![]() |
Originally Posted by ovize:
Vrei sa ti-l povestesc? |
Am vazut si eu primul episod din noul sezon. A inceput destul de bine, se pare ca religia va fi in centrul atentiei in acest sezon. Si Dexter a redevenit ceva mai brutal, cel putin pentru moment.
|
Am vazut episodul 2. Din ce in ce mai bun
|
Dexter
Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??
|
Originally Posted by GianLuca:
|
Am vazut pana la ep 6. Cred ca e ultimul sezon. Observ ca are legatura cu religia.
|
Ieri am vazut ep. 7. E cel mai bun de pana acum dupa parerea mea.
|
|
Originally Posted by ghost90:
|
Vor mai aparea sezoanele 7 si 8
|
Sezonul ce a trecut a avut un main villain destul de modest, cel mai bun lucru din sezon mi s-a parut Christian Camargo, al carui personaj il consider cel mai tare dupa Dexter. Serialul a scazut mult in ultimele 2 sezoane, comparativ cu primul sezon....e diferenta mare, primul mi s-a parut si mai bun. Singurul lucru de interes e sub-plotul cu Louis ce va fi continuat, pare interesant, asta desigur, in afara de finalul sezonului...care era asteptat de ceva vreme.
|
Cam bate vantul in topicul asta :( pacat.Sezonul 7 este demential dar mai ciudat fata de restul datorita "secretului" incepe sa se incadreze si la genul "familly" :)) glumesc. Sezonul 7 se mentine bine.mai il urmareste cineva ?ca asa n`am chef sa spoiler-esc pe aici degeaba.
|
Sezonul 7 este excelent, dar mi-aș fi dorit ca ”mica prietenie” dintre Dexter și Louis să dureze mai mult.
Referitor la ”family”, atât timp cât Debra nu va cunoaște la propriu talentul lui Dexter de a ciopârți, va fi în siguranță. Harry nu i-a făcut față. |
All times are GMT +2. The time now is 18:55. |