Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   So long, farewell, au revoir, auf Wiedersehen... CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89321)

Ambra Blu 02 Oct 2006 15:46

emi, sa moara ma-sa in cel mai negru cancer, parca esti adventist. Lasa-i, frate, sa se haladeasca, e singurul lucru care a mai ramas interesant pe forum.

emanuel 02 Oct 2006 16:32

mea culpa, marx...

iar ptr Ambra, sigur, ca il las... chiar imi place... mai ales cand marx face totul pentru a iesi in evidenta si a le demosntra tuturor cat de destept and all e el. cand de fapt, nici nu stiu cine il asculta... :-)

Pitbull 02 Oct 2006 16:39

Apropo, am väzut cä acu' câteva minute Gloria reusise în sfârsit sä se logheze! Bravo! :) Ce-a zis, îi place la noi? E frumos aici, Gloria, nu? Lume bunä, lume blândä, binecrescutä, politicoasä, friendly... Sä tot fii administrator!

Leonard 02 Oct 2006 16:42

Originally Posted by Ambra Blu:

emi, sa moara ma-sa in cel mai negru cancer, parca esti adventist. Lasa-i, frate, sa se haladeasca, e singurul lucru care a mai ramas interesant pe forum.

ºi mie mi se pare la fel. sã continue! n-am vreo simpatie sau antipatie deosebitã pentru niciunul (in real life aº zice cã e mai simpatic als, pentru cã pe marx nu-l cunosc), dar îmi plac calmul ºi politeþea (aparente cel puþin) cu care discutã marx pe forum. parcã e Ludovic Orban. în realitate tocmai ALS mi se pare calm.
p.s. paradoxal, eu înþeleg mai uºor spusele lui marx. la ALS îmi ia cu vreo 30% mai mult timp sã descifrez aceeaºi cantitate de informaþie (din cauza emoticoanelor absolut inutile ºi a 'd', 'c', 'k', '&' etc). mi se pare mai cool sã exprimi chestii tari cu limbaj obiºnuit (deci cu cuvintele limbii române, fãrã emoticoane ºi alte prostii) decît chestii moi cu scriere artificialã.

marx 02 Oct 2006 17:08

Originally Posted by emanuel:

mea culpa, marx...

mai ai putin si-mi spui: amicus Plato, sed magis amica veritas.

Quote:

mai ales cand marx face totul pentru a iesi in evidenta si a le demosntra tuturor cat de destept and all e el. cand de fapt, nici nu stiu cine il asculta... :-)

eh, nu te acoperi de iluzia ca unde n-ai tu acces, toti se vor opri...

Alex Leo Serban 02 Oct 2006 17:24

gata frate, c s-o mai continui!? nu-l poti dovedi p neik marx - nici cu emoticoane, nici nu p.uli in gura - pt k asta e incontinent, p-onoarea mea!
:lol:

Bulumulu 02 Oct 2006 18:56

adieu

Airlight 02 Oct 2006 22:02

acum am citit si eu.

numai bine emi, multumim pentru tot ce ai facut pana acum pentru board-ul asta. speram la lucruri si mai misto in continuare.

incerc sa vin, daca asta nu supara pe nimeni.

Pitbull 02 Oct 2006 22:18

Originally Posted by Airlight:

incerc sa vin, daca asta nu supara pe nimeni.

Neapäratamente!
Originally Posted by Ieri, Pitbull:

Deci, adineaori am visat cä eram la cinemeetingu' ästa, acolo la noi la '80 pe terasä, si discutam cu Airlight si cu Obvious despre proiectul lor äla cu ACADEMIA. Si nu stiu de ce, aveam un fel de premonitie negativä. Apäi, Dómne-fèri...

Airlight 02 Oct 2006 23:01

ok. count me in.

raptor 02 Oct 2006 23:28

.pai daca vin si eu din curu' tarii sa vina si ai' de stau in sinul bucurestiului, da? ca oricum e ultima data cind mai trec pe la vreo reuniune, macar sa va vad pe toti.

notorious 03 Oct 2006 12:45

Originally Posted by Leonard:

dar îmi plac calmul ºi politeþea (aparente cel puþin) cu care discutã marx pe forum. parcã e Ludovic Orban.

in orgoliu, marx si ALS mi se par abolut egali. niciunul dintre ei nu mi se pare calm cu adevarat, cu singura mentiune ca orgoliul lui marx este (deh !) mai obvious. iar ultima spurcaiala, no offence, e de-a dreptul anosta, dat fiind ca n-au niciun playground bine determinat.

Pitbull 03 Oct 2006 13:18

Originally Posted by notorious:

orgoliul lui marx este (deh !) mai obvious.

Iar orgoliul lui ALS este (hmm !) mai notorious.

Alex Leo Serban 03 Oct 2006 15:25

... da, admit, dar numai pt k als este mai notorious 8)
atunci normal k esti mai orgolious :lol:

marx n-are d c sa fie orgolious, pt k, obviously, nu e destul d notorious...
sau poate tocmai d aia!? :? (sorry, obvious, n-am nimic cu tine!)

GhitzaCartitza 03 Oct 2006 18:46

De data asta ma prezint si yo. Mai tarziu da' vin.

Gaandalf 05 Oct 2006 08:05

Originally Posted by Pitbull:

Deci, adineaori am visat cä eram la cinemeetingu' ästa, acolo la noi la '80 pe terasä, si discutam cu Airlight si cu Obvious despre proiectul lor äla cu ACADEMIA. Si nu stiu de ce, aveam un fel de premonitie negativä. Apäi, Dómne-fèri...

nebunie curata sa distrugi un duel marx-als. un deliciu sa citesti asemenea post-uri pe forum.
si ca tot veni vorba de vise...dupa ce am citit aprox 2 pag de "intepaturi" intre cei 2 cavaleri - am visat si eu 1 vis: als si marx erau best friends... si se comportau ca atare.
mi-a luat cateva minute sa ma opresc din ras si sa ma culc la loc... :lol:

Bubu 05 Oct 2006 09:28

Cand o cunoastem pe viitoarea doamna admin? :w00t:

raptor 05 Oct 2006 11:36

.la casa de belete la metrou'- e aia care joaca solitate in fundal.
cu mentiunea ca:
"daca femeia ar fi fost buna ar fi avut si dumnezeu una"

Bulumulu 05 Oct 2006 12:06

:lol: :lol: :lol:

jeleu 05 Oct 2006 20:35

desteptii de la m.e.c. zic ca trebuie sa fim sambata la scoala. mai am destule chestii pe cap. voi incerca sa vin.

All times are GMT +2. The time now is 22:58.