![]() |
Nu esti sec, eu am fost cat mai telegrafica pentru ca nu stiam ce sa scriu. Nu stiam ce eventuala istorioara din scoala sau armata sa inventez. In plus, daca dezvoltam prea mult, nu-mi mai iesea imitatia.
Pe mine nu ma imita nimeni? :( |
N-o debannati pe Pauline? Ce ne-am mai distra cu ea si pe topicul asta...
|
Asta cine credeti ca este?
Mie imi place sa discut civilizat cu persoanele care isi argumenteaza parerile. Ii o chestiune de respect reciproc. Dar nu pot avea respect pentru un cacat care se considera buricul pamantului!
|
Nu "e o chestiune", ci: "îi o chestiune".
|
Originally Posted by Pitbull:
Of, ce-am uitat! Da' corectez. :P |
=)) =)) =))
M-ai prins chiar in ziua in care am deschis 3 din cele 16 topicuri pe care le-am deschis in cinci ani de cand am contul pe cinemagia! :)) Chiar e bun topicul asta deschis de tine, vedem cum ne percep ceilalti sau chiar ce am vedea noi daca ne-am putea detasa de noi insine. Multumesc, Mistah! Ce ziceti, m-a nimerit? |
Cool, Mistah! :-bd
|
Am incercat sa "sintetizez":
Am vazut in sfarsit "...". Ce sa spun, n-a fost nu stiu ce, scenele horror relativ ok, dar cu adevarat horror au fost costumele. Daca nu stiam ce film vad, as fi crezut ca e un clasic. Purtau pantofi din secolul trecut!
|
"X-ulescu, Y-escu ! L-am cunoscut personal, prin anii 70,toamna, la o filmare, alaturi de Carmazan si Dina Cocea, amandoi prieteni la catarama cu un fost coleg de-al meu pe care, in studentie, il poreclisem ( nici noi nu stim de ce: Nenisor) Nenisor era un om bonom, cu ochi albastrii ca apa de isvor si cu nasul acvilin. Am pastrat cu el o relatie cordiala, bazata pe incredere si respect, inclusiv dupa ce a emigrat in 83, primavara, intr-o Luni spre Marti, in Canada, cand a fugit cu un alt prieten de-al meu, Anatolie Herescu, care il stia pe Amza Pelea (dintr-o ilustrata). X-ulescu, Y-escu, era un om bland, calduros, un regisor de moda veche, un om deosebit, omenos,cum rar mai intalnesti acum. Imi amintesc cu nostalgie cum intr-o vara ( nu se nascuse Collins ) am molfait un sandvis pe o banca in Cismigiu si am privit la stelele indepartate care nu pier.
Dumnezeu sa-l odihneasca, sa-i usureze tarana iar ingerii inaripati sa aiba grija de el ." |
@Cori - Egoista
@Silver - Pit, prea multe detalii semnificative ai dat |
Originally Posted by Judex:
Ai dreptate: cred ca ultima fraza era suficienta (hehe) |
@silver_boy
Chiar si fara substantive proprii m-am prins ca e vorba de Pit. Asa face, povesteste despre vechi prieteni de la UNATC, din armata etc. Asta am incercat sa reproduc si eu, dar mai pe scurt si cu mai putine indicii. :)) |
Originally Posted by corinka:
Pitbull ar trebui sa-si scrie memoriile ( i-am sugerat asta intr-un post - pe cand eram mai tanar, mai nelinistit si mai (omni)potent - insa dumnealui o fi crezut ca fac misto Oricum, recognoscibilitatea stilului nu e neaparat un lucru rau. Stilul, spunea Buffon ( nu portarul de la Juventus) e omul. (Sau, nu!) |
Sa nu uitam totusi ca nimeni n-a atins performanta maestrului Cocacolaescu de a face cate 6-7 filme de lung metraj intr-un an, filme care sunt toate de referinta in cultura romaneasca. Nu mi se pare normal ca acum sa fie uitat sau dat la o parte de niste debutanti. Numele lui va ramane atat in in istorie cat si in istoria cinematografului, si ar fi normal ca generatiile viitoare sa se plimbe pe strazi care poarta numele lui.
ghes hu! |
civica2006
|
Ur turn.
|
futai mare. de ce va scremeti atat pentru nimicuri. imita-ma, auzi la ei. o laba masluita. asta e. dati-mi un topor si va arat eu.
PS: toti politicienii trebuie executati |
:-O so what dak joaca prost?a lot of actresses from her generation joaca prost,da asta n-o face pe X actrita proasta
|
Suspect, hai gata si tu acuma......lasa gloantzele pe tzeava, nu le trage....
chiar asa, cine e ala de-l imita Cinemania mai sus? |
Eram on-topic.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |