![]() |
Hihi, exagera voit, in spirit autoironic.
|
doh, I know, it;s obvious, come on /:)
|
:"> Multumesc de compliment Judex, m-ai facut sa rosesc. Si bineinteles ca glumeam mai sus, cand aduceam ode frumusetii-mi cerebrale! :))
|
aaa, da, glumeai?
|
Exageram. Sau chiar sunt asa de fermecatoare? :">
|
Era evident cä exagera - în glumä, desigur..
|
eu nu cred ca exagera. eu cred ca vorbea serios.
|
Originally Posted by illotempore2002:
offf |
La toate fetele care ma iubeste ele pa mine:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdLtq...eature=related Deci, fratioare, belea filmangiul cum sa duce el cu obectivu da zum pa clape. Da Oscar! |
Mie imi place forumul asta. Pentru ca-i pot spune celei pe care o iubesc ca inca o iubesc...
http://www.youtube.com/watch?v=dir24...eature=related |
Originally Posted by Judex:
ok, dar ce ne priveste pe noi treaba asta? De ce ai crede ca ne e necesara? De unde atata glaznost? Cui prodest? Pe cine intereseaza? |
Fair enough, Hale. Cine trebuia a aflat deja. B-)
|
mie imi place foarte mult de mine
|
Cinemania, ce naiba iti place asa mult la tine ca nu inteleg?
:)) glumesc, cinemania e cool, nu intra in scandaluri si are umor din ala, de razi la el. |
Imi place de Illo, cä e dulce si täioasä.
Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä. Imi place de Corinka, pentru cä e inteligentä si cu bun-simt. ...Si mä mai gândesc. |
hai sa redenumim acest topic "topicul in care ne pupam unii pe altii in cur"
:D imi place Pitbull ca e sfatos, intelept si nu e deloc ranchiunos, rautacios. si e si inteligent tare tare, si e glumeeeeeetz sa-l pui la rana |
Sä nu exageräm!
Nu-mi place de Illo cä e încäpätânatä, iar când un prieten o roagä ceva ce ei nu-i convine, zice din prima "Nu!" în loc de "Hai sä mai discutäm..." |
Pit,
asta e toicul unde ne pupam in cur nu unde ne-o tragem in cur :D |
Originally Posted by Topicul:
|
aaa, da, ai dreptate
am confundat cu jocul "say something nice about the user above you" sau asa ceva |
All times are GMT +2. The time now is 20:44. |