![]() |
Mi se pare normal sa aiba o nevasta misto, unii chiar merita asta :P
|
Da, am inteles, eu nu merit. :P
|
Clar!
Imi place, esti perspicac! |
E bine ca esti perspicaca cand imi halesti expresiile fara drepturi de autor. :D
|
Hai nu ma-nnebuni, ai copyright pe cuvantul perspicac?
Ciudat, credeam ca-l stiu de multa vreme.... |
Originally Posted by Judex:
intamplator sau nu, chiar e frumoasa. dar tu n-ai vazut-o niciodata asa ca: what makes u say that ? :-/ |
Nimic. El asa trage concluzii, fara o baza logica anume =))
|
Chambord are o nevasta frumoasa.
Illo e lipsita de logica elementara, Da, tre sa-mi dai drepturi de autor pt 'perspicac'. |
Originally Posted by Cinemania:
... şi uite aşa se rezolvă orice dilemă aş mai fi avut. :D |
corect...orice sentiment de self guilt va disparea in neant :D
|
Într-un fel mă încearcă o bucurie gen "să moară şi capra vecinului". >:) :P |
:D
mie sincer chiar imi pare rau...de mult vreau sa vad Einherjer, Immortal si Mayhem live |
Cică de la Immortal s-ar trage toată această amânare/anulare.
Eu cel mai mult voiam să îi văd pe Lake of Tears. |
da, probabil...daca Blashyrkh a zis ca nu se mai tine, apai atunci nu se mai tine
|
Oricum e al naibii de ciudat că mai era juma de lună... poftim înecat la mal.
:)) Şi uite aşa mi se face şi mai dor de iarnă şi zăpadă. :)) |
|
Originally Posted by Judex:
ţi-e dor de ... ce? |
Prodigy au rupt scena azi, ma asteptam la ceva fain, dar astia au depasit orice limita. Credem ca sunt posedati si ca si-au vandut sufletele dracilor, nu putem descrie cat de bine au sunat. Iar publicul, estimam vreo 50.000 de oameni O_O
|
Cum a fost concertul Madonna?
|
Cred ca spatiul a fost foarte prost ales. Cei din gazonul B si-au tras o mare teapa cu biletele pentru ca nu se vedea absolut deloc scena iar ecranele de langa scena erau foarte mici, chiar daca erau 5, nici alea nu se vedeau prea bine.
Madonna ce sa zic, a cantat bine, a dansat frumos, dar asta e problema cu Madonna ca nici nu era muzica pe care sa dansezi, si romanii nu prea apreciaza caracteristicile artistice ale unui spectacol. Sincer mi s-a parut ca din punctul de vedere a ce se petrecea pe scena, Kylie Minogue a avut un concert mai bun. Vizualuri mai bune si coregrafie mai interesanta. In rest, la plecare era foarte mult praf si inainte de concert la tonetele de bauturi si mancare au ramas fara pahare de bere ;) Prin urmare trebuia sa-ti puna bere intr-un pahar de pepsi care are 0,33 unde paharele de bere aveau 0,4. Banditii! :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:51. |