![]() |
cert este ca vorbim de un sistem care nu avantajeaza scenaristii.
punctele de la "calitatea producatorului" sunt decisive. |
Originally Posted by Proletar:
Inteleg. Si.. in ce mod se acorda punctajul de un regizor are 0 si altul 16.00, conteaza gradul festivalului la care a participat... sau cum se ajunge pana la 16.00 ? Iar in cazul producatorului se merge pe aceasi idee? |
Cei cu credit alocat 0 sunt ca si cum n-au luat. Adica au luat dar vor primi 0 lei 0 bani :)
Casele respective si-au facut baremul de credit (aproape 2 mil ron) cu alte proiecte din aceeasi sesiune si gata. In plus, n-au voie mai mult de doi castigatori la fiecare sectiune, pt fiecare casa de productie. eu asa am auzit. |
Da.. nu ne spune ce stim. Spune-ne ce nu stim :)
Welcome to cinemagia! |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
pai n-ar putea ca locul acelor proiecte sa fie luat de cei aflati primii sub linie? :) ca la admitere... |
Originally Posted by films4all:
daca as sti ce stiti as spune ce nu stiti. Daca oi sti. :) nu stiu de ce n-au urcat cei de sub linie. Banii oricum s-au terminat la linia aia, deci ce ar primi urmatorii? sa vedem daca apar contestatii si cum se rezolva. PS. Mersi de urarea de bun venit! |
Päi acum, cu patru ani si aproape opt luni întârziere? :?
|
ce parere ai de oful meu: scenarii proaste, ridicate de "calitatea producatorului"?
e intemeiat? |
Eu as zice cä da.
Dar despre rezultate încä nu mä pronunt, n-am apucat sä le examinez prea atent. |
Originally Posted by Proletar:
Cred ca daca ai un scenariu bun il duci la o casa de productie cu punctaj mare si gata. Si aia mari au nevoie de marfa buna - in ideea ca lucrurile sunt pe bune la concurs. Daca esti cu un producator debutant, e mai nasol. Iti inteleg oful. (patru ani, 3 saptamani si ceva am stat si v-am citit cu placere. nu stiu ce m-a apucat acum sa scriu, n-am nici o scuza :) ) |
(Atunci n-ai nici o scuzä nici ca sä te opresti! Keep on with the good work! :) )
...A, si: Welcome to CineMagia! |
pentru Sergiu Puiu, cand va veni pe aici....
Radu Muntean a fost corect, dovada ca Sagafilm n-a luat nimic. |
Originally Posted by Pitbull:
Multumesc, multumesc. S-ar putea totusi sa ma opresc, nu pot sa promit. E adevarat, fara nici o scuza. Scuze! :) |
Ma bucur ca a castigat Cristi Puiu si Porumboiu!
Ma intristeaza faptul ca s-au strecurat printre castigatori si doua nulitati: Saizescu si Cristina Nichitus! Sa inteleg ca CNC-ul va finanta iar doua filme proaste si va arunca 20 si ceva de miliarde pe apa Dambovitei? |
Nu-i mai intereseaza banii pastia. Noi sa fim sanatosi. :hmm: :sleep:
|
Daca tot e sa cheltuim niste bani sa-i cheltuim pe filme bune nu pe filme proaste!
|
Poporul mult graieste
Dar degeaba se vorbeste! Mai bine incercam sa screim mult, bine si sa le luam locul alora care n-au ce cauta in comisiile CNC-iste. Ca tot suntem mai buni. |
Astia n-or sa dispara din comisiile CNC decat daca dispar biologic!
Dar ce te faci daca le iau locul altii tot ca ei? :happy: |
:lol: Buna intrebare.
Incerc sa nu ma gandesc la raspuns :shock: |
Daca ai sti cat ma framanta asta!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |