![]() |
nu ma istetzule.....
mai citeste odata.... si eu ma prinsesem ca zici special ceva total ilogic (sunt deci nu sunt) :D |
Nu sunt istetz.
Sunt şugubătz. |
Asa de mult s`a vorbit astazi pe acest topic aiurea ? Chiar nu aveti ce face.
|
Ba avem ce face, dar eu o vreau pe Dragomara.
Pe forum, nu altundeva! |
Cum s-o bannati? Si noi ce ne facem? Ea vorbeste frumos, chiar daca pe alaturi.
Mai bine bannati-ma pe mine. Iar voturile de acum se aduna la cele de anul trecut? Si de ce se vad numai cei care au votat NU? Si in general: ce v-a venit? |
Sa fie banata definitiv!
|
boborul a notat ca NU.
ce va e neclar? iar pt cei care intra foarte foarte rar pe forum, cu atat mai ptuni nu pricep de ce ii deranjeaza Drago. ce zici, surfertacut? |
O sa intru mai des pe forum.
|
Boborul a votat cu Iliescu
|
au botat si cei fara boletin?
|
Nu conteazä cine voteazä.
Conteazä cine BOTEAZA! (Barul Electoral Central) |
Originally Posted by Pitbull:
ohh, da... şi-am cumpărat ultimele 2 sticle de spumant Prahova Valley, şi cum el are febră, nu am cu cine să beau, başca a început să nu-mi mai placă vinu'. :-S |
e bun Prahova Valley dar iti recomand Rhein Brut Imperial-ul, e much better si e facut tot la Hallewood / Azuga.
ai 3 sortimente, Brut ( evident, sec), Roze si inca unul pe care nu l-am baut, si nu stiu cum e numele. zi=-mi daca ti-a placut. ultima data cand am baut o sticla a fost undeva pe la ora 12, in mijlocul zilei B-) |
Ce =)) cum discutati voi in tihna despre vinuri, la topicul Banarea lui Dragomara.
e asa, ca ultima tigara langa esafod? |
Cred ca orice ar spune Dragomara aici, ea este oricum ontopic. :D
|
Originally Posted by illotempore2002:
îmi place spumantul brut. (prietenii mei spun că numai adevăraţii cunoscători (LOL) preferă vinul sec. în ceea ce mă priveşte de vină sunt numai prietenii mei tătari! da, da, da... musulmanii care cică nu beau! :)) |
dragomara, te bannez!
|
da' ar putea sa se cheme Imbatarea lui Dragomara.
(da de ce "lui" si nu "Dragomarei"? de la poza cu mustata? :D ) |
Originally Posted by StefanDo:
|
deci: Rhein Brut Imperial rulz! si da, evident ca sec!
vinurile dulci sunt pt frustratii care au lipsuri de zaharuri in sange si care facand crize de isterie, au nevoie de zahar sa se linisteasca.>:) |
All times are GMT +2. The time now is 03:23. |