![]() |
tu vei fi noua Cicciolina.
|
hai, taci, dulcinea !
|
Rocinante, te haleste Papacioc.
|
.adevärul e cä s-a dezläntuit o epidemie de "adeväruri" si "asociatii diverse" care încet-încet cuprinde tot forumul.
|
toilet? are you here?
|
nope
|
you've never heard of the war of the toilet gear?
|
Ma ofer voluntar
Ma numesc Gabriel si sunt din Constanta, de ceva vreme lucrez cu forumuri (phpBB) si imi place, vad ca aici sunt destui useri .... + temele sunt pe placul meu, chiar ar fi un privilegiu pentru mine sa administrez un forum ca acesta. :D
|
Re: Ma ofer voluntar
Originally Posted by Dooku:
si eu vreau sa fiu moderatoare pe acest forum!nu renunt la visul de actrita,dar pana se reaslizeaza imi creste barba poate.si apoi tot nu am ce face!sunt libera si disponibila!daca mai ecazul si nu s-a epuizat aceasta cautare de moderatori,atunci eu sunt cea potrivita! |
Cred cä-mi fac vreo cinci-sase clone si le trimit pe toate aici, sä se ofere moderatori.
|
Originally Posted by Pitbull:
cred ca doar ne stimuleaza :P si ne tine in tensiune si apoi nimic.daca tot cauta moderatori de ce nu si i gaseste ca doar asteptam.poate doar au vorbit asa. mai ramane sa spuna ca ,cauta actori sau modele pt revista lor pt a poza.dar fara a selecta.daca da de ce nu o arata.cati dintre cei care au vrutsa fie moderatori aU si fost alesi?nu se stie dar m-as mira,.oricum bafta.dar se tot pierde energia cu asteptarea in zadar cand se poate folosi momentele.cum de altfel si eu imi doresc sa fiu actrita dar daca nu mi se da ocazia,sau trebuie sa ai prea multa rabdare se duce totul.si apoi devine totul tarziu!stiu ca e bine sa selecteze ce e mai bun,dar daca nu se da posibilitatea cum vrei sa si poti vedea asta?si apoi cand se joaca se risca si se si castiga! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
daca nu e doar o amagire atunci si eu vreau sa fiu moderator,si apoi daca se poate sa fiu si actrita in timp cu atat mai bine cred ca m-as descurca,dar faza e cam dificil sa fi actor fara fac.si deci daca pot treb.sa fac si vreo cativa ani buni de scoala,asa ca e totul e relativ si se merita sa imi umplu timpul cu altceva. de asemenea si cei lalti cerd ca sunt buni pt asta,pitburg,maimuta..sunt si vechi pe forum si e pacat sa nu se utilizeze si perforeze potentialul nostru la maxim |
sustin candidatura lui Irene pt a fi promovata ca moderatoare.
daca nu si nu, macar sa i se dea sa "ingrijeasca" cateva topicuri la sectiunea "Iconoclast", sub patronajul lui Ambra... mi se pare un tandem teribil, foarte promitator. |
Originally Posted by herbert:
merci,merci,am si sustinatori.dar si tu cred ca esti ok,erai si tu de asemenea de mai demult,vad ca sunt persoane fidele forumului.bravo voua.pai atunci hai sa si iese ceva util daca se [poate.pupici |
Originally Posted by herbert:
M-am cacat pe tine de ris, peripateticul nostru de gradina, de duzina. Ia tine tu ochii larg deschisi la curul meu poate, vorba lui irene, 'pai atunci hai sa si iese ceva util daca se [poate.pupici'. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Am ras de supararea virtuala a lui Ambra, expresivul de duzina de dupa colt, cu tolba plina de rahat, cu stilul sau incarcat... Am voit sa fac bine si cred in continuare ca duetul Irene-Ambra este unul promitator... Daca gresesc, daca cuplez doua persoane incompatibile - mii de scuze. Si, vorba lui Irene, PUPICI, PUPICI... |
Hehe, nu m-am suparat, ba, agariciule. Daca vorbesc urit in mod gratuit, e ca imi place, nu se intinde nici un nerv la mine aici. Iar daca iti zic 'besi in mortii ma-tii', nu ma astept s-o si faci, e, iarasi, o imprecatie gratuita, care sa-ti imbunatateasca randamentul coprocultural de poetas la mina a doua, masturbatorie, si mitoman de forum cu IP de Republica Moldova. Hai, lectureaza-ma in cheie minora.
|
nu se cuvine sa fiu vulgar (de fapt, nici nu pot) pe un topic unde a semnat si Irene. asa ca il las pe Ambra (bine ca am reusit sa nu scriu ABces) sa se scalde in zoile imaginatiei sale grav afectate...
precis ca va raspunde din nou :) |
Te vad cind stai ascuns, ocultatule. Asta inseamna sa fii la panoul de comanda, sa faci ce "voiesti". Mi-am permis sa pun in ghilimele exprimarea accidentata, fotbalistica, usor retro, usor naiva, care-ti caracterizeaza productiile literale (nota bene!) forumistice. Muiei.
|
[/quote]daca nu e doar o amagire atunci si eu vreau sa fiu moderator,si apoi daca se poate sa fiu si actrita in timp cu atat mai bine cred ca m-as descurca,dar faza e cam dificil sa fi actor fara fac.si deci daca pot treb.sa fac si vreo cativa ani buni de scoala,asa ca e totul e relativ si se merita sa imi umplu timpul cu altceva.
de asemenea si cei lalti cerd ca sunt buni pt asta,pitburg,maimuta..sunt si vechi pe forum si e pacat sa nu se utilizeze si perforeze potentialul nostru la maxim[/quote] Visul tau de a deveni actrita se poate realiza, tocmai mi-am cumparat camera si ma gandesc foarte serios sa fac un film cu tine. |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |