![]() |
Nu-l lasam sa plece! E criticul nr 1 in Romania si cel mai stimat pe Cinemagia(prin vot ales).
|
Ma rog, mi-e greu sa cred ca poate fi intors din decizia lui, cel putin deocamdata.
P.S. Sunt uimit de atmosfera inveninata de pe acest forum, se discuta foarte mult la modul microbistic.:( |
sa nu plece ALS !
ar fi pacat ca forumul sa fie populat doar de minti inguste si tembele ,si asa deja multe din discutii nu mai au absolut nici o legatura cu filmul, arta, cultura in general. |
Originally Posted by vicki:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
below the rainbow
1 Attachment(s)
Poate ca poza asta-l face sa se razgandeasca. Oricum ramasesem dator cu ea din alt post.
Attachment 88 l.e. scuze pentru incadrare si toate celelalte. e facuta cu mobilul si ploaia pe cap si ne-editata. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Cu siguranta, ALS este ocupat si doar a dat logout, dar revine pe forum, nu-i asa? |
E un curcubeu frumos. Tot mai rare in zilele noastre. K de altfel si alte lucruri...
|
Originally Posted by Sihaya:
|
cand o rasari curcubeul si peste cinemagia, oare?
ca numai tunete si fulgere si atmosfera poluata vad. parca am fi o revista de film intre 1940-1945, redactia e sub bombardament dar noi tot incercam sa scriem despre Citizen Kane. |
28 iunie a fost o zi foarte frumoasa, am prins si eu curcubeul; toata ziua de duminica m-am gandit ce i-as putea ura lui Leo, in afara de la multi ani.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:57. |