Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alti nesuferiti de pe Cinemagia forum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95635)

Pitbull 08 Jun 2009 18:26

Nope!
"Micä" între ghilimele! :D

illotempore2002 11 Jun 2009 11:46

Marx e-n frunte.

pe buna dreptate :D

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 11:57

@ pitbull: in ce ma priveste (& ma bucur sa constat k nu m-am schimbat :) ), strategia mea e simpla (desi un pic twisted, i admit!): nu vreau sa ma placa lumea for the wrong reasons (gen k sint simpatic, amuzant etc - am prietenii mei pt asta), asa k incerc sa fiu cit mai antipatic posibil pt a cerne admiratorii cei mai obiectivi - capabili sa treaca peste antipatia fata de mine & see beyond that ;)

asa k am alimentat, abundent & cu bunastiinta, o reputatie (f) proasta, constient pd o parte k o reputatie proasta e mai usor de intretinut &, pd alta, k e cel mai bun filtru pt ceea ce ma intereseaza...

sigur, asta - pe linga rautatea mea naturala :D

illotempore2002 11 Jun 2009 12:02

da' te-a intrebat cineva ceva?
:-/

de fapt ce ma mir - histrionismul tau lamentabil te determina, fara sa vrei tu, sa te bagi ca musca-n lapte.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 12:38

ar putea cineva - dintre moderatori - sa-i explice individei de mai sus k:

1 acesta este un forum deschis opiniilor libere
2 postarea mea era in mod explicit adresa lui pitbull
3 este obraznica (= 'musca-n lapte') & incapabila, in mod recurent, de un comportament decent/ tinut in friu?

msi

Pitbull 11 Jun 2009 12:39

Aveti-vä ca fratii! O:-)

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 12:41

cum, adik NU ai de gind sa o avertizezi?!

'musca-n lapte' trebuie sa dispara!
MACAR 'in lapte', dk 'musca' nu vrea sa dispara de la sine... ;)

Pitbull 11 Jun 2009 12:49

Päi eu n-am jurisdictie aici - e cäpräria lui Judex si a Cinemaniacului...
Dar, enfin...
Illo, scoate laptele!
(Mai ales cä ieri s-au luat la troznealä fermierii cu scutierii, în fatä la guvern, cä importäm lapte de la unguri si pe-al nostru-l marginalizäm!)

Variantele "ca musca-n zer" sau "ca märaru-n ciorbä" sunt mai acceptabile?

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 12:56

NU - pt k postarea mea era absolut ON-topic!
a ei era aiurea, adik off-off-of...

illotempore2002 11 Jun 2009 12:58

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ar putea cineva - dintre moderatori - sa-i explice individei de mai sus k:

1 acesta este un forum deschis opiniilor libere
2 postarea mea era in mod explicit adresa lui pitbull
3 este obraznica (= 'musca-n lapte') & incapabila, in mod recurent, de un comportament decent/ tinut in friu?

msi

nici eu nu am avut dreptul la opinie la topicul despre m.d. iti mai aducit aminte?

si nu-nteleg, de cand ai devenit asa sensibil la niste atacuri, de altfel, destul de civilizate?

musca-n lapte e o vorba din popor, nu e o jignire.
exista si-n dictionarul de expresii populare.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 13:01

INK un off-topic!

ps postarea mea era on-topic, k atare fraza 'ct bagi k musca-n lapte' era nu doar jignitoare, dar si paralela cu realitatea

illotempore2002 11 Jun 2009 13:05

pai s-a decis acum cateva zile ca offtopicurile sunt permise.

europe_east 11 Jun 2009 13:32

ce circ! :D

ma amuza ca ALS s-a apucat sa raspunda la toate topicele- nu-i bai, ca mie-mi face placere sa-l citesc. problema e ca despre altceva (decat circ) e greu sa se discute. vremurile dantan erau totusi mai spumoase si la capitolul circ...

klein 11 Jun 2009 13:40

Originally Posted by europe_east:

ma amuza ca ALS s-a apucat sa raspunda la toate topicele- nu-i bai, ca mie-mi face placere sa-l citesc. problema e ca despre altceva (decat circ) e greu sa se discute. vremurile dantan erau totusi mai spumoase si la capitolul circ...

pe vremuri erau si subiecte pe masura, acum e asa... de kiki

illotempore2002 11 Jun 2009 14:08

exact! am spus si eu - s-a apucat sa rascoleasca peste tot unde am postat eu, chiar si acu cateva luni
:-&

iar inainte nu se dadea ban pt fiecare injuratura, jignire, metafora pitoresca, etc, acuma daca ai ridicat umpic tonul ai imbulinat-o. de aia circul nu mai e asa colorat.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 14:13

Originally Posted by klein:

voila!
daca postarile-s alea care sint... acu eu ce pot sa fac?!
merita sa-ti irosesti 'spuma' pe toate spanacurile? :))

illotempore2002 11 Jun 2009 14:26

@ als

lasand paruiala la o parte, ai remarcat ca nimeni nu ne-a luat partea, nici mie nici tie?
:D

asta apropo de cei mai antipatici useri >:)

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 14:40

multumesc pe ac cale tuturor celor care mi-au trimis mp-uri, sfatuindu-ma s-'o' las in pace, k e... cum e X_X

illotempore2002 11 Jun 2009 14:42

ai ajuns sa-i multumesti dragomarei si paulinei?

:))

pai ai ajuns nasol

macar mie mi-au scris unii din userii destepti de aici.

klein 11 Jun 2009 14:49

Originally Posted by Alex Leo Serban:

Originally Posted by klein:

voila!
daca postarile-s alea care sint... acu eu ce pot sa fac?!
merita sa-ti irosesti 'spuma' pe toate spanacurile? :))

si prin cautarile tale n-ai remarcat ca aveti si multe in comun, gusturi similare... Mie asa mi se pare. Se mai intampla si contrariul si stiu ca Illo e fanatica (am patit-o la Persepolis), dar are un feeling bun.

All times are GMT +2. The time now is 09:56.