![]() |
castigatorii tuturor concursurilor cu premii obiecte sunt anuntati in momentul trimiterii coletului
concursurile sunt "pe bune", iar intarzierea de zece zile se datoreaza faptului ca Madalina, colega noastra care se ocupa de concursuri, a fost in concediu in aceasta perioada ;) |
Ok, multumesc pt raspuns. Nu-mi ramane decat sa astept :)
|
Salut,
eu aveam un cont vechi de mai mult timp pe cinemagia cu care ma tot inscriam la concursuri fara sa castig nimic, dupa ce am citit pe forum ca cineva a observat ca cei nou inscrisi castiga la cateva zile de la inscriere am zis sa fac o proba...am facut 3 conturi si ghiciti?am castigat pe toate trei in decurs de o saptamana maxim doua de la inscriere. asa ca acum sunt convins ca e ceva in neregula, poate 20% din extrageri sunt pe bune dar restul 80% sunt facute pentru a atrage cat mai multi useri pe site.:-/ |
te inseli, extragerea castigatorilor este automata si ALEATORIE ;)
|
Salut
Au trecut aproximativ 5 saptamani de cand am castigat un premiu, este vreo problema sau asa dureaza de obicei?
|
scrie la [email protected]. Ea se ocupa de premii, o sa-ti explice ce s-a intamplat. Este posibil ca obiectul castigat sa fi ajuns mai tarziu la redactie si sa nu fi prins ultima expediere ;)
|
Nu puteti oferi ca premii si invitatii la film utilizabile in alte orase ale tarii ? E pacat ca numai bucurestenii sa ia bilete iar noi restul sa stam la usa.
|
a-si vrea sa stiu cand o sa primesc premiul castigat la obiecte promotionale ..... cred ca are mai mult de 1 luna de cand am castigat. barnusca angela gabriela .....obiecte promotionale cu harry poter si printul semipur...:)
|
Originally Posted by StefanDo:
am trimis mail la [email protected] in urma cu mai mult de o saptamana, si nu am primit nici un raspuns :( . ce e de facut? |
bau!
mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P
|
greseala!
niciunul din raspunsurile concursului Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 nu este corect! ar trebui sa corectati... ;)
|
nu am primit premiul de la obiecte promotionale harry poter si printul semipur incheiat in 30 august cu toate ca am trimis datele care le-ati cerut numele meu e barnusca angela gabriela
|
Originally Posted by john_gotti:
bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime
Originally Posted by marymusashi:
ba unul dintre raspunsuri este corect se presupune ca citesti prezentarea filmului de pe pagina lui inainte de a raspunde la intrebare ;)
Originally Posted by nul1:
mai ai rabdare, uneori premiile se trimit la mai mult de o luna de la terminarea concursurilor, din motive care nu tin de cinemagia |
57,14%
[quote=StefanDo]
Originally Posted by john_gotti:
bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime pai daca bifez de fiecare data al doilea raspuns sansele vor creste; de la o treime vor ajunge la 57,14% pentru ca opt intrebari din cele 14 au ca raspuns corect pe cel din mijloc :D |
mai numara o data cand ajungi la 20
|
1, 2, 3... 14!
Originally Posted by StefanDo:
in acest moment sunt 14 concursuri active, in rubrica "Concursuri", pe site-ul cinemagia. numara-le, daca nu ma crezi: Invitatii la Movieplex Cinema Invitatii la The Light Cinemas Invitatii la Hollywood Multiplex Invitatii la Cityplex Cinema Invitatii la Starplex - Bucuresti Invitaţii la CinemaPRO - Cinematograful stelelor 2 DVD-uri oferite de Pro Video Obiecte promoţionale The Ugly Truth Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 Obiecte promoţionale Inglourious Basterds 4 cărţi oferite de Editura Leda 5 cărţi oferite de Editura Tritonic 4 cărţi oferite de Editura RAO 5 cărţi oferite de Editura Allfa Iar la opt dintre ele raspunsul corect este cel din mijloc. Bine, daca iti face placere sa ma contrazici, o putem tine asa pana dimineata... (:| |
ce din "mai numara o data cand ajungi la 20" ti se parea ca te contrazice? :D
|
asa da!
vad ca in ultimele doua zile ati mai echilibrat situatia, la concursurile noi, care nu mai au ca raspuns corect pe cel din mijloc ;) oricum, nu era un repros propriu-zis ce am semnalat eu acum o saptamana, mai mult o gluma... :P
|
intr-adevar, ne-am hotarat ca de acum inainte raspunsul corect sa fie INTOTDEAUNA al treilea ;)
|
:))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:10. |