![]() |
"Tara mea e o vesnica ridicare din umeri" mi se pare genial, pe bune.
Pit, cu ce l-ai crescut? :) |
O zis.Cu horror-uri de la 4 ani,cu filme de calitate când era mic.
|
da, stiu.
si cu legendele olimpului in metroul Piata Gorjului-Stefan cel Mare. era o gluma ce intrebam eu, cum intrebi fetele cu ţâţe mari: tu cu ce te hranesti? Desi, mai multe detalii in cazul de faţă n-ar strica. |
Şi mie mi-ar plăcea să văd serialu ăla de B.D.Da' pe unde-i Pit?Că era foarte prompt la răspunsuri.
|
Pe cruce.
![]() scuze, pit, dar poanta era prea buna ca sa o ratez :) I'm a ludic, deludic person, you know. |
haha!
nu esti singurul care intelege ironia, sa stii |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Ni serialul: http://s6.transfer.ro/storage/transf...db16209eb8.zip |
Pit,am început benzile şi deşi nu sunt fan,îs chiar reuşite(mai ales că aflai naţionalitatea maiorului Ştefan Ţeapă).Felicitări pt. Collins,apropo,câţi ani avea când l-a scris?
|
Pit,mi se pare,sau tu eşti sursa de inspiraţie pt. maiorul Ştefan Ţeapă?
|
Le-a scris între 13 si 15 ani. Dupä ce a terminat primul draft, a refäcut complet primele 10 episoade (a cäror conceptie graficä fusese prea simplistä, iar realizarea, prea stângace).
Nu, Teapä nu e inspirat din nimeni anume (si nici alte personje). |
Cel puţin ca aspect după tine îi inspirat.Prea semănaţi.
|
Deloc! In perioada aia, eu aveam barbä, si pär scurt; la scurt timp dupä ce l-a conceput pe Teapä, m-am ras si am încetat sä mä mai tund. In plus, eu arät a intelectual urban sedentar; Teapä e genul de täran sänätos, vital, de actiune.
L.E. (h. 20:01) A bägat acum un ochi aici si mi-a dat dreptate. |
All times are GMT +2. The time now is 03:09. |