![]() |
Originally Posted by Judex:
Da' tu chiar crezi ca eu o bredpitt-uiesc aici aiurea de 8 ani si ceva? Acu' ma bag la un Fight-Club. Mistah Jay, zici ca n-ai vazut F.Club..nu esti pe treaba ta pisoiule, nu e de mirare ca ai ajuns unde ai ajuns, acolo unde esti acum. >:) |
Cum zici tu.
|
Pai nu e chiar cum zic eu, e cum fac eu. :|
|
Femeile pe care le iubesc, imi apartin. Chit ca-n jurul lor roiesc cete de masculi insetati dupa sfarcuri si infometati dupa alte forme, dezvaluindu-si prestigioasele daruri cu care au fost inzestrati. Nu sunt mai buni ca mine in ochii acelor fatuci atunci cand eu le privesc in acei ochi si le spun simplu: esti a mea, te iubesc. Sau invers: te iubesc, esti a mea.
Ma voi intoarce la foste iubite si voi incerca sa le recuceresc direct din bratele actualilor: curtenitori, boy-frienzi, ori chiar soti. C'est la vie. Ele m-au invatat. ;) |
Originally Posted by Neuptolem:
|
|
PS Don;t1 |
Ti-e rusine? De cine te-ai indragostit? Hai zi ca oricum ma prind eu cat de curand. Vrei sa nu mai dorm in noaptea asta? E 3:24 deja.. Hai ca daca nu e Illo, nu ma intereseaza. |
E Illo, da.
|
Norocu' tau!
In cazu' asta, un razboi intre noi ne-ar scadea in ochii fatucii. Eu zic mai bine sa o lasam pe ea sa aleaga dintre noi doi si eventual sa stam pe ghimpi / pe jar pana ne spune. Am o presimtire ca la faze de genul asta nu sunt atat de norocos. Ele tot timpul i-au ales si continua sa-i aleaga pe altii atunci cand vine vorba de mine. Dar sunt constient ca tot pe mine ma iubesc, le cunosc destul de bine. Asta e, niciodata n-am inteles "Regula" asta de viata... 'om trai si-om vedea! Bafta! Bafta si alora din viata reala: curtenitori, frienzi-boys, soti! Sunt un pretendent pe masura! Desi joc fair-play! ;) |
http://www.youtube.com/watch?v=n1WxKRmDqtM |
|
|
hai ca va aberatzi
mai mare rasu' Neupto, pe tine te aleg. :"> |
Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by illotempore2002 ar fi scris:
|
Stai ma tranquillo!
|
Neupto, postezi odata exercitiul ala la atelier?
(:| |
Mistah J, m-ai amuzat teribil! :-bd
:| :!! Illo, story-ul e impachetat bine si destinat schingiuirii.:)) |
du-te si vezi daca-ti place cum te-am schingiuit.
|
N-ai schingiuit pe nemni, fa!
Ba da, pe mine. |
All times are GMT +2. The time now is 08:39. |