![]() |
voila - INK un proces de intentie!
daca eram 'de partea ta' nu mai eram 'partinitor', nu-i asa? ;) ps asta e motivul pt care nu mai intru pe cinemagia... |
pai nu vreau sa fii de partea mea - uite un proces al tau de intentie! daca as vrea ceva cu adevarat, ar fi obiectivitatea sau ca lumea sa nu se mai pronuntze fara sa stie despre ce e vorba.
come on, nu o sa ne stricam buna dispozitie pe tema asta, chiar nu conteaza asa tare, poate sa fie toata lumea impotriva mea, nu am o problema. |
hm
am senzatia clara k nu ai citit ce am scris in prima postare pe aceasta tema; eu spuneam k tocmai faptul de a nu fi urmarit cearta voastra ma pune intr-o pozitie de obiectivitate, observind DOAR kestiunile de principiu & 'regulile jocului'... ok, mi-am luat-o, so i'm OFF! (for good :cool: ) |
cine ti-a dat-o?
|
e o cestiune care a fost ridicata: obiectivitatea bannarilor.
ambele parti ar trebui bannate: dar care sunt aceste ambele parti, in cazul de fata? |
Pauline şi CineMagia.
|
poate ar trebui sa fim mai exacti. :)
|
Toţi implicaţii în scandal mai mult sau mai puţîn.Pit,eu,redmen,illo,EgOisM parcă,Dragomara şi cam ăştia-mi amintesc.
|
nu e asa.
pit a fost pasiv, la fel ca si tine, redmen, egoism (? a fost macar implicata egoism aici? nu-mi amintesc) etc. fata de dragomara au fost reactii de genul "sa ne iei mortii-n pula" dar nimeni n-a reclamat nimic, iar in lipsa reclamatiei nu exista proces. Ramane illotempore2002 care a stins conflictul turnand pe post de gaz peste foc informatii "compromitatoare" (da sau nu, discutabil) care au facut-o pe pauline sa cedeze. trebuie bannata? |
Illo ar trebui să primească avertisment dacă-i pân' acol'.
|
sigur, daca am incalcat regulamentul, acceptam banarea, nu mi se pare un capat de tzara, sincer. nu am avut nimic impotriva banarii
insa am urmatoarele amendamente; si ea a divulgat constant timp de un an de zile infos despre mine si nu am zis nimic si nu am injurat pe nimeni si nu am cerut banarea ei + eu m-am oprit cand a trebuit, dupa 2 postari in vreme ce ea a injurat pe toata lumea timp de 2 zile :) cred ca diferentza este una neta :) in plus de ce toate celelalte persoane implicate trebuie sa suporte injurii? |
corect, intai se da avertisment :) probabil i s-a dat si ei dar nu a tinut cont de el
mie nu mi s-a dat avertisment pt ca m-am oprit la timp |
Originally Posted by halebardul:
cel puţin dpdv al constanţei propriilor (lui) afirmaţii s-a văzut şi perceput absolut ca dracu. şi asta m-a deranjat şi mai mult unde nu mai devreme de 2-3 zile-i reproşeasem tipului că este inconsecvent. ştiu, ştiu cu toţii greşim, ne enervăm etc. însă cum vrei să fii credibil ca moderator, când oscilezi mai ceva decât o busolă defectă?! :D dp meu dv tipul nu are pic de credibilitate, n-aş băga mâna-n foc nici pentru luciditatea şi maturitatea deciziilor lui. personal, Ştefan mi se pare de-o isterie femeiască. şi asta pentru un bărbat e mai mult decât tragic. :( no, am fost al naibii de dezamăgită de decizia lui, mai ales unde chestia asta mi-a reconfirmat părerea, cea deloc măgulitoare. nu e deloc bărbăteşte şă-ţi schimbi deciziile mai des decât şosetele. dacă te ştii incapabil să-ţi ţii promisiunile e mai înţelept să te abţii să mai faci unele noi. părerea mea. |
frate, da'aci chiar e o lume de modeşti!!
Originally Posted by illotempore2002:
|
fenomenul pauline a fost greu de suportat.
toata lumea abia astepta o rezolvare, din orice directie ar fi. rezolvarea a fost illo, care, divulgand niste informatii intime, a facut-o sa taca. care e parerea voastra despre metoda asta? |
al dracului de proastă! aşa ceva nu se face ever!
aaa... şi niciuna dintre ele nu are nicio scuză. |
nu inteleg de ce ea a avut dreptul sa divulge despre mine si sa ma atace permanent (repet, timp in care eu nu am raspuns provocarilor, dureros, nu-i asa?) iar eu nu am voie :) in plus a divulgat si despre pitbul :) nu vezi cate fisuri are stratagema ta? bun. hai ca va las aici sa faceti ce vreti. io ma duc la filme. |
offf... exact ca la grupa mică
„Răzbunarea cea mai cruntă/Este când duşmanul tău/E silit a recunoaşte/Că eşti bun şi el e rău“.
|
off topic : 25 de voturi aici pe cand la pulu` creat de Suspect in legatura cu o noua sectie pe forum sunt doar 10.Asta spune multe.
|
Originally Posted by illotempore2002:
nici mie nu-mi pasa. daca insa spui ca a divulgat, inseamna ca acele lucruri spuse de ea erau adevarate. Prin urmare, singura care trebuia pedepsita era ea, ca deja incalcase regulamentul. Stiu ca, in valtoarea pasiunii, Pauline era greu de oprit. Atat de greu, insa, incat sa nu o reduca la tacere decat interventia ta, cu alte rufe spalate in public? De ce nu direct de la Cinemagia, ca deja incalcase niste reglementari? Si de ce Cinemagia mai avea dreptul sa o banneze, dupa atatea tergiversari? Explicatia ezitarii = ratingul? |
All times are GMT +2. The time now is 19:00. |