![]() |
Sa-ti iei pantalonii aia cu buzunare largi, sa-ti incapa toate cumparaturile. :P
|
daca incepeti iar, va banez pe amandoi
|
OK, prezint eu scuze pentru amândoi.
Back to topic: Stefane, oamenii sunt preocupati de decizia voasträ actualä cu privire la Pauline. N-o faceti publicä? |
pauline ramane bannata, cel putin o perioada
|
Suna deja a nume nobiliar: Pauline Kael de Banat.
(da' macar o ora pe zi? ca-n bancul ala: Tanti Nuti, il lasati pe Mariusica la joaca? - NU, E PEDEPSIT! - Da macar mingea de piele?) |
Cum-necum, Pauline Kael e foarte prezenta pe forum, fie si macar prin topicu asta, de tip tribute. Sint curios citi dintre useri ar fi jeliti la fel de mult la disparitie, ca ea. Si as mai fi curios sa vad citi dintre useri ar intra in sevraj dezlipiti de forum.
|
Originally Posted by StefanDo:
|
s-a intors pauline!!! <:-P
|
Stai ca pana diseara iau ban iar=)) :D
|
foarte posibil, se pare ca ai venit pusa pe treaba
din trei postari, doua sunt atacuri |
Poate ca pare bizar ca am o opinie in legatura cu acest caz, insa de cateva zile incerc sa ma alfabetizez cu ''fauna'' acestui forum si am citit destul de multe postari. Asa se face ca am putut sa observ ca P.K. desi are o patenta propensiune pentru polemica, dispune in acelasi timp de un foarte bun-simt al umorului si are spirit.
|
Am votat si eu"nici gand" ca sa nu se simta nimeni suparat.Va multumesc tuturor si va trec pe toti in lista de prieteni in clubul pionierilor cinemagia.Dak nu v-am trecut deja ...Un adevarat salon al refuzatilor.O sa-mi pregatesc si un discurs de multumiri ca la oscaruri,adica meritati.AIlaviu rumenia.
|
bine te-ai intors, pauline! :)
ps stii cum e vba aia cu banu - se potriveste in cazul tau: dai un ban, da face! :D |
Originally Posted by Pauline Kael:
Pauline ... DON'T !!!! Please :-S |
Sa-ti zicem La Multi Ani, Pauline, de Sf Petru si Pavel? :D
la multi ani, la putini banni. |
Hiho,ma cheama Cristina,dar thx,there's no bussines like show bussines:D
|
şi chiar dacă o chema pauline, ia-n uitaţi-vă voi într-un sinaxar pe data de 3 iunie.
PS: uite un cuvând pentru thread-ul DEX:) |
Welcome back Pauline!La cat mai multe postari on-topic :D!
|
Originally Posted by buticut:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Ma refeream sa reusesti cat mai mult sa stay out of trouble,sa nu te mai certi cu lumea si sa nu mai raspunzi la provocari, nici sa provoci pe nimeni :). Nu de alta,dar ar fi pacat sa te pierdem din nou. Acum hai da buzna in topicurile alea faine deschise de tine :D. |
All times are GMT +2. The time now is 03:50. |