Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

modifica primu post sa nu ti le numere de 2 ori la sfarshitul sondajului..
parca era si in reguli asta

e clar iese Inglourious Basterds !

marius_em 10 Dec 2009 09:54

E la bataie Inglouroius Basterds cu UP, urmate aproape de Frost/Nixon, Revolutionary Road, si Politist, Adj.

All times are GMT +2. The time now is 21:01.