Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   La multi ani, Alex Leo Serban! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95738)

Pauline Kael 29 Jun 2009 19:16

Nu-l lasam sa plece! E criticul nr 1 in Romania si cel mai stimat pe Cinemagia(prin vot ales).

Amantul_Taciturn 29 Jun 2009 19:26

Ma rog, mi-e greu sa cred ca poate fi intors din decizia lui, cel putin deocamdata.

P.S. Sunt uimit de atmosfera inveninata de pe acest forum, se discuta foarte mult la modul microbistic.:(

vicki 29 Jun 2009 19:27

sa nu plece ALS !
ar fi pacat ca forumul sa fie populat doar de minti inguste si tembele ,si asa deja multe din discutii nu mai au absolut nici o legatura cu filmul, arta, cultura in general.

Pauline Kael 29 Jun 2009 19:57

Originally Posted by vicki:

sa nu plece ALS !
ar fi pacat ca forumul sa fie populat doar de minti inguste si tembele ,si asa deja multe din discutii nu mai au absolut nici o legatura cu filmul, arta, cultura in general.

Da,am scris si eu asta,vezi postarea cu poza de mai sus,apropos de ce ziceai.

Pauline Kael 29 Jun 2009 20:20

Originally Posted by Alex Leo Serban:

intrucit atmosfera este viciata in continuare (din motive de illotempore2002 + dragomara - care-mi trimite in disperare mp-uri la care, fireste, nu raspund :)) ), am decis sa ies dp forum

constat k nu sint respectate regulile, k exista un spirit discretionar & k sint incurajate atitudini dusmanoase intre membrii cinemagiei

este intru totul regretabil

voi continua sa mentin contacul cu acele persoane care kiar merita, fara a risca sa fiu insultat, hartuit & discreditat pe acest forum

paza buna trece primejdia rea ;)

un ultim sfat: fiti cu ochii pe illotempore & semnalati orice incercare de inveninare a relatiilor! she's SO damn good @ that :-S

Gloria,kiar te lasa inima sa citesti asa ceva? Crezi ca ilot face trafic cu scandalurile sau userii kiar au ce invata de la ALS?Please,be good,please.Please ,Gloria,stiu ca esti prietenoasa cu toti,dar fa ceva.

jactati 29 Jun 2009 20:22

below the rainbow

1 Attachment(s)
Poate ca poza asta-l face sa se razgandeasca. Oricum ramasesem dator cu ea din alt post.
Attachment 88

l.e. scuze pentru incadrare si toate celelalte. e facuta cu mobilul si ploaia pe cap si ne-editata.

corinka 29 Jun 2009 20:36

Originally Posted by Alex Leo Serban:

intrucit atmosfera este viciata in continuare (din motive de illotempore2002 + dragomara - care-mi trimite in disperare mp-uri la care, fireste, nu raspund :)) ), am decis sa ies dp forum

constat k nu sint respectate regulile, k exista un spirit discretionar & k sint incurajate atitudini dusmanoase intre membrii cinemagiei

este intru totul regretabil

voi continua sa mentin contacul cu acele persoane care kiar merita, fara a risca sa fiu insultat, hartuit & discreditat pe acest forum

paza buna trece primejdia rea ;)

un ultim sfat: fiti cu ochii pe illotempore & semnalati orice incercare de inveninare a relatiilor! she's SO damn good @ that :-S

Cu siguranta, ALS este ocupat si doar a dat logout, dar revine pe forum, nu-i asa?

Sihaya 29 Jun 2009 20:43

E un curcubeu frumos. Tot mai rare in zilele noastre. K de altfel si alte lucruri...

jactati 29 Jun 2009 20:47

Originally Posted by Sihaya:

E un curcubeu frumos. Tot mai rare in zilele noastre. K de altfel si alte lucruri...

s-a intamplat chiar de ziua lui als. si e pozat in drum spre proiectia cu Mon Oncle, de fapt la vreo trei case de sala unde a fost proiectat filmul. mi s-a parut o coincidenta benefica. si demonstreaza ca ieri atmosfera nu era viciata. ai dreptate, momentele astea sunt rare.

halebardul 29 Jun 2009 20:56

cand o rasari curcubeul si peste cinemagia, oare?
ca numai tunete si fulgere si atmosfera poluata vad.

parca am fi o revista de film intre 1940-1945, redactia e sub bombardament dar noi tot incercam sa scriem despre Citizen Kane.

Gloria 30 Jun 2009 16:40

28 iunie a fost o zi foarte frumoasa, am prins si eu curcubeul; toata ziua de duminica m-am gandit ce i-as putea ura lui Leo, in afara de la multi ani.

All times are GMT +2. The time now is 16:57.