Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Mister Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94969)

Cinemania 23 Feb 2009 20:38

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:

De ce te impotrivesti sortii? :)

da...cred ca pierd din start...Fate is a Woman! :D

Led-Ze-Pencil 23 Feb 2009 20:44

Originally Posted by Pauline Kael:

10.Pitbull -1

ay ay ay!

esti mereu o surpriza, pauline.

Pauline Kael 24 Feb 2009 15:34

Adevarul e ca Pitbull n-ar trebui sa ia punctul ala pt ca nu are timp sa participe. :lol:Si cum e si moderator si refuza orice cooperare (macar de amuzament) mi se pare aiurea sa aiba cele mai multe voturi. :P

Led-Ze-Pencil 24 Feb 2009 15:42

pai daca ai pune cap la cap toate literele pe care le-a scris pitbull pe forumul asta cred ca ajungi pana in kiribati.

Pauline Kael 24 Feb 2009 15:45

N-are face. :lol:
Tineret,mandria tarii.E concurs de Mister,nu de scriituri ,pe forum sau nu.Dar,il poti vota si tu.Oh captain,your captain...

Led-Ze-Pencil 24 Feb 2009 15:49

eu mi-am consumat votul asupra mea, ca sa va incurajez sa continuati (dar canci!) cine a dat al doilea vot e un mister.
mister cinemagia.

Pauline Kael 01 Mar 2009 11:36

And the winner it is...Halebardul zis Led ZePencil. (*) (*) (*) (*) (*) (*) :alien: :P

halebardul 01 Mar 2009 11:49

No.

Mister Cinemagia va fi numit de cea aleasa Miss Cinemagia.

EgOisM 01 Mar 2009 11:54

poi da...Pauline este miss cinemagia..ce sa o dam la intors..Pauline merita pentru ca este mereu omni prezenta,populara,comica,frumoasa,spirit de echipa,inteligenta..si l-a ales pe mister...Halebardul :love: Pauline&Halebardul=miss&mister Cinemagia:love:

Pauline Kael 01 Mar 2009 12:06

Nu,nu ,nu intelegeti gresit.Eu nu am placeri de mariri si orgolii marunte.Sunt obositoare,asa-i.Dar n-am vrut sa par ca iau locul eu juriului,format din Gloria si toate gagicile active de pe forum.
Fiecare gagica trebuie sa aleaga un Mister!!!Eu il vreau pe Led Ze Pencil,poate revine la numele lui,marca inregistrata,pentru ca a participat la probe,ca sa dea un exemplu,si nimeni nu l-a urmat.
Egoism sa fie miss,pentru ca am zis de ce la topicul cu missuri de visuri. :love: Alta mai potrivita nu-i,numai una,ca-n poezia lui Cosbuc-ul,The Cosbuc.
Dar daca Egoism vrea de exemplu un Mister mai potrivit dpdv fizic si al varstei recomand cu caldura Se7en,Cinemania,EFloares.etcRestul nu prea stiu cati ani au si cum arata.Acestia au si pozele puse pe aici,sunt binecrescuti,arata bine,destepti,tineri si nelinistiti....That's enough(Cash Johnny)

halebardul 01 Mar 2009 12:20

da, eu zic sa si-l aleaga Miss pe cel care-i place.
din partea mea poate sa fie si propriul ei prieten, sa mearga cu el la film etc. (orice numai sa nu fiu eu :) ca am obligatii si nu-s tinerel)

Proletar 01 Mar 2009 12:24

degeaba l-am pus pe redford in avatar.
mesajul subliminal n-a functionat 8)

Pauline Kael 01 Mar 2009 12:28

:lol: Redford la tine in avatar nu se vede.Eu am zis ca e unul mai grasut,Philip Seymour Hoffman,ca e tot blond.
Ador blonzii... :oops: :oops: :oops: :love: :love: :love:

europe_east 01 Mar 2009 16:19

Originally Posted by Proletar:

redford?? arata ca un tovaras... eu am zis ca-i din 12:08 East of Bucharest :D

redmen 01 Mar 2009 23:17

If it makes you feel better ... eu (Newman) l`am recunoscut pe vechiul meu prieten Redford :)

Floydman 02 Mar 2009 00:10

:shock:

Pauline Kael 02 Mar 2009 10:10

Originally Posted by Floydman:

:shock:

:lol: :lol: :lol:

illotempore2002 02 Mar 2009 12:42

Pitbull, ce ai facut sa meriti nota 1?

Ia uite ce popular esti! Conduci detasat toata oastea masculilor de pe aici!
Nu mai au astia tineri loc de tine!

:D

Te astepot cu tarotul ala pe la mine?

corinka 02 Mar 2009 16:04

Originally Posted by Proletar:

Ala-i Redford?! Arata mai degraba a Woody Allen, vopsit blond si cu alta frizura. :lol:

StefanDo 02 Mar 2009 16:26

si cu vreo 15 kile mai gras :)

All times are GMT +2. The time now is 18:35.