![]() |
Originally Posted by ratatouille:
Dresurile ti le-as da, Da's de firma zau asa. Nu-i mai bine sa iti strecuri Printre versuri pana miercuri Harul tau de scriitor... Vad femeile si mor :love: |
Originally Posted by Pitbull:
In interior-dup'cum socoti Se afla colorati chiloti. Oh,masculinitate,numele tau e insolenta! Am innebunit cu totii-o dam in adolescenta :love: |
Insidios si pe furis,
Trecând de orice învelis, Eu interiorul zis si miez Voiam adânc sä-l explorez. Nivelul säu cel mai profund, Intim doream sä îl pätrund; Cel inefabil, absolut, Visam cu patos sä îl... cunosc. :oops: |
Mai bine-ati face alte rime
Cu-asa "explicitati" nu tine. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Sã înþelegem , Pauline Cã de s-or face alte rime, P-ãl' de le-o face cel mai bine Îl premiezi cum se cuvine ? Fãr’ sã te superi rãu pe mine, Îþi spun ideea care-mi vine: M-apuc ºi caut alte rime Cu gîndul doar cã ...poate þine ! |
Originally Posted by nibo:
Iaca, draga Pauline Pun si eu o strofa din in. Daca nu-i prea mare coada Vreau si eu sa-ti vad.. cada! |
Originally Posted by nibo:
Sigur ca tine,ai cu ce, Pe tine te iubesc rimele Si te iubeste femeile :) |
Originally Posted by films4all:
Fac o poza si cu baia Cu chiuveta,..ce-o fi aia! :P :) |
Ratatouille,ce-ai mai gatit?
Ce desert ne-ai pregatit? O placinta cu ravase.. Epigrame cu..cravase. |
pauline, nika n-am gatit si ma lupt cu supararea... frigiderul s-a golit bashca imi lipseste sarea... |
'Aide, frate Ratatouille,
Sobolane culinar, Ia mäcar un gât de pui Si preparä-l cu märar! |
Cu'n marar? E mult prea fin
Iar s'oftica Pauline Ia sa vedem ce-avem prin casa, Frigider si pe terasa. Poate-o tzara de chiftele Inmuiate cu cafele Ca chiftelele nu-s rele Daca bei si-un vin cu ele Iar un sobolan mai fintutz cam nu-i P-asta lume ca Ratatouille |
Originally Posted by Se7en:
Ratatouille, e jmecher mare! Sper ca bun simt are S-o ajute la gatit Deci Ratatouille, esti cam prajit, |
Originally Posted by ratatouille:
Frigideru-ti este plin, Plin cu ..inspiratie, Hai mai"gateste " putin, De sare-i..inflatie :) |
Originally Posted by Se7en:
Nu-i afrodisiac-un pic? Cu marar,cu patrunjel, Maioneza,sparanghel... |
Originally Posted by films4all:
Alta-i acum smecheria: Gateste..Cinemania! Cam sufar de" gourmand-ism" (Sau "gourmet" e foarte chic), Noroc de metabolism, Nu ma-ngras,chiar nici un un pic! Morala: Pofta de mancare este direct proportionala cu pofta de ...sex. |
daca este chiar asa cum zici tu cu tot elanul, nu-mi ajunge pe-o masea ce produce baraganul... |
hai ca sed si eu la masa
daca cei de-aici ma lasa fiindca m-am cam plictisit de muncit si de...gandit si mi-e pofta de-o friptura dintr-un porc de stirpe pura dintr-un pui de tara gras in tigaie bine tras dintr-un peste fermecat din oceanul inghetat dintr-o vaca fragezica sau din pupaza lui nica si acum schimband macazul hai sa nu mai ardem prazul sa vorbim si noi ceva mai interesant ...asea... cum vorbeste nenea guta despre bani si despre...nemurirea sufletului despre toti dusmanii nostrii care ne urasc ca prostii despre dragostele mele despre multele lovele as da zile de la mine pentru toti pentru pauline si-acum ridicati din umar caci urmeaza...fara numaaaaaaaaar... |
Originally Posted by bre:
ia nu mai lungi pelteaua, nu fa pipi lung, mai nene, si scurteaza poezeaua: rubrica e de catrene! |
All times are GMT +2. The time now is 16:50. |