![]() |
şters!
|
mă
enervează că se face frig
că vine iarna :( că tre' să muncesc în loc să stau cu picioarele pe pereţi că ........... mă enervează multe, azi X( |
Ca cinemagia a ajuns un chat de 2 bani.
|
Pai pune mana si scrie despre filme...
|
Daca am incercat sa deschid cate o discutie nu am prea intampinat multe reactii. Iar sa incep sa imi exprim parerea in mod excesiv nu vreau, pentru ca nu sunt cea mai avizata. Imi place sa citesc ce scriu altii (exceptandu-i pe cei care, fara simtul ridicolului, se grabesc sa emita opinii, desi uneori lovesc rau cu bata in balta) si, daca simt nevoia, reactionez.
|
Pai e ok ce zici, dar daca toata lumea sta si citeste ce scriu altii, atunci cine mai scrie?
:)) |
era vorba despre ce scriu altii despre filme, nu despre diverse aberatii. Si nu ce scrie oricine, erau (si mai sunt f putini) useri care scriau fain. Acum scriu o groaza de oligofreni (si nu numai ei, adica nu toti userii sunt oligofreni agramati) ce au mancat de dimineata sau alte asemenea tampenii.
|
Ce vehementa ai devenit!
Stii vorba aia, e cam prea la moda pt gusturile mele, dar e buna in contextul de fatza: be the change you want to see in the world, in cazul de fata, on this forum. |
şters!
|
Toate topicele astea despre conflictele dintre x si y care nasc adversitati intre membri(mai vechi sau mai noi)ai forumului si le distrag atentia de la ce ar trebui sa discutam pe acest onorabil:filme,filme si iar filme.
Am atatea filme si atatia regizori pe care vreau sa ii discut si observ cum toata lumea e atenta la certurile dintre anumiti useri cu probleme care nu sunt atat de maturi incat sa isi dea seama ca daca nu le convine ceva pe un forum sau intr-o comunitate sa se care dracului si sa nu mai paraziteze locurile cu impresiile lor de carieristi nenorociti.X( Nu's deloc elegant pentru ca nu vreau si nu ma intereseaza daca primesc vreo sanctiune. |
Ca sunt 117 useri pe forum acum si nici unul nu vbeste despre filme. Toti o freaca aiurea-n papushoi. :(
|
Pe mine nu ma mai enerveaza nimic de foarte mult timp, dar constat cu lehamite ca ma intorc dupa cateva luni pe cinemagia si dau de acelasi personaj abject care se apropie de pensionare, dar se cred mare critic de film, fotograf la Paris, Mesia pe pamant, dar in realitate e un bulangiu singur care o arde aiurea cu pustanii pe chat.
|
şters!
|
O fraza se incepe cu litera mare. :|
|
şters!
|
şters!
|
Perfect!
:-* Multumesc! Muri-ti-ar capra! :)) |
mă enervează titlul ăla stupid de "Guru"
cum pot să scap de el? uitaţi-vă cum arată: Deleted Guru =)) |
Ajungi la 1000 de mesaje si ai dreptul la rang personalizat.
Mä enerveazä vitele care, când plodu-le scos la primblare tinde spre Hera, o si trântesc: "Nu, cä te mänâncä cätelu'!" |
noul fundal muzical de la europa FM care contine un sunet identic cu soneria mea de la usa! :(
|
All times are GMT +2. The time now is 21:37. |