![]() |
Adanci mesajele din cantecele Senilei, adanci si remarcele tale vizavi de mine. Du-te, vezi-ti de treaba, soarbe din priviri personalitatea lui Oprescu, fa orice, numai lasa-ma cu aberatiile.
|
Originally Posted by Im.Kino:
Nu vreau sa supar pe nimeni, just my two cents. :P Ah, si Jack White mi se pare cam overrated :D Iar Interpol, Editors, White Lies si alti epigoni intarziati de-ai lui Ian Curtis nu prea ma ating cu nimic. Pur si simplu imi pierd interesul dupa trei-patru piese consecutive. Dar sunt total de acord cu laudele aduse celor de la Arcade Fire, mi se par un caz aparte in deceniul asta. Ei si inca o mana de artisti solo. inca un edit: am uitat sa pun emo la socoteala, pe lista de orori. desi trebuie sa le multumim ca they provided comic relief. altfel, imi intaresc si mai bine concluzia de decade fail. |
Cele mai multe dintre genurile pe care le mentionezi, pentru mine nu exista (emo,. hip hop, R&B).
Ma refeream la indie, post rock, post brit, la americana si (nitel) la electro. De acord, la primele albume ale fiecaruia, si Editors si Interpol il imitau pe Curtis - dar nu si dupa. Am uitat sa-i mentionez pe Decemberisti, pe Nick Cave care s-a reinventat/s-a intors la anii 80, pe Morrissey, care a renascut - ce sa fac, all in all, pentru mine a fost un deceniu infinit mai bun decat 90s-ii. Imi apar afirmatia dar, evident, nu incerc s-o impun drept litera de lege, God forbid! |
Hai ca anii '90 n-au fost rai deloc:
http://digitaldreamdoor.nutsie.com/p..._songs90s.html |
Evident iti respect gusturile, miercuri, dar marea majoritate a afirmatiilor din tirada ta impotriva anilor 2000 sunt false. Anii 90 ce-i drept au fost minunati dintr-o multime de motive (cel primordial pt mine: explozia Radiohead which happens to be my fav band).
Best joke: Jack White overrated =)) oh dear #-o , e cateva clase peste Richey, Nicky sau whoever |
Originally Posted by Judex:
Notorious BIG, Puff D, Warren G, Sare & Piper (cu En Vogue, no less!), si cam prea multi altii - la rock songs?! :)) asta e unul mai realist http://rockmusiclists.wetpaint.com/page/100+Greatest+Rock+Songs+of+the+90's |
Eram convins c-o sa se lege cineva de aspectul asta. Ideea era de o lista cu titluri si trupe excelente, muzici cum nu s-au scos nici pe departe in anii 2000.
|
Excelente, da, dar numai cateva dintre ele...
Chestie valabila si pentru anii 2000, de altfel http://pitchfork.com/features/staff-...he-2000s-20-1/ si continuarile.... |
@ImKino
Avand in vedere faptul ca anii '90 au insemnat pt mine liceu si facultate, cred ca e normal sa-mi placa acele piese mai mult. Nimic de-atunci pana acum n-a reusit sa depaseasca Metallica '91, spre exemplu, in materie de preferinte personale. De aceea nici nu m-am aruncat la un top muzical al anilor 2000. |
Originally Posted by Im.Kino:
am si eu pe lista de ascultat - The trials of Van Occupanther :) si au scos album nou chiar acum cateva zile and pitchfork ...aw yeah B-) @bremen: Radiohead s-au lasat de mult si ei de versuri "explicite" si populare ;) , Creep aparuse pe cand erau si ei just another alternative band (before "The Bends") |
Originally Posted by Judex:
Pai si eu am facut si liceu si facultate tot in anii 90, dar nu mi-a placut niciodata Metallica (da-mi Dio, Alice Cooper, Black Sabbath anytime!). Am fost paralela cu grunge-ul (mi s-a parut mereu a-melodic). Am urat de-a binelea R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul si valul de soliste care trageau pisica de coada. Prin urmare, am ramas cu brit pop-ul (minus Oasis - yuk!) si niscai indie american - intr-un fel, se explica usurinta cu care am imbratisat anii 2000, nu? |
Aha, erai rockerita soft, white collar, nu ca noi betivani de Gradinita si Turist. :D
Serios acum, da, intrucatva se explica. Eu imi amintesc ca nu suportam Depeche Mode in prima parte a deceniului, mai exact in liceu. Iubita mea de-atunci ii asculta, asa ca din cand in cand trebuia sa rezist. Cu timpul chiar am inceput sa-i apreciez muzical. Deci pot descoperi ulterior calitati unor elemente care nu m-au tusat initial, dar anii 2000 chiar mi s-au parut cam saracuti comparativ cu decada anterioara. |
I was worse than that - eram arestata temporal in anii 50-60-70... da' sa nu spui la nimeni ;)
Nu am inteles niciodata pasiunea pentru DM - continui sa n-o inteleg, dar asta e. Nu-i nimic, o sa apreciezi anii 2000 la finele lui 2019 - cand situatia va fi fie mult mai proasta (comparativ cu finele lui 2009) , fie mult mai buna (datorita bazei puse de acest deceniu ce tocmai s-a-ncheiat :D ). |
@ImKino
Hmmm. I seriously doubt that. :P Da, faza cu DM si isteria a fost de coma in epoca. Daca stau sa analizez un piculete mai atent, cred ca de fapt asta ma (si ne) aducea la exasperare - transformarea unei singure trupe in curent muzical cu tot ce decurge de aici: moda proprie, discoteci proprii (depechoteci - se asculta numai DM, oh God!!!) etc. Ziceai ca-s clonati, afisau infatuare, un soi de fanatism quasiemo, dadeau senzatia de blegeala mai ceva ca hippiotii intarziati, de care insa ma apropia foarte mult muzica, bautele... Abia cand depecherii s-au mai domolit intrucatva, am reusit sa fac abstractie de toate astea pentru a putea aprecia muzica trupei. |
@ Bremen So we are the same, you and me... Minus DC++ - inventie mai odioasa nu cred ca exista.
@Judex - intr-o nota mai superficiala - Dumnezeule, tinuta aia odioasa!!! |
Blugi evazati deschisi ca nuanta, perciuni fortati peste obrajii imberbi, balanganitul ala extatic... X(
|
Corect, Prodigy alt fenomen asemanator, dar de mai mica anvergura.
|
Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da
Cui ii mai place videoclipul la Pussy?B-) :x \m/ |
Cel cenzurat sau necenzurat? :D
Oricum, ultimul Rammstein e foarte bun! |
Originally Posted by moltisanti88:
Oare care?:D |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |