Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

BeNnY 10 Jun 2005 18:20

Semen (a se citi in engleza) e o idioata, nu are ce cauta in critica de film. Adica chiar cum recunoaste si ea in chestia despre Calauza, nu reproseaza nimic filmului, doar recunoaste ca nu gusta asa ceva pentru ca e prea retardata & brainwashed. Aia e de citit, e funny. Stiam ca e ceva in neregula cu ea cand a dat la Hotel Rwanda re:but (parca), reprosand filmului ca e facut ca sa reproseze UN-ului & celorlalte natiuni ca 'au inchis ochii'. Da, ma enerveaza tipa. Si fraza lui Dumbrava intr-adevar, prea alambicata, nu se mai intelege nimic. Dar restul ok.

Si muzica, cine dracu-i Paul Breazu? Unde-i gasesc pe astia si de ce-i baga in revista? A dat re:gal la Demon Days, care e un cacat, se vede (aude) ca au mai ramas doar gen doi, si re:but la Palookaville. Chestiile cu review pentru TV sunt misto.

Serghei 10 Jun 2005 19:00

Un Fuck you(in bold letters) trend-ului cul si maculaturii Re:publik.

Airlight 10 Jun 2005 19:09

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by notorious:

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi!

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff :P

:D

Alex Leo Serban 11 Jun 2005 07:28

pei, eu zic asa: daca 're:publik' reuseste sa enerveze atitia, inseamna ca e pe drumul cel bun ;) in ce ma priveste, eu as vrea-o si mai obraznica - echivalentul selectiei mkiri de la tiff!!! trebuie darimate toate certitudinile plate & pleostite, toti idolii tribului, toate cacaturile comunitare... viva dada! & a big 'hooray' trendului cool! :P
PS ceea ce nu inseamna ca sint de acord cu absolut orice apare in revista...

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:06

Eu chiar am gustat 'cine da mai putin"-ul. Facusem si eu pe cinemagia, acu' un an si ceva , un topic -imparatul e gol pusca - in care a invitam sa dati voi de pe soclu ce credeti ca nu-si ae locu' acolo.
Partea buna e ca la "Cine da mai putin" regasesc multe din idiosincrasiile si antipatiile mele : de la star wars , la gladiatorul, f-u-c-k-i-n' alien, lotr , titanic si , cireasa de pe pestele inghetat , Eterna stralucire a bla bla bla. Daca mai adaugau ET si Salvati soldatul Ryan jubilam.

notorious 11 Jun 2005 14:23

Originally Posted by "Mala Portugal[/b:

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff

tu pe la bucuresti nu dai, nu ? daca am nevoie de cotidiene de informare clujene, you'll be the first to call. u get my point, don't ya ?

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:38

u get my point, don't ya ?

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever :P

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:45

Tot la "Cine da mai putin" , la articolul cu lotr, in final Kiri zice ca filmul are 98% cronici pro pe rottentomatoes. Din cate imi amintesc, cronica aia anti, de 2% e ceva de genu' : " mi-e rusine de aceasta cronica scrisa inainte sa vad filmul. retractez tot ce am spus. lotr e o capodopera" :lol:

notorious 11 Jun 2005 15:20

Originally Posted by Mala Papagal:

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever

the funny part is you're the unfunniest person i know.

Mala Portugal 11 Jun 2005 15:24

I'm only the laugher, u are the joke

BeNnY 11 Jun 2005 19:53

Asta e aiurea. Rau. Sau poate tu te anturezi cu gen Seinfeld.

ps iti lipseste un 'most'

Leonard 11 Jun 2005 21:30

Originally Posted by Mala Papagal:

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever

Mala e una din putinele femei cu simþul umorului pe care le cunosc. Majoritatea n-au nici un haz.

europe_east 11 Jun 2005 21:39

nici tu cu afirmatia ultima. altminteri, traiasca mala.

Pitbull 12 Jun 2005 01:15

Da, da' si Oby! :)

notorious 12 Jun 2005 10:35

Originally Posted by BeNnY:

ps iti lipseste un 'most'

s-o crezi tu. 'most unfunniest' ?

altminteri, sa zicem asa: o serie de utlizatori de pe forumul asta (marx, ambra blu, leonard, airlight) au avut coaiele sa-mi spuna care sunt complaints-urile lor legate de mine. desigur, mala papagal n-are coaie, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

nume 12 Jun 2005 11:18

desigur, mala papagal n-are c****, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

Doh ..... :sleep:

Mala Portugal 12 Jun 2005 11:50

Ce baiat finut e notoriuos asta. Si se mai mira ca nu se calca lume pe picioare sa fie in compania lui.

Airlight 12 Jun 2005 12:09

In no particular order:

Mala is uberkool.

Europe_east is sweet.

Cherryblossom is sexy.

Obvious is smart (obvious :P).

Not that they don't share each other's qualities..

notorious, doua observatii:

1. noul citat din semnatura ta e de fapt al lui woody allen.
2. ce ar trebui sa intelegem din el? are vreo legatura cu ce s-a discutat in ultimele 2 pagini ? :D

BeNnY 12 Jun 2005 12:23

s-o crezi tu. 'most unfunniest' ?

Intr-adevar.

herbert 12 Jun 2005 13:44

altminteri, sa zicem asa: o serie de utlizatori de pe forumul asta (marx, ambra blu, leonard, airlight) au avut coaiele sa-mi spuna care sunt complaints-urile lor legate de mine. desigur, mala papagal n-are c****, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

notorious, te descalifica asemenea rabufniri de marlan..., care sunt un semn al slabiciunii si derutei.
Mala e dulce-enervanta uneori pentru o anume stare de spirit (am gresit si eu candva prin replici nervoase, insa niciodata atat de jegoase si disperate ca ale tale...), dar nu merita deloc acest tratament... tu ar trebui sa stii si sa simti lucrul acesta...

nu intru in detalii... ai reusit sa instalezi aici o atmosfera puturoasa din care ma grabesc - scarbit - sa ies.

All times are GMT +2. The time now is 09:52.