![]() |
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by Dragomara:
in acest caz aparte, vezi raspunsul lui Stefan. (nu va agitati prea tare, voi sterge si acest mesaj curand) |
Originally Posted by halebardul:
inutil să-ţi (să vă) mai spun că genul ăsta de comportament nu face decât să-mi confirme bănuielile, noutatea ar fi că eu nu cred să fie ceva putred pe site, ci doar o lipsă de comunicare şi o încăpăţânare prostească în "dialogurile" voastre. atât aaa... şi presimt că asta se datorează şi faptului că şi-au mai băgat coada şi ceva prost-intenţionaţi, din ambele tabere. grow up, pls! :| |
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
buna manevra. o sa scriu lucruri pe care nu le vreti spuse aici, dupa care o sa le sterg, si sa vedem daca raman sterse sau nu. |
halebardule,
iertata-mi fie comparatia, dar vii, te caci, apoi te stergi, iar te caci, iar te stergi. ia niste furazolidon.:) |
=))
ce simpatici sunteti toti, Dragomara cu canutza, Hale cu apuca-m-ai de tortutza si Keep cu furazolidon =)) |
OK, topicul ästa gliseazä lent dar sigur spre insanitate.
Punct. |
Nu m-am putut abtine si am selectat cateva mostre de caragialism pur de pe "forumul intelectual" :))
"te rog sa-l banezi tu. e un gest pe care eu nu am de ce sa mi-l asum. Imi pare rau, eu nu o mai vreau pe mewsette inapoi, cu niciun pret. Daca e sa se intoarca ea, plec eu. Nu exista medie intre astea doua. jekyll, in calitatea lui de administrator, ma poate face simplu user, ma poate dezactiva, ma poate bana ca user, ma poate bana pe IP, ma poate sterge definitiv. e dupa cum doreste. am oferit acest forum cadou, preluati-l, banati-ma, chemati-o pe nebuna, stergeti-mi contul, e cu acceptul meu, n-o sa fac scandal pe nicaieri: sunt si eu curios cum ar evolua mai departe, pe cine i se va pune pata. debaneaz-o pe mewsette si baneaza-ma pe mine. acum stii cum se face. nu mersi 'the thrill is gone' the thrill is back am debanat nebuna ma voi bana singur, am vazut ca se poate sa nu ma debanezi decat cand o banezi pe ea am fost debanat mersi ma banez iar" -------- |
Recunoasteti personajele? :))
ZOE: Atunci... (înecată) lasă-mă, lasă-mă în nehorocire... lasă-mă să mor de ruşine... Omoară-mă pe mine care te-am iubit, care am jertfit tot pentru tine... Iată unde m-ai adus! iata cât plăteau jurămintele tale! M-ai adus la moarte — pentru că (hotărâtă) mă omor înainte de izbucnirea scandalului, astăzi, acuma, aici! — m-ai adus la moarte, şi mă poţi scăpa, şi mă laşi să mor... (plânge.) TIPĂTESCU: Zoe! Zoe! ZOE: Lasă-mă... Dacă ambiţia ta, dacă nimicurile tale politice le pui mai presus de ruşinea mea, de viaţa mea, lasă-mă! Să mor... (plângând.) Să mor cu siguranţa că opt ani de zile m-ai amăgit în fiecare minută, că nu m-ai iubit niciodată... niciodată... niciodată... TIPĂTESCU: Zoe! să vedem, să ne mai gândim! ZOE: Nu mai e vreme de gândit, Fănică! Fiecare minută care trece mă apropie de pieire... Trebuie să te hotărăşti! TIPĂTESCU (în luptă cu el însuşi): Să mă hotărăsc! să mă hotărăsc... ZOE: Pentru că încă o dată îţi spui... din două una: ori tu mă iubeşti şi eu trăiesc, şi atunci lupta e peste putinţă cu Caţavencu — trebuie să-mi cedezi; ori nu, şi atuncea mor, şi dacă mă laşi să mor, după ce-oi muri poate să se-ntâmple orice... (zdrobită.) Sunt hotărâtă... (revenindu-i deodată toată energia.) Da, sunt hotărâtă, dar nu voi să mor până nu voi fi luptat cu toate împrejurările (cu energie crescândă) şi am să lupt! şi cu tine am să lupt din toate puterile, cu tine, om ingrat şi fără inimă! cu tine trebuie să lupt, pentru că acuma tu eşti piedica a mai grea, care mă opreşte să-mi capăt iar liniştea!... Da, sunt hotărâtă, şi trebuie să biruiesc tot, şi pe tine... ZOE: În sfârşit, cine luptă cu Caţavencu luptă cu mine... Aide, Fănică, luptă, zdrobeşte-mă, tu care ziceai că mă iubeşti! Să vedem! (pleacă spre dreapta.) TIPĂTESCU: Zoe! ZOE: Lasă-mă! (iese.) TIPĂTESCU (urmărind-o): Zoe! Zoe! (iese după ea. |
Si zi asa, a? Ai trait o clipa de satisfactie intelectuala?
Da', cat te legeni tu pe creanga aia mancand banane maro, de ce nu-ti ocupi mintea cu altceva? De ce nu te intrebi de exemplu de ce ti-a dat natura degete opozabile si la picioare? Sa-ti spun eu: inca nu s-a hotarat care o sa-ti fie capul. Bahluiul iti e aproape: de ce nu faci o scufundare dus-neintors? |
Originally Posted by keepwalking:
|
Originally Posted by Mistah J:
acolo, banarea-debanarea a devenit un adevarat instrument de placeri sadomasochiste :) |
=)) =)) =)) =))
Senzational, Keep! Mai zi-ne! :)) |
Originally Posted by keepwalking:
|
Originally Posted by Pitbull:
iar Halebardul pare a fi Catavencu, care o are la mana pe Zoe Mewsette. Jekyll Tipatescu ar vrea sa ajunga la o intelegere cu Halebardu Catavencu, dar nu-l lasa inima s-o lase balta pe Zoe Mewsette. :) |
GENIAL!
Esti pregatit sa-ti dai bacalaureatul, bravo! |
@mistah
acel forum e un moft. o incercare de demonstratie de forta. jekyll spunea pe un blog ca forumul sau se caracterizeaza printr-un un nivel net superior cinemagiei. fals, pentru ca 80% dintre utilizatorii de acolo (maxim 7-8 activi) posteaza si aici. daca ar fi sa ne luam dupa jekyll, acesti 80% devin brusc destepti pe forumul lui, in timp ce aici scriu tampenii. e hilar. |
All times are GMT +2. The time now is 20:16. |