![]() |
Multumesc frumos . Romero e tare :)
|
Originally Posted by Mikala:
se refera la filmul The Wizard of Gore |
Stiam eu ceva :)) cu the wizard dar nu eram sigura :)
|
Eu l-am recunoscut dupa coperta in Juno.Uite ca mi-ati adus aminte de Non si deve profanare il sonno dei morti al lui Jorge Grau,mi-a placut mult.
|
Am auzit de el
|
....
Hai sa bag si eu un top10 :
10.30 days of night ( mi s-a parut destul de bunicel ) 9.Night of the living dead ( cel din 1968 , cand l-am vazut prima oara cred ca aveam 7 ani ... super ) 8.The blair witch project ( am trait filmul .... probabil din cauza asta mi-a placut destul de mult ) 7.The Uninvited ( deznodamantul m-a lasat cu gura cascata ) 6.Drag me to hell ( mi-a placut in special scena cu satirul .... dansul acela caracteristic ) 5.Constantine ( nu a fost un horror pp-zis .... dar actiunea si rolul perfect jucat de K.R. m-a impresionat ) 4.Mirrors ( idee foarte buna .... iar sunetul isi face datoria ) 3.The grudge ( ciudat .... dar aici pun accentul pe cel american .... a avut cateva faze de era sa-mi stea inima ) 2.Seria Alien ( nu pot sa fac o departajare intre acestea .... toate mi s-au parut foarte bune ) 1.The exorcism of Emily Rose ( unul din filmele mele preferate .... m-a impresionat prin faptul ca a fost inspirat dintr-un caz real ) __________________ ....Just medicate ! |
am si eu un top...
1. The exorcism of Emily Rose - m-a marcat si cel putin o luna mi-a fost frica sa ma uit seara la ceas daca ma treazeam :)) 2. Saw 2 - cred ca e cel mai bun 3. Resident Evil (toate 3) 4. Masacrul din Texas (remake) 5. IT -god ce m-a speriat clovnul ala de atunci imi este frica de ei =)) 6. The Last House On The Left - nu chiar asa horror dar cred ca e cel mai bun film de anul asta 7. Drag Me To Hell 8. Alien 1 9. Evil Dead 1 10. Masacrul din Texas (originalul) P.S: Filme vechi nu prea am vazut. Ceva recomandari? :D |
Nu sunt un mare fan al genului, dar incerc si eu un top sa vad ce iese...
1. A tale of two sisters (pentru gusturile mele e primul fara nici un dubiu) 2. Shutter 3. The Exorcist 4. Aliens 5. Dawn of the dead 6. Alien 7. The Shining 8. 28 Days Later 9. Night of the living dead 10. Jacob's Ladder Cam asta a iesit. Ca sa nu existe dubii asupra anumitor titluri, fiecare e varianta originala. The silence of the lambs si Shaun of the dead ar fi undeva printre primele locuri, dar desi teoretic fac parte din gen mi-e cam greu sa le vad ca filme horror. Primul il vad mai mult ca un thriller, iar al doilea ca o comedie. Planuiesc sa vad The Host si Audition in curand... |
1.Shutter - 2004(Thailanda)
2.Yomigaeri - 2002(Japonia) 3.Alone - 2007(Thailanda) 4.The Others - 2001(Franta) 5.Calvaire - 2004(Franta) 6.Mirrors - 2008(SUA) 7.Drag Me To Hell - 2009(SUA) - comentati cat doriti,dar filmul asta este surprinzator de bun 8.Creep - 2004(UK) 9.Cabin Fever - 2002(SUA) 10.Darkness Falls - 2003(SUA) |
Originally Posted by Disciple:
Pot sa intreb cum e Cabin Fever ? |
numa' bun de pus pe rana :D
ti-l recomand calduros |
Brutal,interesant desi povestea pare in prima faza rasuflata si datator de senzatii reci pe sira spinarii...;)
Te-am convins? |
Disciple minte...nu e deloc brutal
|
Lasa ca tu te-ai dus imediat cu gandul la BDM(brutal death metal)..."Brutalul" pe care l-am folosit eu este de alta natura...pe care numai eu o inteleg.:))
|
cautai cumva bloody disgusting ? :D
|
M-ati convins :) trebuie sa-l vad :)
|
My top 10 horror series and movies
10.28 days later(si 28 monts later)
9.Psycho(toate fimele) 8.Hellraiser(tooooooate filmele) 7.Silence of the lambs 6.Saw(toate filmele) 5.Child's play(toate fimele) 4.Texas chainsaw massacre(toate filmele) 3.A nightmare on Elm street(toate filmele) 2.Friday the 13th(toate filmele) 1.Halloween(toate filmele) >:) |
....
Un top bine inchegat ... numai cu serii ce nu-si merita locul in sectiunea horror : Child's play ? .... oh come on !
|
care e problema cu Child's Play ?
Cel putin primul, regizat de Holland, e de top. |
....
Nu suport seria respectiva .... fiind un fan infocat al filmelor horror , pot spune cu mana pe inima ca : "Papusa ucigasa" ( asa cum a fost tradus pentru prima data titlul filmului in Romania ) nu se poate incadra intr-un top al genului horror !
|
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |