![]() |
Originally Posted by sergiuseling:
Cand ma uitam sa vad ce filme mai apar ma gandeam sa ma uit si pe la ei sa vad daca nu scot ceva, dar am zis ca ar fi parca prea rapid dupa A Serious Man si am renuntat sa mai verific. Inca un film de pus in lista de mari asteptari :D |
Quote:
|
Da e cel pentru care a luat John Wayne, (The Duke) oscarul.
Nici mie nu-mi place de Keira, dar e şi Hawkins şi Mulligan... |
Mai sunt curioasa si de Blue Valentine, cu Ryan Gosling si Michelle Williams. A fost comparat cu Eternal Sunshine of the Spotless Mind la Sundance.
|
Da, dar e cu Ryan Gosling. Are filme bune tipul( Half Nelson, Lars and the Real Girl), dar nu ştiu ce are figura lui de mă enervează. Probabil că aşa o să fie şi ăsta film fain, dar o să mă enerveze Gosling de numa.
|
Mie mi-e foarte simpatic, dar te inteleg. Asa am si eu o antipatie inexplicabila fata de Michael Pitt. Prietenul meu nu poate sa-l ia in serios pe Gosling pentru ca pe vremuri l-a jucat pe Young Hercules. :P
|
Ai vazut "Wendy and Lucy" ? /:) Bijuterie LE: YOYY Nu stiam ca Meek's Cutoff (2010) e tot de Kelly Reichardt. Marfaaaaa B-) Si cu Tree of Life ai nimerit-o a-ntaia :-bd |
Bremene ai bagat o poza cit China...:-O Sincer, n-am prea mari asteptari de la miniserie, in cel mai bun caz va egala Band of Brothers, desi nu cred...
|
Inceptiooooooooon ...abia in vara va apare, din cate am inteles. Pana una alta, maine voi vedea Avatarul. Nu am cine stie ce asteptari, dar sper sa fie o experienta cel putin interesanta.
|
Era sa ma inec mai devreme cu ciocolata calda cand am vazut distributia din filmul asta, e remakul filmului asta, desi pare greu de crezut.
|
50 Cent...=))
|
Originally Posted by miercuri:
Gazzara alaturi de 50 cent... Watta fuck nigga?:-O Ma duc sa ma inec si eu... |
claudiu-daniel lugoj
iron man 2,Clash of the titans,The back-up plan si Salt.
|
Prince of Persia: The Sands of Time
Harry Potter and the Deathly Hallows |
Alice in Wonderland
How To Train Your Dragon Hot Tub Time Machine Diary of a wimpy kid Wall Street 2 I Love You Phillip Morris Robin Hood Shrek 4 Forever After Inception The Expendables Nimic extraordinar de tentant pana acum... |
|
Originally Posted by bremen1980:
Razi tu razi Harap-Alb dar chestia asta are deja 89 / 100 pe metacritic :-O |
eu vreau scott pilgrim vs the world, da'ntre noi fie vb, nici eu nu prea stiu de ce (cre' ca pt winstead)
ah, si inception, clar. si poate get him to the greek. |
IRON MAN 2
PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME A NIGHTMARE ON ELM STREET si lista continua |
radu1711
Iron Man 2, Clash of the Titans, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, Prince of Persia: The Sands of Time,The Twilight Saga: Eclipse,Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
|
All times are GMT +2. The time now is 23:55. |