![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
Huh? |
Personajul este negru ca provenienta, insa pt ca la un moment dat stramosii lui au inceput sa se cupleze cu albi, el a ajuns sa nu mai fie evident negru.
|
Termenul nu este ... mulatru ?!
|
Pai nu e mulatru, fir-ar sa fie, toata lumea il ia de alb, tocmai asa a reusit sa se strecoare in familia unor bogatasi albi care aveau sclavi negri in casa si ii urau pe negri, pt ca aceasta familie l-a luat drept alb. Of!
|
nu m-am uitat inapoi sa verific, dar daca illo vorbeste despre pata umana, imaginati-va cat de greu de inghitit este ideea in cazul ecranizarii: "mulatrul" este anthony hopkins!
|
Originally Posted by illotempore2002:
Asa am citit eu Alchimistul, in 2 ore, in sala de lectura a unei biblioteci. :) |
Imi puteti recomanda si mie cateva carti care merita cu adevarat citie ( de orice gen ) ? N-as vrea sa fac un topic separat pentru asta. Multumesc anticipat :D .
|
Baga "1984" de George Orwell. O gasesti in librarii sau la orice biblioteca. It's a masterpiece, it's cool and it's fucking life-changing, i mean it ! It's a good place to start ;) ;)
|
The Picture of Dorian Gray de Oscar Wilde, cu recomandarea de a sta departe de o anumita ecranizare oribila :D
Nostalgia de Mircea Cartarescu Maestrul si Margareta de Mihail Bulgakov |
si Toba de tinichea a lui Gunter Grass.
|
The Collector - John Fowles, my favourite...:x
|
Leviathan - Thomas Hobbes
Esentiala. |
Ramasei placut surprinsa. Multumesc mult. Tututor. :)
|
te asteptam sa ne zici cand le-ai citit ce parere ti-au facut. ca sa vedem ca nu ne-ai intrebat degeaba, multumim si noi.
|
Dupa ultima carte pe care am terminat-o de citit mi-am dat seama ca nu-s asa de buna la ales carti. Nu am cerut recomandari degeaba.
|
Romanul adolescentului miop de Eliade ai citit?
Ar fi varsta... ;) |
Va ajunge in mainile mele in mai putin de o saptamana; cam umbla prin mana fiecarui elev din clasa, imi astept randul . Oricum, nu-s prea incantata de cartile pe care trebuie sa le citim pan' la bac...nici macar profu' de romana nu-i . Mi-ar placea sa fie inlocuite cu ale lui Shakespeare, imi place ce scrie! :D
|
Tocmai ma pregateam sa postez ca am citit Romanul Adolescentului Miop si booom @-) .... ai pomenit de ea.
|
Originally Posted by Rapture:
|
Am citit . Nu, nu am studiat deloc Shakespeare la scoala, asta e si problema. As prefera de 1000 de ori sa studiez Shakespeare in locul povestioarelor de juma' de pagina cu Beowulf.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:20. |