![]() |
Am avut filmare toata dupa-amiaza. Imi pare rau ca nu am putut veni.
Eh, next time. :love: |
Gata deja ? Credeam ca stati pan` tarziu in noapte.
|
Eh, lasa ca nici Noaptea Devoratorilor de Publicitate nu tine chiar toata noaptea, cel putin nu in Ploiesti. :hmm:
|
cred ca r se referea la forumeeting ;)
|
Nici "Noaptea mortilor vii" nu tine toata noaptea dar e foarte mistoaca :lol:
|
no,
ati ramas muti dupa 'nunta muta' ? |
:D
or fi baut si sunt muti de betzi :D |
Pe bune!
Am ajuns acasä, am picat în pat (pe la vreo 19:30), si nu m-am mai trezit pân-la patru jumate-n zori de zi. |
Originally Posted by Pitbull:
zi, m-ai asteptat la cimitir? (mama cum e intrebarea asta) sper sa ma ierti dar am ajuns acasa la 7 dimineata :( |
Ti-am primit SMS-ul în metrou, între Unirii si Tineretului.
Atunci am sunat-o pe Mafalda s-o întreb dacä mäcar ea vine - si era în vagonul de aläturi. Cum probabil eu o sä mä duc înaintea ta (doar dacä nu cumva ai în plan ceva accidente, sinucideri, leucemii sau alte prematuritäti), îti promit s-am sä te astept la cimitir - cu flori! |
Mii de scuze Gloriei,dar a intervenit ceva: probleme grave de familie,sanatate,desi eram ca si venita in Bucuresti.Poate altadata cu placere,daca admina e la fel de draguta si aceeasi,relatiile in general pe forum nefiind f calduroase(intre useri).
Ooooooook,cum a fost,unde sunt pozele? Daca nu aratati,nu va credem..daca puneti poze ,pun si eu,proaspete,sa "ne vedem" asa... PS: Led-ze-Pencil,semeni bine de tot cu Pitbull :lol: |
Originally Posted by Pauline Kael:
Multumesc, pauline, e un compliment. Oi fi o clona a lui si voi fi dat afara. |
Eu pun pozele, dar sa-si dea acordul toata lumea.
S-au lua si niste interviuri despre Nunta muta; au vorbit, in ordine, Egon, Cinemania, Mafalda, Se7en. La montaj, insa, nu stiu daca se va pastra ordinea. Daca iese bine materialul, il postam online, pe Cinemagia. Cat priveste pozele, e toata lumea (fotografiata)de acord sa le postam aici, pe forum? |
Eu sunt pentru.
Cine e împotrivä? Abtineri, tovaräsi? |
Eu sunt pentru :D!
Apropo,veniti repede cu cronica filmului,ca am vazut azi prezentarea lui la TV si sincer nu prea ma tenteaza. |
dar se exista de ore bune
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17243 |
Ahh...eu o cautam la acum pe ecrane
|
Post Forumeeting!
A fost super, mai vreau! :) |
Originally Posted by Pitbull:
pentru |
Originally Posted by Gloria:
De acord sa postam pe forum! |
All times are GMT +2. The time now is 13:02. |