![]() |
o basina de film care vrea sa spuna multe dar de fapt nu spune nimic punct
|
Neinteresant.
|
Am sters un post al lui 4Hero, care primeste un avertisment. Data viitoare, bannare 3 zile. 4Hero, pentru declaratiile urofilice poti folosi intotdeauna mesajele private (nu te mira daca nu primesti niciun raspuns de la Carmine, este bannat pana luni ;) ). Tschuss!
|
leo, daca te intereseaza atit de mult "respiratiile" de ce nu te-ai facut medic de plamini frate ? :lol:
|
Originally Posted by preda penser:
e trist ca un esec trebuie insotit cu tot felul de sarcasme ieftine! ca si cind un ''ba p-a ma-tii'' ar rezolva situatia... si la Sibiu am auzit ca domnul Preda ar fi un tip destept... or' din toate interventiile unora care ii poarta insemnele nominale reiese cu totul altceva. iar toate aste iesiri de pe forum stau frumos linga replica domnului regizor din finalul proiectiei initiale de la TIFF (manifestarea bucuriei legate de faptul ca toata lumea i-a inteles filmul si nu sint intrebari :D - ce sa mai intrebi in fata Ingerului? intr-adevar era necesar unul, pentru a pazi proiectul de iesirile megalomane ale autorului... insa, no... probabil ca pe parcurs ingerul s-a speriat si a spalat putina!) |
As spune cä Leo are dreptate în fond, dar a gresit metafora.
Filmul nu e astmatic, nu se sufocä (precum "Si totul era nimic", de exemplu). Dimpotrivä, are o respiratie foarte amplä - ceea ce-i bine. Ceea ce-i räu, e cä nimeni nu poate träi numai cu aer - nici chiar un film. Are nevoie si de elemente mult mai substantiale.
Originally Posted by La începutul acestui mesaj, Pitbull:
Cum nu spun nici cä "A fost sau n-a fost" e un film inteligent, cä nu-s psihiatru (medic de cap). Si nici cä "Azucena" e un cäcat de film, cä nu-s gastro-enterolog (medic de burtä si cur). Nici cä "Moartea domnului Läzärescu" e fäcut din adâncul inimii, cä nu-s cardiolog. Sau cä "Ticälosii" e fäcut cu picioarele - ce, 's ortoped? Cä "15", cam pute? Poate dac-as fi orelist. Geneza lui "E pericoloso sporgersi"... ete na, oi fi genetician? Ie-te-te, dom'le, nimic nu mai putem spune despre filme, cä ne ia ästia si ne bagä musai la medicinä! :? |
Originally Posted by Pitbull:
ASTM s.n. v. astmä ASTMA s.f. Boalä care se manifestä prin greutate în evacuarea aerului din plämâni si prin nevoia imperioasä de aer. [Var.: astm s.n.] - Din fr. asthme, lat. asthma. D.E.X. 1976 Deci, nu-s bou. :sleep: * * * Da' nu de-asta am revenit în topic, ci de-asta: http://agenda.liternet.ro/articol/58...l-necesar.html |
cred o sa fie pe gustul lui gh. preda aceasta cronica. e cam ceea ce astepta.
|
In sens bun, sau räu?
|
intr-un fel, in bine.Cum preda se asteapta ca filmul sa nu placa, o cronica asa metodica si rece ca a lui G, ar fi pe placul lui. adica, analiza lui g (daca stau bine si ma gandesc si a ta) atenueaza impresia neplacuta de estetism gratuit.
|
... iar asta e cronik mea (si nu, nu cre k o sa-i plak :P ):
http://agenda.liternet.ro/articol/58...l-necesar.html |
Iar l-ai fäcut astmatic... :shock:
Iar o sä te facä ftiziolog... :x Bäi, da' si noi - Iulia, Gorzo, tu, je... :huh: :( :o :(( Lasä, Gicutä, asa e lumea, rea. Nu pune la suflet. Lasä. :sleep: |
alex leo s. e un intelectual rafinat care coboara din cind in cind in tzopeala...
s-o fi nascut la tzara sau la oras ? ca dupa discurs pare un profesoras de urziceni... |
|
domne, nu mai poti sa faci un paradox, o gluma ceva, ca le si scufundatzi in cultura :lol:
|
And this is bad...? :? :oops:
|
1 poate-mi spui si mie unde intervine 'tzopeala'? k probabil avem definitii diferite ale ac termen... 2 nu stiu cum suna discursu unui 'profesorah' (d orash, sper... adik: urziceni e orash?? k n-am pus niciodata picioru acolo...), dar pot sa t asigur - cu buletinu in mina - k m-am nascut in bucuresti, sectoru 1 (p str aurel vlaicu, mai precis)... altcva? |
Pe Aiurel Vlaicu? La ce numär, cä la 136-138 stätea Horia, cel mai bun prieten al meu!
|
ah, nu mai stiu... e un bloculetz kiar p coltz cu str justinian!
|
O stiu, pe-acolo mergeam cu Horia sä luäm troleibuzul de pe Tunari, sä mergem la maicä-sa, pictorita, în Colentina. Da' ce, nu i-ai cunoscut pe alde Horia Zugrävescu, Marcel Katz, Räzvan Olosu-Ittu, Mihai Läptoiu...?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:23. |