![]() |
hai fetele, votul de detasare.
"Diseara-i plecarea in insula mea Trasura de nuc te asteapta la scara Ia-ti haine mai groase si nu-ntirzia Caci ciini politisti s-ar putea sa apara Nu-ti face probleme, birjarul e mort Si caii sint morti si trasura e moarta Fugim fara martori in nu stiu ce port In insula mea la cinci capete sparte Nu-ti face probleme, birjarul e mort Si caii sint morti si trasura e moarta Acolo vom creste copii monstruosi La chei de metal si de mizga vor rade Cu vesti ne-or ticsi de la mosi si stramosi Tic-tac telegraful cadavrelor ude Vom trage trei filme color de deochi Si le vom trimite in lume de-a rindul Ca-n sticle bagindu-le-n cite un ochi Al patrulea ochi pentru casa pastrindu-l Vom trage trei filme color de deochi Si le vom trimite in lume de-a rindul Nu-ti face probleme - e mijlocul verii E mijlocul iernii, ciudata poveste Iar cand vei urca e-n zadar sa te sperii Trasura ca moarta parindu-ti ca este... E numai iluzie, dincolo-s eu Te-astept cu faclii 4600 Zadarnic te sperii ca ninge mereu Ca strajile drumului fumega mute E numai iluzie, dincolo-s eu Te-astept cu faclii 4600 Hai vino si urca si spune ceva Birjarul e mort, are sange de cirja Te-astept fara martori in insula mea Port haide de nuc, sint aproape o birja Si daca nu-mi vezi fața ce mi-am gasit O sa stii ca in insula mea totusi sint Movila celui mai proaspat mormint Intinde piciorul si calca-l, iubito Si asta e totul pe care diseara Fantoma trasurii asteapta la scara..." http://www.trilulilu.ro/bart96/160542811dc8b3 |
Ce misto era Vali Sterian... Si asta e chiar piesa mea preferata de la el!
|
da. :(
|
Votul Corinkai merge la mine ca nu i-am sters de tot topicul cu pisicile. :D
|
Nu, dar l-ai incuiat! :(
|
Asta ca sa vezi cat de echilibrat sunt, am gasit o solutie de mijloc. Ca un adevarat judex. :-*
|
ce e offtopic, adica nu e in campanie,
ar putea sta foarte bine aliniat asa iar ce e ontopic, asa. repun linkul, ca l-ati ingropat: http://www.trilulilu.ro/bart96/160542811dc8b3 |
Deliooooo! Iti facusi cont????? =))
|
Eu va dedic melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=2L1A9taR0UY
|
Hihi, Egoisto, vreii full monty? B-)
|
ego, iar ai incurcat topicurile.
aici NOI ne facem campanie. |
Nu mai conteaza si asa numai stiu pe care din insula ma aflu:))
|
Originally Posted by EgOisM:
"pe insula mea la cinci capete sparta". asa ca voteaza cum e de votat. |
Originally Posted by Mistah J:
in josul paginii |
hoho I'm in the first line baby with 4 stars
cu cantec inainte: Ma iubeste femeileeeeeee Si e moarteeeee dupa mine ... :P |
dap...curge sange...vene pe jos
|
inca un poll in care nu apar... :))) sunt chiar foarte placut la vedere.
|
tocmai m-a sunat Mircea Sandu si cica cinemania si halerbardul vor fi citatzi la DNA pt ca au facut nijte potlogarii cu voturile niste reciprocitati pe romaneste BLATURI adika au pacalit nijte fete sa-i voteze ca cica le voteaza si ei pe ele si pe insula le face foarte fericite si alte romantziozitati din astea drept care s-a propus in CCA se fie penalizatzi cu cate 6 puncte fiecare prin decizie TAS deci pe drept acu au fiecare minus doo puncte de asemenea sa nu li se acorde licentza pt sezonul urmator si sa fie descalificati din Liga Campionilor Insulei :|
|
Sandu e un mincinos si un manipulator
|
@chambord
nice try si vrei sa ramai tu cu pitbull in cursa? zi-i lui sandu, daca te mai suna, ca nu esti acasa. |
All times are GMT +2. The time now is 06:11. |