![]() |
Da, am fost la înmormântarea lui. Eram prieteni, iar Mache, Dumnezeu sä-l ierte, era nu numai un excelent actor de teatru (pe film, mai inabil), dar si un om extraordinar, de caracter, cu mult bun-simt, sufletist... Ce film ai väzut, "Fata morgana", sau "Mult mai de pret e iubirea"?
|
Originally Posted by Pitbull:
"Mult mai de pret e iubirea", cu Rodica Negrea partenera. |
Originally Posted by keepwalking:
|
Da, sotia lui din viatä... Drägut film, desi dezlânat (asa era Marcoci, unele secvente îi ieseau bine, dar nu reusea sä articuleze cinematografic o poveste). Cel mai mult mi-a pläcut secventa cu Poldi în rolul sectantei, si finalul cu sampania la cämin.
|
Mi-a placut secventa cu Rodica Negrea in fata unei cabine telefonice, ezitand sa o sune pe maica-sa, repetand frazele ce urma sa i le spuna si intrand in cate o cabina telefonica. La sfarsit, aparatul ne arata de sus vreo 30 de cabine telefonice adunate laolalta :)
|
treziti-va copiii fara traume ale comunismului sa vedem frumusetea din penibilitatea filmului romanesc...
sa apreciem prostia cenzura si pupincurismul pe care il reclama ei... sa contemplam falsitatea si frumusetea minciunii comuniste... scotind din toate trecutul si vazindu-le ca pe biuterii fara timp si spatiu ca pe filmele din zimbabue sau vietnam... noul succes al filmelor de duzina romanesti sta in miinile voastre obisnuite cu tastatura de mobil nu a lor batatorite de sacose gaole tinute in mina zeci de ore la cozi cenusii... cind o sa va uitati la "a bout de soufle" in contextul politic al frantei... si al opiniilor politice ale lui godard atinci sa judecati astfel si pe ale noastre... comunismul s-a terminat asa ca hai sa le vedem ca pe niste filme libere... sa fim manelistii cinefiliei romanesti.... power to the Romanian Pre '89 movies... |
Au. :((
|
inainte de 89 macar filmele aveau sunet bun subiect bun si actori si regizori buni(nu ca filme cu lesbiene)
|
Originally Posted by Pui:
:lol: simplist spus, pe alocuri eronat...dar mi-a placut emanatia semi-intelectuala.. |
eshti pe ciclu sau c?
|
Originally Posted by Pui:
o mentalitate cu adevarat progresista..esti la andropauza sau c? te ia cu buferi? exprima-te civilizat, nu faceam decat sa rad de un comentariu al tau trantit fara nici o logica...nu generaliza sustinand ca e reprezentativ "legaturi bolnavicioase" pentru tot cinema-ul romanesc contemporan, fiindca atunci esti precum musca la arat...pe din-afara adica...si dupa cum mentionezi in alt topic, catalogand "cum mi-am petrecut.." drept jegos, filmele pe care le ridici tu in slavi, acum, nu numai ca tratau despre acelasi subiect precum filmul lui mungiu, dar proveneau de la creatori incasetati in acea mentalitate..iti lipsesti un fir logic in preferintele si acuzele tale.. |
prin urmare raspunsul este da
|
Lol. :lol:
Asta-i exact ca aia din bancul cu "ie adievarat cä tavarishu' Ivan Ivanovici a primit o Volgä de Cräciun"? Da, ie adievarat, cu triei priecizäri: Inainte de '89, filmele românesti aveau un sunet mizerabil, subiecte tâmpite si regisori cretini. (Apropo, boacäna aia cu lesbienele, din final, e supra-cireasa de pe tort - cum nici chiar bancul cu Radio Erevan n-avea!) :D |
|
Se pare cä puiului i-a pierit piuitu'... :(( Doar autoportretul din semnäturä i-a rämas... :oops: Vai de mine si de mine... Ce ne facem?
|
am crapat dracului de aviara
|
Noroc cä tot a mai rämas ceva...
|
mah.... felicitari
|
Originally Posted by Pitbull:
adevarat grait-a maestrul..cand citezi vezi ce citezi, pe sintagma unde dai si unde crapa..de aviara that is.. :lol: |
itzi batzi joc cumva de bolnavii de aviara????????????
|
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |