![]() |
CEL MAI MARE ROMAN E NICOLAE CEAUSESCU
|
nu-i adevarat: ala n-avea decit 1m 60!
|
in cazul asta, cel mai mare roman e terente :P
|
Nu marshatzi, vrabia asta e avortonu' de peter jackson, frodo baggins, si alte chestii, înviat din morti. Ignorati-l - pânä se-ntoarce Emi de la bronzat burta si-i dä primul bann (nu "ban!") din lungul sir al celor care vor urma.
(Bäga-mi-as picioarele, la noi pe forum în veci nu s-ar fi-ntâmplat asa ceva! Si-acum, poftim, se despart! De-ASTA le-am päzit eu forumul de toti stricatii? Life is a bitch!) |
da, ne-am prins, da ne jucam si noi cu el :lol:
|
A bun, bun - atunci, jucati-vä voi cu el, cä eu nu am chef azi... nu am chef azi... n-am chef de nimic... :(
|
do i feel a sad pitbull?
of,,, parca vama veche ar fi ruda cu tine... inteleg ca-ti pare rau, da hai join me la un mistouat (sic) d jacky-wacky... it'll be like old times.. apropo, a luat jacky bann? k nu l-am mai vazut p-aci in ult minute.... |
Lesty, mamä, ästa-i jacky, ästa si nu altu', cu haine de cäpätat - sau de scäpätat! Iar începe sarabanda: uite bannu', nu e bannu', uite useru', nu e useru'...
|
ooo...da
mi-a trimis vreo 17 pm-uri... yawn yawn... cel mai mare roman? Ghita Muresan (la propriu) pakt k Charles de Gaulle nu era roman... cred k cel mai mare roman a fost Mihai Viteazul... nu-mi sariti in kp, a fost doar o idee.. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Si-acum e tot la 1,60. Underground. |
Originally Posted by lestatika_29:
|
wait, nu-mi zice k esti din tg jiu?!?
|
am fost, candva...
|
Io n-am inteles o chestie din tot concursul asta: cel mai mare roman din ce domeniu? Cel mai mare sportiv roman? Cel mai mare poet roman? Din ce categorie?
|
Din categoria homo sapiens.
|
Rica Raducanu?
|
Originally Posted by Pitbull:
nu restrangem si noi la homo sapiens sapiens ? :? |
ntzzzzzzzzzs, unii n-au ajuns acolo inca
|
CEL MAI MARE ROMAN E GIGI BECALI TRIMISUL DOMNULUI PE PAMANT
|
atunci sa ne faca si noua un bine si sa se intoarca la el... :((