![]() |
Sincera sa fiu... nici unul dintre cei mentionati de tine nu mi se pare foarte atragator :( . Dar in vremuri imemoriabile recunosc ca imi placea de Emil Hossu.
|
@rapture, tu chiar vezi ceva atragator la personajul de mai sus? :-O
|
Originally Posted by MariaMona:
Si asta sa fie tot Clive Owen? Are... bune maniere, oricum. ![]() |
Originally Posted by Rapture:
E cel din avatarul tau? |
:))
|
Originally Posted by Gloria:
Mie imi place Razvan Vasilescu. Ca e dracos. |
Originally Posted by MariaMona:
Ca tot ni l-ai aratat mai sus pe Hugh "Huge" Jackman luat de val, pe el da, l-as lovi asa cu un tsunami de... afectiune, nu de alta, dar sa verific daca muschii aceia sunt marca Photoshop sau nu :D |
|
Originally Posted by SoricicaMov:
nu :)) |
Vinnie Cavanagh
![]() Yves Huts ![]() ![]() |
![]() |
Originally Posted by vave:
din categoria hot musicians tin sa mentionez pe Anthony Kiedis in tinerete :x ![]() |
Azi e St Patrick's Day asa ca e o ocazie perfecta sa-l amintesc pe Cillian Murphy
![]() |
Preferatul meu e :)
![]() Ar mai fi si altii :) dar nu vreau sa acaparez topicul :)) Dintre romani Gabriel Oseciuc si Gheoghe Visu :x chiar daca nu mai sint la prima tinerete, eu o sa-i vad mereu asa cum au fost la vremea respectiva. Si-aici ar mai fi multi de adaugat, Pitbull mi s-a parut chiar simpatic in putinele poze care s-au pus. :)) |
This guy.
![]() This guy must be fucking a lot of women. He's starting to lose hair because of all the fucking. |
Who is that? O_o
|
1 Attachment(s)
Now, this guy fucked a lot of women too... Desi a fost acuzat ca poseda o anumita doza de misoginism...:(
Attachment 376 |
|
Jeff Corwin :x
![]() ![]() Nu prea găsesc poze cu el fără animale pe lângă! :)) |
He's so freaking hot! :-* :-* :-* =P~ =P~ =P~ :x :x :x \m/
Justin-Bobby Brescia [italian, se pare] ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 08:01. |