![]() |
Nope!
"Micä" între ghilimele! :D |
Marx e-n frunte.
pe buna dreptate :D |
@ pitbull: in ce ma priveste (& ma bucur sa constat k nu m-am schimbat :) ), strategia mea e simpla (desi un pic twisted, i admit!): nu vreau sa ma placa lumea for the wrong reasons (gen k sint simpatic, amuzant etc - am prietenii mei pt asta), asa k incerc sa fiu cit mai antipatic posibil pt a cerne admiratorii cei mai obiectivi - capabili sa treaca peste antipatia fata de mine & see beyond that ;)
asa k am alimentat, abundent & cu bunastiinta, o reputatie (f) proasta, constient pd o parte k o reputatie proasta e mai usor de intretinut &, pd alta, k e cel mai bun filtru pt ceea ce ma intereseaza... sigur, asta - pe linga rautatea mea naturala :D |
da' te-a intrebat cineva ceva?
:-/ de fapt ce ma mir - histrionismul tau lamentabil te determina, fara sa vrei tu, sa te bagi ca musca-n lapte. |
ar putea cineva - dintre moderatori - sa-i explice individei de mai sus k:
1 acesta este un forum deschis opiniilor libere 2 postarea mea era in mod explicit adresa lui pitbull 3 este obraznica (= 'musca-n lapte') & incapabila, in mod recurent, de un comportament decent/ tinut in friu? msi |
Aveti-vä ca fratii! O:-)
|
cum, adik NU ai de gind sa o avertizezi?!
'musca-n lapte' trebuie sa dispara! MACAR 'in lapte', dk 'musca' nu vrea sa dispara de la sine... ;) |
Päi eu n-am jurisdictie aici - e cäpräria lui Judex si a Cinemaniacului...
Dar, enfin... Illo, scoate laptele! (Mai ales cä ieri s-au luat la troznealä fermierii cu scutierii, în fatä la guvern, cä importäm lapte de la unguri si pe-al nostru-l marginalizäm!) Variantele "ca musca-n zer" sau "ca märaru-n ciorbä" sunt mai acceptabile? |
NU - pt k postarea mea era absolut ON-topic!
a ei era aiurea, adik off-off-of... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nici eu nu am avut dreptul la opinie la topicul despre m.d. iti mai aducit aminte? si nu-nteleg, de cand ai devenit asa sensibil la niste atacuri, de altfel, destul de civilizate? musca-n lapte e o vorba din popor, nu e o jignire. exista si-n dictionarul de expresii populare. |
INK un off-topic!
ps postarea mea era on-topic, k atare fraza 'ct bagi k musca-n lapte' era nu doar jignitoare, dar si paralela cu realitatea |
pai s-a decis acum cateva zile ca offtopicurile sunt permise.
|
ce circ! :D
ma amuza ca ALS s-a apucat sa raspunda la toate topicele- nu-i bai, ca mie-mi face placere sa-l citesc. problema e ca despre altceva (decat circ) e greu sa se discute. vremurile dantan erau totusi mai spumoase si la capitolul circ... |
Originally Posted by europe_east:
|
Originally Posted by europe_east:
exact! am spus si eu - s-a apucat sa rascoleasca peste tot unde am postat eu, chiar si acu cateva luni :-& iar inainte nu se dadea ban pt fiecare injuratura, jignire, metafora pitoresca, etc, acuma daca ai ridicat umpic tonul ai imbulinat-o. de aia circul nu mai e asa colorat. |
Originally Posted by klein:
voila! daca postarile-s alea care sint... acu eu ce pot sa fac?! merita sa-ti irosesti 'spuma' pe toate spanacurile? :)) |
@ als
lasand paruiala la o parte, ai remarcat ca nimeni nu ne-a luat partea, nici mie nici tie? :D asta apropo de cei mai antipatici useri >:) |
multumesc pe ac cale tuturor celor care mi-au trimis mp-uri, sfatuindu-ma s-'o' las in pace, k e... cum e X_X
|
ai ajuns sa-i multumesti dragomarei si paulinei?
:)) pai ai ajuns nasol macar mie mi-au scris unii din userii destepti de aici. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:56. |