![]() |
Originally Posted by Gloria:
Nu voi reusi sa aduc o camera profesionala...dar aduc una mai micuta, care filmeaza bine, oricum. |
Originally Posted by bre:
ne multumim cu Pauline..daca are curajul sa vina, desigur... :D |
Bre, dar nicio aniversare nu incepe in prima parte a zilei; hai cu noi de la 11.30, vezi filmul, stai cu noi macar o ora, si pe la un 14 o poti lua taras grapis spre aniversare (taras grapis pentru ca n-o sa te dai dusa de la forumeeting). Si asa Pauline e motivata o data in plus sa vina.
|
Eu trebuie sa ma scuz sportiv ca nu mai pot veni.
Voi fi plecat din bucuresti, si nu la pescuit. Va doresc fir intins! |
Of, of, of...
|
Originally Posted by Gloria:
|
hm..e posibil sa nu mai ajung azi, dar va doresc distractie placuta in caz...
|
Eu vin, adica... acum plec de acasa (Ploiesti). :D
|
Dar te-a marcat forummeetingul asta nu gluma, bogdane.
|
cine s-a mai prezentat?
|
eu, intarziat voit. (de fapt nu intarziasem ca nu incepuse filmul)
Am plecat dupa film (treaba la servici) deci nu stiu cine a venit fara sa anunte! |
Originally Posted by Cinemania:
Nici urma de Floydman, Illotempore, Pauline. |
Ceva poze? :)
|
Pana maine dimineata va fi gata un filmulet in care avem si un mini-interviu cu Ioana Flora. :)
|
ªi unde o sã-l afiºezi?Pe CineMagia?Pe youtube?La tine pe blog?
|
Il pun pe blog din cauza faptului ca Ioana Flora a mentionat faptul ca vrea ca interviul sa ramana mai mult pentru noi...iar la traficul pe care il am pe blog...
O sa postez linkul imediat ce l-am urcat...acum ma chinui sa-i fac o compresie buna...ca are 20 de minute. |
Cam pe cât termini cu el(de pus mã refer)?
|
Acum a terminat compresia...e una foarte proasta, ma tem ca va trebui sa-l las sa faca inca o compresie, ma culc, iar cand ma trezesc de dimineata sa-l pun pe site.
Pana la urma cred ca il impart in 3 clipuri...sa fie calitatea un pic mai buna. Imi pare rau ca nu-l poti vedea acum. Anyway, nici maine nu e tarziu. :) |
Bine,atunci mã culc ºi eu.Noapte bunã.
|
Imi cer scuze pentru sunet, nu am avut un microfon la mine, decat cel al camerei video.
Well...vizionare placuta! http://floares.blogspot.com/2009_01_25_archive.html |
All times are GMT +2. The time now is 18:03. |