![]() |
Mai conteaza cu adevarat ce crede unu si altu de Maria Dinulescu?! Eu nu cred! Fiecare avem dreptul sa ne placa sau sa ne displaca un film, un personaj, un actor.
Si daca este un topic special pentru Dinulescu atunci ei ii merge bine! Pentru ca orice actor vrea sa aiba scena lui, indiferent ca e aclamat sau nu. Asa ca Dinulescu sa traiasca si la cat mai multe filme in continuare! Timpul va decide daca ea merita sau nu aplauzele. |
pina se racoreste lumea,
noi putem vedea ultimul clip depeche mode, in care joaca maria dinulesscu: peace |
|
ati vazut?
in cateva cadre din clip apare faianta aia bleu din 432 :) chiar si privitul in oglinda face trimitere la film... |
normal k am remarcat
crek baia aia a devenit muzeu, se filmeaza 'in baia din 432' :)) |
deci ca actrita de videoclipuri este perfecta. m-a convins, ce sa mai. chiar m-a impresionat. videoclipul e bestial. really. tre sa recunosc.
|
mie imi place mai mult cand se joaca pe ea. tufa/fufa parca-asa. (desi nu o consider nici tufa nici fufa). postura asta dramatica de soldat ranit mi se pare prea "jucata", "cautata". in fine, sper sa nu fiu data in judecata de als :-SS
|
:D
bun comment. |
Titlul topicului este Va place Maria Dinulescu? Deci intrebarea nu era daca este buna sau nu. :) Asa ca nu are rost sa facem atata tam-tam pe tema asta. Totusi, locul Mariei nu este la Staruri? O revendic! :)
|
corinka, spune-mi si mie cand s-a tinut cont permanent de titlul topicului?
in topicul cu cei mai antipatici useri se vorbeste despre ochelari 3d :)) si mi se pare foarte fun ce naiba, nu suntem la armata aici! |
Incercam si eu sa fiu impaciuitoare. Pana la urma eu am fost cea care a aruncat "momeala" din care s-a iscat cearta, eu fiind cea care a "scos topicul de la naftalina".
Pit, ALS, Stefan, n-o mutati pe Maria la Staruri? Sau credeti ca nu merita?! |
Ba meritä - ia hai!
|
@ klein: eu recunosc k sint procesoman - mai mult: imi indemn toti amicii & cunostintele sa faca la fel k mine ;)
(am cistigat procesul cu o mizerie de publicatie care-mi publicase & photoshoppase niste poze, pe urma am incercat s-o conving pe raduleask sa-l dea in judecata pe debilul ala care i-a traficat imaginea din campania anti-fumat - da ea, inima generoasa, n-a facut-o... :( ) ieri tocmai am aflat o kestie geniala: un tip (mai procesoman k mine) care intrase in cartea recordurilor din ac motiv a... dat in judecata cartea recordurilor!!! as vrea sa fiu k el :"> |
Mie mi se pare o tipa f frumoasa si o actrita buna. "Taranca arsa de soare, venita in Bucuresti"? no way. Citind atatea mizerii despre "pilele" ei, ma astept sa aud curand ca s-a culcat cu X sau Y pt vreun rol :-&
In videoclipul DM nu-mi place; rolul de tipa dura nu o prinde, seamana cu un caniche care incearca sa fie agresiv. |
deci acum sunteti 3 care o placeti :))
cu cine s-a culcat e irelevant. evaluam doar prestatia pe ecran deocamdata, singurul film in care a jucat bine este acest videoclip :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
=)) Asta e mai tare decat cel care se credea presedintele lumii si avea pretentii salariale! On-topic: ALS, vroiai sa ii trimiti Mariei un link la topicul acesta. Poate o convingi [daca vrei] sa vina si ea pe forum... Ar fi o prezenta interesanta. |
ca veni vorba de videoclipul lu' depeche, nu vi se pare ca faianta din baie seamana cu o faianta dintr-o baie palmdorizata?
|
Originally Posted by StefanDo:
citeste pe pagina anterioara :) |
ah :D
|
cristi nemescu, dzeu sa-l ierte, era un tip f fin & f inteligent; daca EL a vz in maria un star sau, in orice caz, o actrita buna - pe lga o muza & o partenera egala de discutii -, she shd be good enough for anyone!
... well, not just 'anyone': unii nu vor recunoaste valoarea cuiva nici dk primeste nobelul, palme d'or-ul, oscarul, cesarul, bafta, goya & ce s-o mai gasi ;) |
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |