![]() |
şters
|
Originally Posted by Dragomara:
nu e musai, poate fi si invers: cei pe care ii iubeste multa lume se obisnuiesc cu atentia care li se da constant si se dau cu curul de pamant daca vad ca pt o secunda acea atentie a scazut :D eu de ex, sunt obisnuita cu a mi se da atentie, nu vreau sa ma laud, dar de obicei atrag foarte multa lume ... si asta dintotdeauna....avem nevoie de atentie fie ca ne-am obisnuit cu ea, fie ca nu ne-a fost acordata la timp. |
si nu poti sa spui ca pe als nu-l iubeste lumea.....are si iubitori si detractori...deci teoria ta nu sta (iar) in picioare
|
hm... kestia cu atentia k substitut pt dragoste ar putea avea cva noima
doar k eu nu vreau sa fiu iubit! pt k, stiu asta din experienta, ma plictisesc rpd & pt k am ajuns la o virsta la care e mult mai comod fara ;) nimic nu e mai devalorizant pt o persoana cu megaego decit sa iubeasca (adica sa-si piarda capul /controlul: horror!), dupa cum nimic nu e mai enervant decit sa fie iubita: nobody can come close to his/her perfection, so how can one not be annoyed?? (:| deci, da, atentia e f ok in ac conditii. kiar si publicitatea negativa ;) |
pai daca esti de acord ca atentia este substitut pt dragoste, inseamna ca recunosti ca nimeni nu te iubeste si de aia vrei atentie.
:) |
şters
|
aoleoooo, Dragomaro, ai un stil sa ne innebunesti cu lectii....ne simtzim ca la ora de educatzie civica sau de religie....plus ca ne spui chestii din carti stiute de toata lumea, te iei prea in serios, si discutia aduca cu una de gradinita....:P
|
bullshit
n-am spus k 'nu ma iubeste nimeni', am spus k resping iubirile cu toata forta pt k ma deturneaza de la lucruri mult mai importante pt mine - cum ar fi cultivarea placerilor placerile sint mai bune decit dragostea pt k le poti controla & poti zbura din floare in floare fara ghiulele de picior numai cei slabi au nevoie de dragoste (care e o forma de servitute voluntara), eu sint propriul meu stapin & imi sint suficient mie :P iar poliloghia dragomarei este atit de mediocra incit ma insulta! ideea k subtilitatile & rafinamentele mele existentiale trec prin limitarile unei asemenea minti de gospodina... :-& imi ramine macar placerea de a vedea k, orice as zice, comentariile ei neghioabe ma plaseaza invariabil in centru atentiei ;) |
şters
|
pentru cativa dintre voi, "mahalaua" a ajuns argumentul suprem cand vine vorba de mine nu?
pai asta nu e argument mai doamnelor si domnilor....atata de neputiinciosi sunteti? |
şters
|
Amin!
p.s. Cand se suna de iesire? Nu-mi place ora de religie. |
şters
|
aha
:-* ce sa ziceti si voi! |
Cred ca eu sunt cel mai plictisitor user...nu scrie lumea despre mine nici de bine,nici de rau,nu ma invoca, nu ma injura,nu ma pupa - PAUZA :)):))
|
Originally Posted by buticut:
|
Originally Posted by buticut:
hai ca scriu eu despre tine la psihologia userilor :) |
Originally Posted by Dragomara:
ce poa s-o dea in bara fiinta asta nefericita - e monumental de comic! =)) pt capatina ei de gospodina pravoslavnica ar fi un soc sa afle k persoana cu care-am avut o relatie timp de 8 ani ma mai iubeste si azi (& e reciproc!)... iar dovezile au fost in vazul tuturor! :-* |
loool... Funny rau topicul asta! Evident ma si vedeam pe lista (in special pt ca e facuta de Illo) desi n-am mai dat pe aici de-o vesnicie.
astept cu interes sa vad ce se scrie la psihologia userilor! |
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |